Mustikkajogurtticrispsuklaan käyttö leivonnassa

Lisää
21.08.2014 10:19 - 21.08.2014 10:19 #19203 : leipomisjumala55
Vaikka olenkin todella hyvä leipomaan niin, nyt kyllä joudun kysymään tälläisen pienen kysymyksen joka kuuluu näin:

Voiko tälläistä Fazerin Mustikkajogurtticrisp suklaata laittaa kakkuun kun pitäisi kakku leipoa rippijuhliin =)

Pidän tästä suklaasta todella paljon. Lempparisuklaani . Maistuu todella hyvältä pelkältään, mutta en ole varma maistuuko hyvältä jos sitä laitetaan kakkuun.Jos jollakin on kokemuksia, kirjoittakaa tänne.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
24.08.2014 06:37 - 24.08.2014 06:37 #18154 : puukilainen
Minulla ei kyllä ole kokemusta kyseisestä suklaasta. Onko siinä jonkinlainen valuva mustikkahillotäyte vai onko niin sanotusti täyttä suklaata?
Koska periaatteessahan voit tehdä niinkin helposti, että sulatat ne suklaapatukat ja käytät ne kermavaahdon maustamiseen. Se on ehkä yksinkertaisin suklaamousse ja toimii kakun välissä aika kivasti. Ja suklaa jähmetyttyään jämäköittää sen vaahdon.
Jos siinä patukassa on jonkinlainen mustikkahillotäyte, ottaisin ne täytteet ehkä erilleen, sillä voivat tehdä moussesta ikävän harmaan.

Toinen tapa lähestyä tätä pulmaasi olisi se, että ottaisit erikseen kaikki sen suklaapatukan elementit ja yhdistäisit niistä makumaailman, joka muistuttaa sitä suklaapatukkaa, mutta ei ole tehty itse patukoita käyttämällä.
Käytä täytemousseen samaa suklaata kuin mitä se patukan suklaa on. Keitä vaikka mustikkakompotti tai käytä valmista mustikkahilloa ja levitä sitä kakkupohjalevyille. Se krispiosuus onkin kaikkein vaikein, sillä kostean kakun välissä mikään rouskuva ei säily sellaisena, mutta voit lisätä rouske-elementin vaikka paahdetulla pähkinärouheella tai krokantilla. Jos kakku tarjotaan pian valmistumisen jälkeen, keksimurutkin voivat onnistuneesti pysyä rouheina.
Tai rouhi suklaamoussen joukkoon suklaarouhetta. Sekin toimisi. Voit jopa käyttää suklaarouheena niitä patukoita rouhittuna.

Toivottavasti tästä pohdinnasta on jotain hyötyä. :)

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Sivu luotiin ajassa: 0.149 sekuntia
Toteutus: Kunena foorumi

Sponsorit 2017