- Viestejä: 258
- Vastaanotettu kiitos 0
- Keskustelu
- Keskustelua leivonnasta
- Makeiset ja suklaat
- Suklaa jauhe ja esanssien "korvaaminen" muutoin?
Suklaa jauhe ja esanssien "korvaaminen" muutoin?
Jostain kuulin tämän idean, mutta tietääkö joku onko tämä mahdollista? Joululahjaksi saamamme hyötykasvikuivuri on vieläkin korkkaamatta ja tyttären 2 vuotis synttärit lähestyvät, ja haluaisin nuita Macaronseja tehdä prinsessan synttäreille, mutta vähän luonnollisemmin ja silti täynnä makua, joten jos tällaista tekee, esimerkiksi nyt tuosta mansikasta, tuleeko siitä väriä, makua ja säilyykö jauhe jos sitä tekee kerralla enemmän ja kuinka kauan se säilyy?
Miten tätä voisi soveltaa suklaassa, aidossa suklaassa, ei kaakaojauheessa, eli miten saada suklaasta jauhetta (onhan Options-kaakaossakin aitoa Belgialaista suklaata, joten mahdotonta tämä ei voi olla)?
Onko muita kokemuksia? Esim sitrushedelmät kiinnostaa myös paljon, kuivataanko kuoriraaste ja jauhetaan, vai mitä häh?
Tuossa Macaronsiin laitettavista jutuista kun pisti silmään myös se että ylimääräistä nestettä ei kannattaisi lisätä, kun taikina on herkkä ottamaan nokkiinsa, niin esanssit on nestettä, mutta aitoa makua jauheesta olisi erittäin mukava muussakin leivonnassa ja nyt kun sain muokattua Macarons ohjeen niin että se toimii tilkalla pastaväriä, niin ei tahtoisi ottaa riskejä, mutta tahtoisi silti kokeilla tuota maustettua macaronsia. Olipa selkeästi sanottu taas!.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Voishan sitä kuivattaa esim. limeä, sitruunaa tai appelsiinia. Itse kuivatin sitruunarenkaita uunissa joku aika sitten. Niitä voi jauhaa ja käyttää mausteena, kunhan ovat kunnolla kuivia.Onko muita kokemuksia? Esim sitrushedelmät kiinnostaa myös paljon, kuivataanko kuoriraaste ja jauhetaan, vai mitä häh?
Oranssiksi väriksi voisi mahdollisesti kokeilla jauhettua sahramia? Parasta se olis, jos sen vois sekoittaa tilkkaan vettä.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Niin juu. Mä en ole Macaronseja vielä tehny enkä tiedä mitä niihin tulee, mutta eiks esim. mansikkasosetta voi käyttää? Tai sulaa suklaata? Kai niihin jotain nestettä tulee kuiteski...?
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
yritin ettiä siitä kirjasta pekonimacaronin ohjetta mutat olin tainnut puhua läpiä päähäni.. silti löyty se porkkana macaron, kuoriin laitettiin väriksi kurkumaa ja juustokuminaa ja täytteeseen porkkana pyrettä jossa oli "paksua kermaa", mitä lie onkaan, mausteeksi pippuria ja suolaa
ite varmaan suosikin kuitenkin mangovalkosuklaa ganachea.. sitä ei voita mikään
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Sitten kun tämä juttusi on ohi niin voisitko myöhemmin kuvitella postaavasi ne vaikka tänne näytille? Näkisi kuinka paljon väriä antaa? Ja sitruunaista kyllä kokeilen heti seuraavaksi ja jos vaikka laittaisi morttelissa tai ihan koneella jauheeksi noita turkinpippureita moussen sekaan niin sitruunasalmiakki-macaron olisi aika ihanaa. Tai samalla tyylillä kuvittelin appelsiinin makuisia suklaamoussella tai mansikkamoussella limekuoria tai tai tai... Uhhuh kun on liikaakin vaihtoehtoja!
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
- safkaseireeni
- Poissa
- Pullanpyörittäjä
-
- Viestejä: 90
- Vastaanotettu kiitos 0
Täytyypä tehdä blogin macaronosioon lisäinfoa näistä kuorien maustamismahdollisuuksista. Pilkulliset macaronkuoret ovat todella söpöjä!
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
- Keskustelu
- Keskustelua leivonnasta
- Makeiset ja suklaat
- Suklaa jauhe ja esanssien "korvaaminen" muutoin?