Pikakysymykset nro. 2

Lisää
19.04.2012 10:20 - 19.04.2012 10:20 #13273 : nami-hiiri
Vastaus käyttäjältä nami-hiiri aiheessa Re: Pikakysymykset nro. 2
...mikäli oikeasti päädyt rasioihin niitä saa edukkaasti tilattua - yritän etsiä osoitteen ja laitan vaikka YV:ä.
Rasiat ovat muutenkin käteviä - olen käyttänyt niitä pitkään erilaisiin tarkoituksiin. - Eikä niitä tarvitse tilata enempää, kuin tarvitsee !

Voisin lopettaa suklaan syömisen, jos haluaisin, mutta en ole luovuttajatyyppiä.
Aihe on lukittu.
Lisää
20.04.2012 10:37 - 20.04.2012 10:37 #13293 : Lotta
Vastaus käyttäjältä Lotta aiheessa Re: Pikakysymykset nro. 2
voisin kuvitella että jos aikoo pikkukakkuja tehdä niin olisi ihan yhtä kätevää tehdä iso suorakaiteen muotoinen kakku (ihan pellilla peräti?) ja leikata siitä linjaalilla paloja varsinkin jos aikoo täyttää kakun jollakin niin sen voi täyttää ennenkuiin leikkaa ettei tarte pikkukakkuja täyttää erikseen.
Aihe on lukittu.
Lisää
20.04.2012 11:12 - 20.04.2012 11:12 #13295 : nami-hiiri
Vastaus käyttäjältä nami-hiiri aiheessa Re: Pikakysymykset nro. 2
Olet ihan oikeassa!
Mutta jos käyttää eri täytteitä, niin....tuon näin vain pikku-leipomon harjoittelijoiden 'avoimet ovet' tapahtumassa. En pohtinut asiaa syvemmin, kun itse teen vain leivoksen tai pari kerralla !

Voisin lopettaa suklaan syömisen, jos haluaisin, mutta en ole luovuttajatyyppiä.
Aihe on lukittu.
Lisää
20.04.2012 11:28 - 20.04.2012 11:28 #13296 : wadelmatassu
Vastaus käyttäjältä wadelmatassu aiheessa Re: Pikakysymykset nro. 2
Mietin myös tuota vaihtoehtoa, mutten osaa päättää saako siitä varmasti leikattua tasakokoisia palaisia Ja kestääkö hermo paloitella niin monta "levykakkua"...

Mikä on linjaali?
Aihe on lukittu.
Lisää
21.04.2012 07:11 - 21.04.2012 07:11 #13301 : Tekila
Vastaus käyttäjältä Tekila aiheessa Re: Pikakysymykset nro. 2
On vähän oikosulun tapaista päässä, joten auttakaapa!

Kun teen suklaakakkua ja päällystän sen sokerimassalla. Ajattelin, että eristäisin samaan tapaan kun sacherkakkua tehden, eli kuumentaisin hillon ja sivelisin päälle. Riittääkö tämä eristeeksi, vai teenkö vielä sokerikremen?
Aihe on lukittu.
Lisää
21.04.2012 17:16 - 21.04.2012 17:16 #13307 : Paula
Vastaus käyttäjältä Paula aiheessa Re: Pikakysymykset nro. 2
Tekila: olettaisin, että aprikoteeraus tehdään tasaisen suklaakuorrutteen vuoksi, ei niinkään eristämisen vuoksi. Tämä amatöörin arvio, eli odottele pätevämmän vastausta.
Aihe on lukittu.
Lisää
21.04.2012 18:30 - 21.04.2012 18:30 #13309 : Lotta
Vastaus käyttäjältä Lotta aiheessa Re: Pikakysymykset nro. 2
niin siis linjaali=viivoitin unohtaa aina välillä ettei kaikki ole suomenruottalaisia
Aihe on lukittu.
Lisää
21.04.2012 18:55 - 21.04.2012 18:55 #13310 : Tekila
Vastaus käyttäjältä Tekila aiheessa Re: Pikakysymykset nro. 2

Tekila]http://www.leivontafoorumi.fi/portaali/images/icon_wink_5683e144d0652.gif[/img]


Totta, mutta eristäähän se kanssa kun sen viilentää. Ei äkkiseltään uskois että sen läpi heti sulaa, ellei sitten sula hillon takia..

Aamusella pitänee tehdä ratkaisuja, olis kiva jos joku antais kommenttia
Aihe on lukittu.
Lisää
24.04.2012 04:15 - 24.04.2012 04:15 #13360 : PullaAkka
Vastaus käyttäjältä PullaAkka aiheessa Re: Pikakysymykset nro. 2
TEKILA: Luulen, että aprikoteeraus olisi itsessään liian kostea sokerimassalle? Mitä kävi ja mikä oli ratkaisusi?
Aihe on lukittu.
Lisää
24.04.2012 04:42 - 24.04.2012 04:42 #13363 : Tekila
Vastaus käyttäjältä Tekila aiheessa Re: Pikakysymykset nro. 2
Päädyin samaan ratkaisuun kun PullaAkka, eli että se on liian kostea loppujenlopuksi. Tein siis perus sokerikremen, kun kakku oli muutenkin sen verta vino että sen avulla sain pahimmat mutkat tasaisiksi

Opinpa myös sen, mitä monet täytekakkuja kuorruttavat jo tietävätkin. Ei vain sokerimassaa päällysteeksi, jos on isoja alueita. Tai ainakaan jos sokerimassa on vähääkään kuivempaa...Meinas huumorintaju revetä kun se pinta alko halkeilemaan vaikkei edes koskenut Onneksi kuvan sai edes toiselta reunalta
Aihe on lukittu.
Lisää
24.04.2012 04:54 - 24.04.2012 04:54 #13364 : wadelmatassu
Vastaus käyttäjältä wadelmatassu aiheessa Re: Pikakysymykset nro. 2
Täällä opittu kantapään kautta tuo sama Eikä sokrumassaan tarvi sekoittaa kuin ihan pikkukökkö marsipaania tai vaahtismassaa (teen itse, joten voin näyttää tuota termiä ) niin on kevyt kaulia, toisin kuin pelkkä vaahtismassa, eikä varmasti repeile
Aihe on lukittu.
Lisää
24.04.2012 05:11 - 24.04.2012 05:11 #13365 : Tekila
Vastaus käyttäjältä Tekila aiheessa Re: Pikakysymykset nro. 2
Mä tiesin sen asian, mutta jotenkin vaan kerran pitää testata että oikeasti sisäistää...Hyvä tietää toi, että ihan snadi määrä sokerimassan joukkoon pelastaa tilanteen
Aihe on lukittu.
Lisää
24.04.2012 05:48 - 24.04.2012 05:48 #13366 : wadelmatassu
Vastaus käyttäjältä wadelmatassu aiheessa Re: Pikakysymykset nro. 2
Mä taisin kans tietää, tai ainakin epäillä, mut jääräpää ei voinu uskoa ennenku omin käsin kokeili
Aihe on lukittu.
Lisää
10.05.2012 19:46 - 10.05.2012 19:46 #13605 : Anonymous
Vastaus käyttäjältä Anonymous aiheessa Re: Pikakysymykset nro. 2
Voiko tomusokeria korvata mokkapalojen kuorrutteessa millään muulla? TEkisi mieli tehdä mutta tomusokeria ei ole eikä nyt oikein oo rahaakaan käydä ostamassa.
Aihe on lukittu.
Lisää
11.05.2012 13:17 - 11.05.2012 13:17 #13616 : Tanja
Vastaus käyttäjältä Tanja aiheessa Pikakysymykset nro. 2
Löytyykö kaapista kaakaojuomajauhetta?
Aihe on lukittu.
Lisää
13.05.2012 20:02 - 13.05.2012 20:02 #13639 : Anonymous
Vastaus käyttäjältä Anonymous aiheessa Re: Pikakysymykset nro. 2

Löytyykö kaapista kaakaojuomajauhetta?


Löytyy, tosin annospusseissa olevia. Ja sitten ihan vanhouttenia.
Aihe on lukittu.
Lisää
21.05.2012 16:16 - 21.05.2012 16:16 #13703 : Tanja
Vastaus käyttäjältä Tanja aiheessa Re: Pikakysymykset nro. 2

Löytyykö kaapista kaakaojuomajauhetta?


Löytyy, tosin annospusseissa olevia. Ja sitten ihan vanhouttenia.

Kaakaojuomajauheeseen kun sekoittaa rasvaa ja vettä + kahvia, tulee semmoinen tuhti mokkapalakuorrute.
Aihe on lukittu.
Lisää
01.06.2012 05:39 - 01.06.2012 05:39 #13823 : Lotta
Vastaus käyttäjältä Lotta aiheessa Re: Pikakysymykset nro. 2
onko blå band vanhan ajan vanilijakastkikejauhe gluteenitonta? Siinä ei lue että olisi mutta ainesosista ei löydy mitään gluteeniin viittaavaa :/ Tietääkö joku?
Aihe on lukittu.
Lisää
01.06.2012 08:20 - 01.06.2012 08:20 #13826 : Katjuzqa
Vastaus käyttäjältä Katjuzqa aiheessa Re: Pikakysymykset nro. 2
Kyllä se näyttäisi gluteenitonta olevan . Siis ainesosien perusteella. Ja lisäksi gluteenittomaan leivontaan erikoistunut bloggari käyttää nimenomaan sitä gluteenittomissa leivonnaisissaan. Ihme, kun sitä ei viitsitä erikseen mainita, ihan samoin kuin laktoositon jne, koska keliakia ei ole mikään harvinainen sairaus.
Aihe on lukittu.
Lisää
12.06.2012 20:56 - 12.06.2012 20:56 #13955 : Sandrina
Vastaus käyttäjältä Sandrina aiheessa Re: Pikakysymykset nro. 2
Mitä käytännön eroa on pieni- ja isohampaisella kakkuveitsellä? Pienihampainenhan lienee luonnollisesti tarkempi jne. ja isohampaisella luulisi leikkaavan "nopeammin", mutta onko jotain muuta olennaista? Huomaako noissa eroa kotikäytössä, kun leivottavat pohjat ovat pääasiassa tavallisia sokerikakkupohjia?

(Leikkaa leikkaa, kaikki paitsi järki tähän aikaan yöstä )
Aihe on lukittu.
Lisää
13.06.2012 05:15 - 13.06.2012 05:15 #13956 : Tanja
Vastaus käyttäjältä Tanja aiheessa Pikakysymykset nro. 2
En ole törmännyt pienihampaiseen kakkuveitseen, missä sellaisia on?
Aihe on lukittu.
Lisää
13.06.2012 09:39 - 13.06.2012 09:39 #7821 : Sandrina
Vastaus käyttäjältä Sandrina aiheessa Re: Pikakysymykset nro. 2

En ole törmännyt pienihampaiseen kakkuveitseen, missä sellaisia on?

Leipurin putiikissa törmäsin itse ja aiheutti lievää hämmennystä Eli isohampaisen pitäisi siis ainakin toimia käytännössä?
Aihe on lukittu.
Lisää
15.06.2012 21:34 - 15.06.2012 21:34 #13982 : Tanja
Vastaus käyttäjältä Tanja aiheessa Pikakysymykset nro. 2
Hoh, enpä ole ennen nähnyt. Isohampainen pelittää mainiosti. Mihinhän tuota pienihampaista käytetään...?
Aihe on lukittu.
Lisää
16.10.2012 15:02 - 16.10.2012 15:02 #14985 : Anonymous
Vastaus käyttäjältä Anonymous aiheessa Peltikakkujen kuljetus
Kysyisin neuvoa viisaamilta
Eli tammikuussa pitänee kuljettaa peltikakkuja n. 80km. Millä niitä voisi autossa kuljettaa? Onko joku löytänyt peltikakulle kakkukupua? Minä en löydä mistään...
Aihe on lukittu.
Lisää
21.10.2012 15:05 - 21.10.2012 15:05 #15055 : Tanja
Vastaus käyttäjältä Tanja aiheessa Re: Peltikakkujen kuljetus

Kysyisin neuvoa viisaamilta


Eli tammikuussa pitänee kuljettaa peltikakkuja n. 80km. Millä niitä voisi autossa kuljettaa? Onko joku löytänyt peltikakulle kakkukupua? Minä en löydä mistään...

Hmm, millainen on peltikakku?
Aihe on lukittu.
Sivu luotiin ajassa: 0.362 sekuntia
Toteutus: Kunena foorumi

Sponsorit 2017