-
Keskustelu
-
Keskustelua leivonnasta
-
Makea leivonta
-
Mikä sinusta on parasta Pavlovan päällä?
Mikä sinusta on parasta Pavlovan päällä?
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 137
-
Vastaanotettu kiitos 0
-
-
30.06.2012 17:50 - 30.06.2012 17:50 #19025
: tahmatassu
Meillä pavlova on oikea menestystuote ja itse olen tykästynyt kirpeään ja happamaan makean pavlovan kanssa. Parasta on kun pavlovan päälle laittaa kermaa ja kerman päälle ronskilla kädellä puolukoita (pakastepuolukatkin on ihan hyviä) tai tuoreita punaisia/valkoisia viinimarjoja.
Hauska olisi saada jotain uusia ideoita, makeat marjat on olleet vähän pliisu makuelämys ja puolukoitakaan ei ikuisuuksia viitsi pavlovan kera syödä
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 457
-
Vastaanotettu kiitos 0
-
-
01.07.2012 06:54 - 01.07.2012 06:54 #14142
: Sirkku
Miusta tosi hyvää on ollut vaniljalla maustettu kermavaahto, tuoreet kiivit ja tuoreet mansikat. Nom! Herkkua (ja juhlavaa) on myös, kun laittaa kermavaahdon lisäksi itsetehtyä lemon curdia, passiohedelmää ja vadelmaa.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 138
-
Vastaanotettu kiitos 0
-
-
01.07.2012 13:26 - 01.07.2012 13:26 #14154
: pikkumurunen
Täytyy tunnustaa, että en ole tainnut koskaan syödä pavlovaa
Tänä kesänä olen kyllä luvannut sellaisen leipoa, joten korjaantuu tuokin asia sitten. Itse yhdistäisin makeaan marenkiin raikkaita makuja kuten marjoja taikka sitten hedelmistä voisi tulla hyvä yhdistelmä passionilla, mangolla, nektariinilla...
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 40
-
Vastaanotettu kiitos 0
-
-
02.07.2012 18:55 - 02.07.2012 18:55 #14180
: marsispossu
Olen kotimaisten marjojen suurfani, joten nakkelen niitä kaikkialle. Viinimarjat yhdistettynä makeisempiin marjoihin kuten vadelma tai mansikka
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 33
-
Vastaanotettu kiitos 0
-
-
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 6
-
Vastaanotettu kiitos 0
-
-
14.11.2012 07:29 - 14.11.2012 07:29 #15301
: Citrobella
Pavlovan kokoan aina sivelemällä marenkilevyn päälle lemoncurdia (itsetehtyä, saa tarpeeksi hapokkaan), sitten vaniljavaahtoa ja vielä päälle erilaisia marjoja. Kesällä manssut on parhautta, ja sillonpa tulee Pavlovaa usein tehtyäkin.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 189
-
Vastaanotettu kiitos 0
-
-
14.11.2012 09:47 - 14.11.2012 09:47 #15311
: Petra
Teettekö te pavlovan marenkilevyistä, vai niin että se on korkeampi kakku joka on päältä rapsakka ja jossa sisus on pehmeä, tähän tyyliin:
http://www.masterchef.com.au/recipes/pavlova.htm
. Olen tehnyt pavlovana levyjä päällekkäin pinottuna, täytteet välissä ja päällä, mutta liekö sitten tuo linkin takana oleva "oikeaoppisempi" tapa?
Pitäneekin testata noin vaikkapa ensi viikonloppuna kun isänpäiväkakkukin meni vähän pilalle. Päälle ajattelin pavlovaan laittaa lemon curdia, kermaa ja kevyesti sokeroituja fileoituja limelohkoja
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 79
-
Vastaanotettu kiitos 0
-
-
19.11.2012 14:25 - 19.11.2012 14:25 #15350
: Katjuzqa
Mä oon pursottanu just vaan yhden, reunallisen levyn ja siihen päälle sitten kermavaahto ja marjat. Jos on useampi levy, niin tulee mieleen se brita-kakku, vaikka muutoin se tietenkin on hieman erilainen. Olen pursottanut myös pienenmpiä marenkinpilviä, joilla voi sitten koristella koko komeuden. Kirpeitä marjoja, sekamrjoja olen käyttänyt, mutta se lemon curd ja miksei myös limecurd olisi herkullista!
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 137
-
Vastaanotettu kiitos 0
-
-
07.12.2012 21:33 - 07.12.2012 21:33 #15504
: tahmatassu
Mä teen pavlovaan vaan yhden levyn pohjaksi, joka on juurikin päältä rapea ja sisältä ihanan pehmeä.
Eikä muuten ole tullut tehtyä koko pavlovaa pitkään aikaan, pitäisi kai taas joskus tehdä
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 29
-
Vastaanotettu kiitos 0
-
-
24.12.2012 12:39 - 24.12.2012 12:39 #15647
: unelmaaleipomass
Itse olen tehnyt aina niin, että olen muotoillut pellille n. 7cm korkean ja halkaisijaltaan 24cm olevan ympyrän. Sitten vaa paiston jälkeen marjoja päälle. Ja sitten olen pursotellut vispikerman vielä marjojen peitoksi. Ulkoa ihanan rapeaa, mutta sisältä sitkeää ja hieman vaahtokarkkimaista, nam!
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 9
-
Vastaanotettu kiitos 0
-
-
01.04.2013 14:04 - 01.04.2013 14:04 #16240
: helmineponen
Kyllä minusta pavlovan päällä parasta on reilu kerros vaniljakermavaahtoa ja tuoreita vastapoimittuja marjoja.
Sitä ei kyllä voita mikään...
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 2740
-
Vastaanotettu kiitos 0
-
-
03.04.2013 07:03 - 03.04.2013 07:03 #16249
: Anonymous
Kermavaahto ja tuoreet mansikat ehdottomasti! Yksinkertaista, mutta niiin herkullista!
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 76
-
Vastaanotettu kiitos 0
-
-
01.06.2013 14:33 - 01.06.2013 14:33 #16642
: MrsBaker
Tein viimeksi erilaisen pavlovan. Marengin makeutin hunajalla (italialaisen marengin tyyliin, jotta hunaja ei itkisi niin herkasti), ja kermavaahdon sijasta tein kookosvanukkaan, johon lisasin sitten kookoskermaa. Eli 'kookosdiplomaattikreemi', jos olen termit oikein kasittanyt... Tein kaksikerroksisen, toinen marenkilevy vahan toista pienempi. Mansikoita ja kiivia valiin ja paalle.
Olihan se aivan herkkua. Vieraani halusi reseptinkin, jonka teki itselleen aitienpaivaksi
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 1337
-
Vastaanotettu kiitos 7
-
-
-
-
-
-
02.06.2013 23:08 - 02.06.2013 23:08 #16647
: nami-hiiri
.
Kookoksen ystävänä aion kokeilla myöhemmin kesän loppupuolella kotikadun 'nyyttäreihin' !
Reseptiä varmaan tulen pyytämään YV:llä, kun kotiudun omalle puolelle Atlantia . (Olen taas miltei naapurissa Ü )
Oma suosikkini on mustikka-kiwi.
Voisin lopettaa suklaan syömisen, jos haluaisin, mutta en ole luovuttajatyyppiä.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 2740
-
Vastaanotettu kiitos 0
-
-
03.06.2013 15:56 - 03.06.2013 15:56 #16652
: Anonymous
Makean ja kirpeän liitto kiehtoo minuakin. Minulla Pavlova on vasta leivontalistalla, mutta mietin raparperin käyttöä siinä =) Onko joku testannut ja hyväksi todennut esimerkiksi mansikan ja raparperin pavlovan päällä? Tai raparperin ja jonkun muun? Nam!
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 1337
-
Vastaanotettu kiitos 7
-
-
-
-
-
-
03.06.2013 23:11 - 03.06.2013 23:11 #16653
: nami-hiiri
....piirakoissa, juustokakuissa, muffinsseissa, hillokkeena ainakin toimii, joten varmasti Pavlovassakin
Voisin lopettaa suklaan syömisen, jos haluaisin, mutta en ole luovuttajatyyppiä.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 2740
-
Vastaanotettu kiitos 0
-
-
05.06.2013 07:53 - 05.06.2013 07:53 #16655
: Anonymous
Niin mäkin luulen - raparperi on musta ihan parasta.
Hyvältä kuulostaisi myös mustikka-kookos -yhdistelmä
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 137
-
Vastaanotettu kiitos 0
-
-
06.06.2013 12:17 - 06.06.2013 12:17 #16657
: tahmatassu
Voi tuo raparperi kuulosaa niin hyvälle
Onnistuisikohan jos keittäisi kevyesti hillomaiseksi niin, että kirpeys säilyisi raparperissä?? (jääkaapissa odottaisikin kassi raparperia...)
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 2740
-
Vastaanotettu kiitos 0
-
-
05.07.2013 14:44 - 05.07.2013 14:44 #16787
: Anonymous
uskoisin, että olisi hyvää! omat raparperit menivät kakun täytteeksi ja kiisseliin
pavlova siis edelleen tekemättä...
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 137
-
Vastaanotettu kiitos 0
-
-
07.07.2013 20:39 - 07.07.2013 20:39 #16792
: tahmatassu
uskoisin, että olisi hyvää! omat raparperit menivät kakun täytteeksi ja kiisseliin
pavlova siis edelleen tekemättä...
Kyllä oli hyvää
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 26
-
Vastaanotettu kiitos 0
-
-
-
Keskustelu
-
Keskustelua leivonnasta
-
Makea leivonta
-
Mikä sinusta on parasta Pavlovan päällä?
Sivu luotiin ajassa: 0.252 sekuntia