Käytätkö "Partaäijä"-jogurttia leivonnassa?

Lisää
05.05.2010 12:15 - 05.05.2010 12:15 #19563 : Trassi
Käytättekö partaäijä-jugurtia leivonassa?

Itse olen ruvennut käyttämään sitä paljon varsinkin täytekakuissa täytteinä, varsinkin marjojen ja hedelmien kanssa tulee tosi hyvää ja raikasta eikä ole niin hirveän raskasta.


Tanja muokkasi otsikkoa hieman kuvaavammaksi. [/size]

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
05.05.2010 16:19 - 05.05.2010 16:19 #5834 : suvikeiju
Vastaus käyttäjältä suvikeiju aiheessa Re: Partaäijä
käytän myös tuota "äijää" yleensä rahkan asemesta. Paljon parempaa tulee kerma-äijä sekoituksesta kuin kerma-rahka. Ei ole samalla tavoin hapanta kuin rahka.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
06.05.2010 17:02 - 06.05.2010 17:02 #5845 : rasse2000
Partaäijästä tulee ihan sairaanhyvät nan-leivät. Ihan raflatasoa

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
10.05.2010 14:43 - 10.05.2010 14:43 #5877 : pinjanen
Aivan loistava tavaraa! tein siitä joskus ihan hyydytetyn kakunkin. Löytyy meillä aina kaapista kun syön sitä aamiaiseksi =)
Joskus olen käyttänyt jopa pursotuksia tukevoittamaan jos on kovin makea kakku muuten.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Sivu luotiin ajassa: 0.137 sekuntia
Toteutus: Kunena foorumi

Sponsorit 2017