-
Keskustelu
-
Keskustelua leivonnasta
-
Makeiset ja suklaat
-
Rainbow leivontasuklaa
Rainbow leivontasuklaa
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 109
-
Vastaanotettu kiitos 0
-
-
11.07.2010 09:48 - 11.07.2010 09:48 #19600
: serenah
Onko kukaan kokeillut moista? eilen vasta huomasin s marketin hyllyssä tomosia, oli valkosta ja tummaa. Onko niissä jotain parempia ominaisuuksia ko ihan tavan pandassa?
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 2890
-
Vastaanotettu kiitos 10
-
-
-
-
-
11.07.2010 14:25 - 11.07.2010 14:25 #6611
: Tanja
Ihan peruskamaa, ei mitään erikoista, ainakaan tuoteselosteen perusteella joka on yhtä E-koodia lukuunottamatta sama kuin Pandalla.
Nykyään alkaa olla lähes kaikilla kaupoilla omien merkkejen alla jonkinnäköisiä suklaita. On Pirkkaa, Rainbowta, X-traa, Eldoradoa, First priceä jne. Ei niissä juuri eroja ole, jos tavan leivontaan meinaa käyttää niin passaa kyllä.
Tosin itse olen sen verran epäluuloinen noita ihan halpisjuttuja kohtaan että välttämättä en X-trasuklaata tai First priceä ostaisi. Voi tietysti olla ihan turhaa.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 368
-
Vastaanotettu kiitos 0
-
-
12.07.2010 21:45 - 12.07.2010 21:45 #6637
: TaikinaTaivas
Mie kans huomasin kyseisen tuotteen hyllyssä ja epäkohta jonka huomasin: saattaa sisältää jäämiä pähkinästä. Fazerin leivontasuklaat ovat tässä seikassa "puhtaita".
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 109
-
Vastaanotettu kiitos 0
-
-
13.07.2010 08:44 - 13.07.2010 08:44 #6650
: serenah
Mutta siis onko yleisesti leivontasuklaassa jotain erilaista ku tavan suklaassa? mitä toi sana "leivonta" sisältää tässä yhteydessä?
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 2890
-
Vastaanotettu kiitos 10
-
-
-
-
-
13.07.2010 10:57 - 13.07.2010 10:57 #6653
: Tanja
No nyt vois tuh tai aleksi sattua tätä lukemaan, osannette sanoa vähän enemmän näistä kaikenmaailman suklaavariaatioista?
Yleensähä kai noi "leivonta"-nimikkeen alle kätketyt suklaat on kai halvempaa kamaa joten vois aatella et ne on valmistettu halvemmista aineksista ja käytetty esim. kasvirasvaa kaakaovoin tilalla ja kaakaojauhetta kaakaomassan tilalla. Mut tiiä häntä. Ja ainakin noi E-koodien hurjat määrät kertois siitä et suklaa on ollu jollainlailla epäkelpoa laadultaan kun siihen on ollu pakko tunkee E-koodeja jotta se pysyy kasassa tai kelpaa kaupan hyllylle.
Nämä vain omia mietintöjäni.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 478
-
Vastaanotettu kiitos 0
-
-
13.07.2010 15:29 - 13.07.2010 15:29 #6661
: aleksi
ennen vanhaa leivontasuklaa tarkotti "tummaa" suklaata tyyliin taloussuklaa mutta en ihmettelis vaikka näissä ei olisi mitään eroa muihin halpoihin suklaisiin. sellaset suklaanappulat mitä käytetään vaikka cookeissa sisältää tosi vähän kaakaovoita niin ne pysyy kasassa kun sulavat, jotain vastaavia hommia voi olla leivontasuklaissa.
rainbown syöntisuklaat oli musta belgiasta ja ihmeen hyviä.. että kai noitakin kannattaa testata mutta itte ostasin lidlistä leivontasuklaat. tuo rainbown E-aine on muuten soijalesetiini jota on kaikkein parhaimmissakin suklaissa..
ihan tavalliseen pandaan ei kannata mitään verrata, ne on huonoimpia suklaita jota kaupasta saa
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 32
-
Vastaanotettu kiitos 0
-
-
15.07.2010 16:59 - 15.07.2010 16:59 #6704
: Sitruunamarenki
Mulla molempia pari levyä kaapissa, mutta vielä en ole testannu. En ees maistanu
Mut miks Pandan suklaat on kaikkein huonoimpia?
Meillä Pandan valkoinen suklaa on lasten lempparia, ne meinaa aina kadota kaapista ja käytän kyllä leivonnassa niitä, vaikka ennemmin ostankin fazeria kun on isompi pkt.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 478
-
Vastaanotettu kiitos 0
-
-
17.07.2010 12:21 - 17.07.2010 12:21 #6731
: aleksi
pandan suklaat on musta vaan pahoja.. varsikin se valkonen on ihan kamalaa, ei juurikaan maistu valkosuklaalta vaan joltain muovailuvahalta joka on pikkusen maistettu valkosuklaan makusesti. maustettakin on tosi vähän
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 30
-
Vastaanotettu kiitos 0
-
-
15.08.2010 17:55 - 15.08.2010 17:55 #6931
: pinjanen
Hmm.. jos aleksi tuumaa että Rainbow on jopa käyttämisen arvoista taidan ostaa sitä tästä lähtien =) on sen verran vankka luotto tuohon suklaatuntijaan... Jääpä siis Pandat vastedes hyllyyn.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 2890
-
Vastaanotettu kiitos 10
-
-
-
-
-
17.08.2010 09:45 - 17.08.2010 09:45 #6950
: Tanja
Pitäis joskus huvikseen ostaa noita kaikkia erimerkkisiä "leivontasuklaita" ja tehhä makutestejä niin tulis ehkä viisaammaks.
Tai sitten ei.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 478
-
Vastaanotettu kiitos 0
-
-
03.09.2010 10:13 - 03.09.2010 10:13 #7112
: aleksi
ostin tota valkosta rainbow leivontasuklaata kun teen siskolle syndekakun, lähikaupassa ei ollut kun tota ja pandaa niin otin rainbown.
mikään kulinäärinen nautinto toi suklaa ei ole mutta kai se sen pandan vetää yli, toi on aika mauton mutta kermanen koska siinä on herajauhetta. tossa on kaakaovoin lisäksi maitorasvaa eli sitä voi varmaan käyttää ainakin jossain määrin temperoimatta.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 77
-
Vastaanotettu kiitos 0
-
-
05.09.2010 11:33 - 05.09.2010 11:33 #7126
: Ebe
Täytyy joskus testata, varsinkin juuri valkosuklaissa on meidän lähikaupassa huonot valikoimat. Pandan suklaata on tullut käytettyä, kun ei paljon muutakaan ole ollut. Huomasin, että tätä Rainbowta on jo meidänkin kaupan leivontahyllyssä, mutta en ole vielä ostanut.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 36
-
Vastaanotettu kiitos 0
-
-
20.04.2013 11:17 - 20.04.2013 11:17 #16385
: KirsiRiksi
Itse käytän aika paljonkin noita Rainbown leivontasuklaita.
Tummaa tosin harvemmin, valkoista ostan melko usein. Ainakin yksi levy on tullut pojan kanssa tuhottua ihan syömälläkin makean nälkään...
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 30
-
Vastaanotettu kiitos 0
-
-
20.01.2014 07:56 - 20.01.2014 07:56 #17458
: kotikokeilija
Olen käyttänyt Rainbown tummaa suklaata leivonnassa useastikin (itse tehtyjen suukkojen suklaana, erilaisissa fudgeissa yms.) Hyvin on toiminut ja maku on ollut mielestäni ihan samanveroinen kuin muissakin suklaissa.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 26
-
Vastaanotettu kiitos 0
-
-
12.02.2014 13:01 - 12.02.2014 13:01 #17578
: Gabrialette
Olen vähän aloittelija, mutta voisko joku selittää yksinkertaisesti, miksi leivontasuklaa
on leivonnassa niin paljon parempaa kuin ns. tavalliset suklaat?
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 2890
-
Vastaanotettu kiitos 10
-
-
-
-
-
26.02.2014 17:30 - 26.02.2014 17:30 #17649
: Tanja
Olen vähän aloittelija, mutta voisko joku selittää yksinkertaisesti, miksi leivontasuklaa
on leivonnassa niin paljon parempaa kuin ns. tavalliset suklaat?]
Mitä tarkoitat tavallisilla suklailla? Yleensä ns. leivontasuklaat lienevät edullisempia kuin muut suklaalevyt?
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
-
Keskustelu
-
Keskustelua leivonnasta
-
Makeiset ja suklaat
-
Rainbow leivontasuklaa
Sivu luotiin ajassa: 0.196 sekuntia