Leivontafoorumin haasteaiheet 2017 ja osallistumisajat

Lisää
09.01.2017 17:25 #20622 : Tanja
Hyvää alkanutta vuotta kaikille foorumilaisille!

Taustalla on mietinnässä tulevien haasteiden aiheet. Paljon on jo ehditty leipomaan, ja lisää on tulossa. Jos sinulla on mielessäsi jokin aihe, josta olisi kiva päästä haasteessa leipomaan, kirjoita ideasi tähän ketjuun. Halutessasi voit laittaa yksityisviestiä minulle eli Tanjalle. Jos välillä olisi mukava leipoa nimettömästi, voi siitäkin kirjoittaa. Nimettömyys tuottaa pienen jännitysmomentin ja voi olla välillä paikallaan.

Haasteajoista seuraavaa; toiminnassa on ollut paria eri käytäntöä osallistumisaikojen kanssa. Vuoden 2017 osallistumisajat ajoittuvat pääasiassa aina kuun kolmen ensimmäisen viikon ajalle siten, että haaste päättyy 20. päivän tietämillä ja aina klo 24. Näin jää loppukuu aikaa äänestykselle ja sponsorien palkinnot pääsevät matkaan heti seuraavan kuun alussa.

Haasteaiheina ovat suosittuja olleet (useamman kerran vedetty) tarkan euron haaste, eri maiden leipomuksia sekä "leipomus, jonka aioin leipoa" - haaste jossa toistetaan vanhoja reseptejä.

Kirjoitelkaa, jos tulee jotain mieleen. :)

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
09.01.2017 17:39 #20623 : Henna73
Nuo eri maiden leipomukset on aivan ehdottomia :peukkuy: ja sitte sellanen, jossa on annettu esim. viis pakollista ainesta ja vaikka 2 vapaavalintaista ainesosaa saa lisätä niihin aineksiin.

Henna73/ruokaunelmia

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Sivu luotiin ajassa: 0.116 sekuntia
Toteutus: Kunena foorumi

Sponsorit 2017