- Viestejä: 32
- Vastaanotettu kiitos 0
Onnistunut suklaakuorrutus?
- PilviPulla
- Poissa
- Keksimestari
-
Vähemmän
Lisää
10.05.2011 05:27 - 10.05.2011 05:27 #9527
: PilviPulla
Vastaus käyttäjältä PilviPulla aiheessa Re: Onnistunut suklaakuorrutus?
Vähän näin vanhaan ketjuun tulee (ja toivottavasti ei tule ihan turha, jo jossain muualla kysytty kysymys, kun tämän ketjun googlen kautta löysin).
Elikäs tuossa aiemmin aleksi mainitsee, että liivatteesta saa kiiltävän pinnan... Miten nämä käytännössä toimisi?
Olen myös kuullut huhuja kuorrutteesta, johon tulee muistaakseni kaakaojauhetta, liivatetta, ehkä sokeria jne... Mietinkin, onko jollain jotain suositusta sellaisesta? Entä verrattuna "tavalliseen" suklaakuorutukseen, mitkä ovat plussat ja miinukset?
Kiitos... kynsiä ei taida enää olla jäljellä, kun jännitän parin viikon päähän pyydettyjä valmistujaiskakkuja, joihin tulisi suklaakuorute
Elikäs tuossa aiemmin aleksi mainitsee, että liivatteesta saa kiiltävän pinnan... Miten nämä käytännössä toimisi?
Olen myös kuullut huhuja kuorrutteesta, johon tulee muistaakseni kaakaojauhetta, liivatetta, ehkä sokeria jne... Mietinkin, onko jollain jotain suositusta sellaisesta? Entä verrattuna "tavalliseen" suklaakuorutukseen, mitkä ovat plussat ja miinukset?
Kiitos... kynsiä ei taida enää olla jäljellä, kun jännitän parin viikon päähän pyydettyjä valmistujaiskakkuja, joihin tulisi suklaakuorute
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
13.05.2011 20:51 - 13.05.2011 20:51 #9545
: Tanja
Vastaus käyttäjältä Tanja aiheessa Re: Onnistunut suklaakuorrutus?
No siis jos haluaa hyydykekakkumaisen liivatekiilteen ni sen voi tehhä vaikka vahvasta kaakaojuomasta ja hyydyttää sen liivatteilla.
"Tavallinen" suklaakuorrutus on pehmeämpi ja suklaisempi.
Ei kyllä ole hajua mitä suhteita pitäisi käyttää aleksin mainitsemassa suklaaliivatejutussa?
Kannattaa harjoitella pari kertaa ennen oikeaa kakkua jotta tietää miten suklaa käyttäytyy!
"Tavallinen" suklaakuorrutus on pehmeämpi ja suklaisempi.
Ei kyllä ole hajua mitä suhteita pitäisi käyttää aleksin mainitsemassa suklaaliivatejutussa?
Kannattaa harjoitella pari kertaa ennen oikeaa kakkua jotta tietää miten suklaa käyttäytyy!
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
- PilviPulla
- Poissa
- Keksimestari
-
Vähemmän
Lisää
- Viestejä: 32
- Vastaanotettu kiitos 0
16.05.2011 06:51 - 16.05.2011 06:51 #9552
: PilviPulla
Vastaus käyttäjältä PilviPulla aiheessa Re: Onnistunut suklaakuorrutus?
Kiitoksia vinkeistä...
Moni täällä käyttää kuohukermaa, mutta olettekos saaneet laktoosittomana versiona suklaakuorutteen millä tuotteella onnistumaan?
Vielä on pitkä matka täydellisyyteen, mutta kai sitä täytyy uhrautua ja kokeilla suklaakakkua itselle, jotta osaa oikein sitten tosipaikan tullen toimia
Moni täällä käyttää kuohukermaa, mutta olettekos saaneet laktoosittomana versiona suklaakuorutteen millä tuotteella onnistumaan?
Vielä on pitkä matka täydellisyyteen, mutta kai sitä täytyy uhrautua ja kokeilla suklaakakkua itselle, jotta osaa oikein sitten tosipaikan tullen toimia
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
16.05.2011 07:45 - 16.05.2011 07:45 #9554
: Pricilla
Vastaus käyttäjältä Pricilla aiheessa Re: Onnistunut suklaakuorrutus?
Valion laktoosittomasta kermasta ainakin oon onnistunut joka kerta kinuskin keittelemään, et varmaan onnistuu suklaakuorrutuskin:)
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
17.05.2011 18:55 - 17.05.2011 18:55 #9559
: Tanja
Vastaus käyttäjältä Tanja aiheessa Re: Onnistunut suklaakuorrutus?
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
13.06.2011 18:02 - 13.06.2011 18:02 #9874
: Anonymous
Vastaus käyttäjältä Anonymous aiheessa Re: Onnistunut suklaakuorrutus?
Suklaakuorrutteen teossa kaikista tärkein asia on muistaa olla vatkaamatta ollenkaan.
On parempi vain kaataa kerma suklaan päälle, antaa sulaa ja ehkä hieman puulastalla/nuolijalla käännellä massaa.
Kun kuorrute saa liikaa ilmaa, kuplat ilmestyy!
On parempi vain kaataa kerma suklaan päälle, antaa sulaa ja ehkä hieman puulastalla/nuolijalla käännellä massaa.
Kun kuorrute saa liikaa ilmaa, kuplat ilmestyy!
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
- taikataikinat
- Poissa
- Leivänpaistaja
-
Vähemmän
Lisää
- Viestejä: 213
- Vastaanotettu kiitos 1
13.06.2012 19:48 - 13.06.2012 19:48 #13962
: taikataikinat
Vastaus käyttäjältä taikataikinat aiheessa Valkosuklaakuorrute kakkuun?
Onko kenelläkään hyvää reseptiä / vinkkiä kakun kuorruttamiseen valkosuklaalla?
Tein taannoin aika surkean esityksen valkosuklaalla kuorrutetusta suklaakakusta (ensimmäinen virhe oli käyttää Kinuskikissan mehevää suklaakakkupohjaa, se kun on niin murenevaa, ja tein kuorrutteen suklaasta, kermasta ja voista samaan tyyliin kuin tummasta suklaasta mikä on toiminut aina hyvin) ja tuloksena oli läpikuultava valkoinen kuorrute täynnä kakunmuruja No hyvällehän se maistui..
Tein taannoin aika surkean esityksen valkosuklaalla kuorrutetusta suklaakakusta (ensimmäinen virhe oli käyttää Kinuskikissan mehevää suklaakakkupohjaa, se kun on niin murenevaa, ja tein kuorrutteen suklaasta, kermasta ja voista samaan tyyliin kuin tummasta suklaasta mikä on toiminut aina hyvin) ja tuloksena oli läpikuultava valkoinen kuorrute täynnä kakunmuruja No hyvällehän se maistui..
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Sivu luotiin ajassa: 0.150 sekuntia