- Viestejä: 19
- Vastaanotettu kiitos 0
Suklaan spritsaamisesta
- NeitiHiiva
- Poissa
- Taikinanmaistelija
-
Vähemmän
Lisää
01.02.2014 10:14 - 01.02.2014 10:14 #17511
: NeitiHiiva
Vastaus käyttäjältä NeitiHiiva aiheessa Re: Suklaan spritsaamisesta
Oliskos muuten jotakin kuvia/sivuja mistä voisi katsella ideoita spritsattaviin kuvioihin?
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
- nami-hiiri
-
- Poissa
- Foorumin emo
-
01.02.2014 11:17 - 01.02.2014 11:17 #17515
: nami-hiiri
Voisin lopettaa suklaan syömisen, jos haluaisin, mutta en ole luovuttajatyyppiä.
Vastaus käyttäjältä nami-hiiri aiheessa Re: Suklaan spritsaamisesta
.
Tässä hyväksi havaittu vanha, mutta aina toimiva kaavio ensiavuksi.
Se on Leivontafoorumin Tanjan tekemä. Tekee varmaan uuden, kunhan selviää keittiörempastaan.
Linkki Tanjan omille sivuille, jossa kuvan saa klikattua suuremmaksi]http://www.ahonlaita.com/2009/09/helppo ... lleja.html[/url]
.
Tässä hyväksi havaittu vanha, mutta aina toimiva kaavio ensiavuksi.
Se on Leivontafoorumin Tanjan tekemä. Tekee varmaan uuden, kunhan selviää keittiörempastaan.
Linkki Tanjan omille sivuille, jossa kuvan saa klikattua suuremmaksi]http://www.ahonlaita.com/2009/09/helppo ... lleja.html[/url]
.
Voisin lopettaa suklaan syömisen, jos haluaisin, mutta en ole luovuttajatyyppiä.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
- NeitiHiiva
- Poissa
- Taikinanmaistelija
-
Vähemmän
Lisää
- Viestejä: 19
- Vastaanotettu kiitos 0
01.02.2014 12:24 - 01.02.2014 12:24 #17516
: NeitiHiiva
Vastaus käyttäjältä NeitiHiiva aiheessa Re: Suklaan spritsaamisesta
Noita ollaankin koulussa jo harjoiteltu..erilaisia kuvioita esimerkiksi kakun reunoille tai päälle olisi kiva harjoitella. Opettaja on joskus näyttänyt erilaisia mutta eihän niitä millään muista.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
- nami-hiiri
-
- Poissa
- Foorumin emo
-
01.02.2014 13:04 - 01.02.2014 13:04 #17517
: nami-hiiri
Voisin lopettaa suklaan syömisen, jos haluaisin, mutta en ole luovuttajatyyppiä.
Vastaus käyttäjältä nami-hiiri aiheessa Re: Suklaan spritsaamisesta
Ahaa..hmm
ymmärrän erittäin hyvin halusi löytää uutta erilaista ja kivaa tyyliä, mutta arvaa mitä?
Parhaimmat ideat löydät ihan omasta päästäsi käyttämällä niitä opettajan antamia hyviä perusohjeita
Jos katsot äkkiä kootut linkkini, niin huomaat hyvinkin mitä tarkoitan
On kuitenkin erittäin hyvä asia, että nostit tämän aiheen esille! Tätä vartenhan mm. Lf on olemassa...pohditaan ja autetaan toinen toisiamme leipomusten pulmissa.
http://www.pionilaakso.com/2012/05/kakk ... malle.html
http://recipes.howstuffworks.com/food-f ... ating3.htm
http://cake721.blog.fc2.com/blog-entry-38.html
http://www.hgtv.com/entertaining/dress- ... index.html
http://catchmyparty.com/blog/tag/chocolate-decorations
ymmärrän erittäin hyvin halusi löytää uutta erilaista ja kivaa tyyliä, mutta arvaa mitä?
Parhaimmat ideat löydät ihan omasta päästäsi käyttämällä niitä opettajan antamia hyviä perusohjeita
Jos katsot äkkiä kootut linkkini, niin huomaat hyvinkin mitä tarkoitan
On kuitenkin erittäin hyvä asia, että nostit tämän aiheen esille! Tätä vartenhan mm. Lf on olemassa...pohditaan ja autetaan toinen toisiamme leipomusten pulmissa.
http://www.pionilaakso.com/2012/05/kakk ... malle.html
http://recipes.howstuffworks.com/food-f ... ating3.htm
http://cake721.blog.fc2.com/blog-entry-38.html
http://www.hgtv.com/entertaining/dress- ... index.html
http://catchmyparty.com/blog/tag/chocolate-decorations
Voisin lopettaa suklaan syömisen, jos haluaisin, mutta en ole luovuttajatyyppiä.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
- NeitiHiiva
- Poissa
- Taikinanmaistelija
-
Vähemmän
Lisää
- Viestejä: 19
- Vastaanotettu kiitos 0
01.02.2014 14:01 - 01.02.2014 14:01 #17518
: NeitiHiiva
Vastaus käyttäjältä NeitiHiiva aiheessa Re: Suklaan spritsaamisesta
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
15.05.2014 19:18 - 15.05.2014 19:18 #17940
: Tinuski
Vastaus käyttäjältä Tinuski aiheessa Re: Suklaan spritsaamisesta
Miekin harjoittelin spritsaamista ensin leivinpaperille. Hankalinta on saada käsi pysymään niin vakaana, että tulee siistiä jälkeä. Yleensä aina jossain vaiheessa alkaa käsi tärisemään juuri silloin kun ei saisi, tai sitten suklaasta tulee sellainen köntti kesken kaiken vaikka kuinka on ollut sekoittavinaan massan tasaiseksi. Suoraan kakun päälle spritsattua suklaata on aika vaikea lähteä enää korjailemaan. Miulla on sellanen silikoninen Lekuen pursotin, mikä on aika kätevä käyttää. Siinä voi myös sulattaa suklaan suoraan, niin ei tarvii monia kippoja käyttää. Tietysti toinen vaihtoehto on pieni pyöreäkärkinen tylla, jolla saa kaunista jälkeä.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Sivu luotiin ajassa: 0.142 sekuntia