- Viestejä: 111
- Vastaanotettu kiitos 0
Suosikkinne suolaisista piirakoista?
- Suklaasydän
- Poissa
- Kakkumaakari
-
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
- safkaseireeni
- Poissa
- Pullanpyörittäjä
-
- Viestejä: 90
- Vastaanotettu kiitos 0
Pitäisikin oikeasti tehdä enemmän suolaisia piirakoita, ne ovat tosi hyviä.
Mie jatkan samaa laulua, pitäisi tosiaankin tehdä enemmän suoalisia piirakoita! Miekin tykkään niistä, mutta jostain syystä ei vaan tuu tehtyä.Pitäisi tosiaan enemmän tehdä suolaisia piirekoita. Kiitti vinkeistä!
Inspiroiduin tämän ketjun johdosta kehittämään oman texmexpiirakan, oikein hyvää tuli. Blogissa ohje.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Heh, nyt vasta huomasin oman kirjoitusvirheeni. Ei siis tietenkään mitään suolipiirakoita vaan suolaisia. Huh!Pitäisikin oikeasti tehdä enemmän suolaisia piirakoita, ne ovat tosi hyviä.
Mie jatkan samaa laulua, pitäisi tosiaankin tehdä enemmän suoalisia piirakoita! Miekin tykkään niistä, mutta jostain syystä ei vaan tuu tehtyä.Pitäisi tosiaan enemmän tehdä suolaisia piirekoita. Kiitti vinkeistä!
Huu, kuulostaa mielenkiintoiselta.Inspiroiduin tämän ketjun johdosta kehittämään oman texmexpiirakan, oikein hyvää tuli. Blogissa ohje.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Toinen on lohipiirakka, jonka ohjeen otin hellapoliisilta, korvasin vaan tonnikalan lohella.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
- TaikaKokki
- Poissa
- Pullanpyörittäjä
-
- Viestejä: 50
- Vastaanotettu kiitos 0
http://taikakokki.vuodatus.net/blog/235 ... kka-ikina/
Tuo pohja on ihan huippu. Murea ja suuussa sulava. Ehkä tuo pohjan ruisjauhot ja juusto tekevät siitä niin hyvän. ja täytteissä kun on laadukkaat raakaaineet, niin ei voi kovasti metsään mennä.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
- Rottinkiweileri
- Poissa
- Pullanpyörittäjä
-
- Viestejä: 90
- Vastaanotettu kiitos 0
http://kliivia30.vuodatus.net/blog/1163243 , pohjan olen tehnyt kummallakin tavalla, Tiinan tapaan tulee pullamaisempi
Pohja:
150 g voita (voimariinia)
3 dl vehnäjauhoja
3 rkl kylmää vettä
Tai pohja Tinan keittiön tapaan
0,5 dl juoksevaa margariinia (50g)
1,5 dl maitoa
ripaus suolaa
4 dl jauhoja
2 tl leivinjauhetta
Täyte:
300-400 g hunajamarinoituja broilerinfilesuikaleita
100 g fetaa
6-8 aurinkokuivattua tomaattia silputtuna
150-200 g emmentaljuustoa raasteena
muutama kirsikkatomaatti viipaleina
3 dl kermaa/ruokakermaa
3 munaa
munakermaan: 0,5 tl suolaa, 2-3 tl basilikaa, ripaus oreganoa, ripaus
mustapippuria
Sekoita keskenään jauho, suola ja leivinjauhe. Lisää juokseva margariini.
Lisää maito. Lisää jauhoja tarvittaessa niin että muodostuu kiinteä
tarttumaton taikina. Painele taikina voidellun irtopohjavuoan pohjalle.
Paista broilerinfilesuikaleet. Nypi pehmeä rasva ja jauhot ryynimäiseksi
seokseksi, lisää vesi ja sekoita nopeasti. Painele voideltuun
piirakkavuokaan ja esipaista 225 asteessa n. 11 min. (tässä 27 cm vuoka)
Lisää täytteet esipaistetun pohjan päälle, viimeiseksi kerma-munaseos ja
tomaattiviipaleet, paista 225 asteessa 20-25 min. kunnes täyte on hyytynyt
ja on saanut hyvä värin.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
- onnelianneli
- Poissa
- Pullanpyörittäjä
-
- Viestejä: 82
- Vastaanotettu kiitos 0
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Pitäisikin oikeasti tehdä enemmän suolaisia piirakoita, ne ovat tosi hyviä.
Mie jatkan samaa laulua, pitäisi tosiaankin tehdä enemmän suoalisia piirakoita! Miekin tykkään niistä, mutta jostain syystä ei vaan tuu tehtyä.Pitäisi tosiaan enemmän tehdä suolaisia piirekoita. Kiitti vinkeistä!
Peesaan teitä...
Miksihän niitä suolaisiapiirakoita tulee niin harvoin tehtyä, kai sekin on tottumuskysymys...on oppinut tekemään makeita ja siinä tutussa ja turvallisessa on helppo pysyä
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
On muuten hyväksi havaittu myös lihaisampana versiona, eli mieheni pyynnöstä ja ennakkoluulostani huolimatta pekoni sopi tuonne sekaan kuin unelma.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.