-
Keskustelu
-
Keskustelua leivonnasta
-
Makeiset ja suklaat
-
Kaulittava suklaakuorrute
Kaulittava suklaakuorrute
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 2740
-
Vastaanotettu kiitos 0
-
-
25.08.2009 10:12 - 25.08.2009 10:12 #19224
: Anonymous
Heippa,
oletteko käyttäneet suklaakuorrutetta kakkujen päällystämiseen? Miten toimii ja onko helppo käyttää? Entä maku?
Mietin, josko kokeilisi tätä marsipaanin ja sokerimassan sijaan.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 2890
-
Vastaanotettu kiitos 10
-
-
-
-
-
25.08.2009 10:27 - 25.08.2009 10:27 #1000
: Tanja
Moikka Paula ja tervetuloa foorumille!
Suklaakuorrutuksesta on aikaisempi keskustelu Makeiset ja suklaat -osiossa (jonne siirsin tämänkin ketjun), jatketaan keskustelua siellä.
Onnistunut suklaakuorrutus?
muoks: vai tarkoititko kaulittavaa suklaakuorrutetta? Jos, niin jatketaan toki tässä topikissa!
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 2740
-
Vastaanotettu kiitos 0
-
-
25.08.2009 14:07 - 25.08.2009 14:07 #1008
: Anonymous
Tarkoitin itseasiassa juuri kaulittavaa kuorrutetta, en siis ganachea.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 2890
-
Vastaanotettu kiitos 10
-
-
-
-
-
25.08.2009 14:14 - 25.08.2009 14:14 #1009
: Tanja
Muokkasin otsikosta pikkuisen kuvaavamman.
Mie en ole käyttänyt muita kaulittavia suklaaseen liittyviä kuorrutteita kuin suklaamarsipaania (eli värjännyt marsipaanin tummalla kaakaojauheella). Kiinnostaisi kyllä kokeilla joissain blogeissakin ollutta suklaasta tehtävää kaulintamassaa, tai jos tekisi pastillaasia (= itsetehty sokerimassa) kaakaojauheella terästettynä.
Tosiaan, onko ihmisillä kokemuksia kaulittavista suklaakuorrutteista?
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 478
-
Vastaanotettu kiitos 0
-
-
25.08.2009 22:30 - 25.08.2009 22:30 #1023
: aleksi
en kyllä nää mitään syytä kakun päälystämisessä suklaamassalla. se on pahaa, se pitää tehdä(ja käyttää kalliita aineita) ja inhaa käyttää. ja lopulta se on vaan ruskeeta mönjää.. ruskea marssipaani on paljon parempi, johonkin ruusuihin se voi ehkä olla kotonaan.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 29
-
Vastaanotettu kiitos 0
-
-
01.09.2009 13:00 - 01.09.2009 13:00 #1168
: Helmi.fi
Ainakin valmiina saatava kaulittava suklaamassa (valkosuklaamassa ja maitosuklaamassa) on kuulemani mukaan todella hyvää. Itse ajattelin tilata sitä ulkomailta, mutta jos jolla kulla on resepti miten sen voisi itse valmistaa, niin minuakin kovasti sellainen kiinnostaisi.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 94
-
Vastaanotettu kiitos 0
-
-
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 2890
-
Vastaanotettu kiitos 10
-
-
-
-
-
01.09.2009 19:45 - 01.09.2009 19:45 #1179
: Tanja
Tuo Pionilaakson ohje on kyllä mielenkiintoinen, voisi kokeilla joku kerta kun tarvitsee suklaapäällysteistä kakkua.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 618
-
Vastaanotettu kiitos 0
-
-
-
-
-
13.06.2012 19:49 - 13.06.2012 19:49 #13963
: Tekila
Onko kenelläkään hyvää reseptiä / vinkkiä kakun kuorruttamiseen valkosuklaalla?
Tein taannoin aika surkean esityksen valkosuklaalla kuorrutetusta suklaakakusta (ensimmäinen virhe oli käyttää Kinuskikissan mehevää suklaakakkupohjaa, se kun on niin murenevaa, ja tein kuorrutteen suklaasta, kermasta ja voista samaan tyyliin kuin tummasta suklaasta mikä on toiminut aina hyvin) ja tuloksena oli läpikuultava valkoinen kuorrute täynnä kakunmuruja
No hyvällehän se maistui..
Tee valkosuklaamassaa? Vähän samanlaista muotoilla kun sokerimassa.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 213
-
Vastaanotettu kiitos 1
-
-
13.06.2012 20:01 - 13.06.2012 20:01 #13964
: taikataikinat
Hmm, nyt kun oon googlettanut ohjeita niin se saattais olla kyllä yksi vaihtoehto, oon aina aatellut että niitä massoja varten täytyy olla kaikkea tosi erikoisia aineita mitä ei täältä saa mutta jos kerran onnistuu tuolla suklaa+sokeri+vesi+hunaja-yhdistelmällä niin sitähän vois kokeillakin.. Tohtiikohan sitä massaa värjätä..?
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 618
-
Vastaanotettu kiitos 0
-
-
-
-
-
14.06.2012 04:31 - 14.06.2012 04:31 #13967
: Tekila
Voi värjätä myös. Itse tein viimeksi valkosuklaamassaa suklaasta, hunajasta ja tomusokerista. Tuli juuri sopivaa kakun päälle, mutta koristeiksi se ei oikein taipunut. Tai taipui, mutta esimerkiksi kukkanen valusi keskelle päin, eli jäi liian löysäksi. Uskoisin näin kolmen testailukerran jälkeen, että valkosuklaamassan jos tekisi kanssa siirapista, voisi siitä saada paremmin koristeita. Hunajan kanssa sitten isompia kaulittavia massoja.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 213
-
Vastaanotettu kiitos 1
-
-
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 122
-
Vastaanotettu kiitos 0
-
-
19.06.2012 07:34 - 19.06.2012 07:34 #14015
: Pippurinen
tämä kuulostaa todella mielenkiintoiselta. Kun olet kokeillut niin kerro miten kävi.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 213
-
Vastaanotettu kiitos 1
-
-
19.06.2012 08:19 - 19.06.2012 08:19 #14016
: taikataikinat
Joo kokeitu on, tuonne
tutoriaaliin
tulikin jo kerrottua että eihän se ihan menny taas kuin siellä Strömsössä
Mutta kyllä pitää vielä etsiä se oikea suhde tuon tekoon, tosi hyvän makuista oli vaikkei ihan toiminutkaan niin kuin mun ajatuksissa (jostain syystä useimmat aineet ei toimi niin???)
Kunhan ehdin niin postaan sen kakun vielä blogiinkin niin kaikki muutkin pääsee nauramaan kuin vaan synttärivieraat...
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 2890
-
Vastaanotettu kiitos 10
-
-
-
-
-
19.06.2012 20:49 - 19.06.2012 20:49 #14032
: Tanja
Mie siirsin nää valkosuklaakuorruteviestit tänne aiempaan kaulittava suklaamassa-ketjuun makeiset ja suklaat -palstalle.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
-
Keskustelu
-
Keskustelua leivonnasta
-
Makeiset ja suklaat
-
Kaulittava suklaakuorrute
Sivu luotiin ajassa: 0.193 sekuntia