Sokerimassasta

Lisää
31.03.2010 18:27 - 31.03.2010 18:27 #19530 : Tarjan kyökissä
Tarjan kyökissä loi aiheen:
Olisin kysynyt tuosta leivontakaupoissa myytävästä sokerimassasta, josta esim koristeita voi tehdä. Huomasin että yksi paketti jossa parasta ennen päiväys on heinäkuu 2010, on ihan kivikova. Pakkaus on aivan ehjä. Onko jotain keinoa saada massasta pehmeää ja käyttökelpoista?? Mistä moinen yleensä edes johtuu ??

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
31.03.2010 20:52 - 31.03.2010 20:52 #4835 : Tanja
Tanja vastasi aiheeseen: Re: Sokerimassasta
Milloin olet ostanut paketin? Kannattaa laittaa palautetta menemään sinne mistä ostit, eihän tuo normaalia ole että paketti kuivuu kasaan... Jos se on kivikova, luultavasti sitä ei saa enää pelastettua. Jostain muistan kyllä lukeneeni että glyseriinillä saattaisi saada jotain aikaiseksi, vaikkakaan ei ole omakohtaista kokemusta.

Laita palautetta kauppaan, luulisi että jotenkin hyvittävät.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
31.03.2010 21:18 - 31.03.2010 21:18 #4842 : TaikinaTaivas
TaikinaTaivas vastasi aiheeseen: Re: Sokerimassasta

Olisin kysynyt tuosta leivontakaupoissa myytävästä sokerimassasta, josta esim koristeita voi tehdä. Huomasin että yksi paketti jossa parasta ennen päiväys on heinäkuu 2010, on ihan kivikova. Pakkaus on aivan ehjä. Onko jotain keinoa saada massasta pehmeää ja käyttökelpoista?? Mistä moinen yleensä edes johtuu ??


Mulla on käyny ihan sama homma, olen kyllä epäillyt et pienen pieni reikä jossain ja ilmaa päässyt sit sinne sisälle, nytkin kaksi avaamatonta isoa pakettia tuossa kivikovana . Jos vielä sokerimassaa ostan niin laitan sen heti tiiviiseen minigrip pussiin.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
31.03.2010 21:20 - 31.03.2010 21:20 #4843 : Tanja
Tanja vastasi aiheeseen: Re: Sokerimassasta

Jos vielä sokerimassaa ostan niin laitan sen heti tiiviiseen minigrip pussiin.

Mainio vinkki ja voi säästää paljolta harmilta!

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
01.04.2010 05:03 - 01.04.2010 05:03 #4844 : Anonymous
Anonymous vastasi aiheeseen: Re: Sokerimassasta
Mulla on joskus kanssa käynyt niin, että paketti on tuntunut ihan kivikovalta, mutta olen kuitenkin avannut pakettini päivitelläkseni asiaa oikein kunnolla Sitten onkin käynyt niin, että kun paketin on avannut, niin massa onkin ollut ihan pehmeää.

Toki massa voi olla myös oikeasti kovettunut jonkun pikkureiän takia, mutta asia kannattaa tarkistaa avaamalla paketti!

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
01.04.2010 06:02 - 01.04.2010 06:02 #4846 : Tarjan kyökissä
Tarjan kyökissä vastasi aiheeseen: Re: Sokerimassasta
Täytyypä avata paketti ja tutkia asiaa tarkemmin. Löytyy tuota glyseriiniäkin muistaakseni kaapista, joten sitäkin voisi kokeilla.
Siskolleni on käynyt kuulema tuon sokerimassan kanssa ihan samalla lailla.
Tuo minigrip-pussi on kyllä hyvä idea.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
01.04.2010 07:52 - 01.04.2010 07:52 #4848 : aleksi
aleksi vastasi aiheeseen: Re: Sokerimassasta
mitä mä oon sokerimassaa käyttänyt koulussa niin se oli täysin kivi kovaa ja sitä piti murjoa eka 15 min käsissä että pehmeni käytettäväksi.. en kyllä tiiä oliko se ihan samaa kamaa

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
01.04.2010 15:44 - 01.04.2010 15:44 #4854 : rasse2000
rasse2000 vastasi aiheeseen: Re: Sokerimassasta

mitä mä oon sokerimassaa käyttänyt koulussa niin se oli täysin kivi kovaa ja sitä piti murjoa eka 15 min käsissä että pehmeni käytettäväksi.. en kyllä tiiä oliko se ihan samaa kamaa



Musta se kouluissa käytettävä tavara on kaakaovoi-pohjaista ruusumassaa..on aivan kivenkovaa joka lämmitetään käsissä ennen käsittelyä.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
03.04.2010 06:16 - 03.04.2010 06:16 #4878 : Pullahiiricom
Pullahiiricom vastasi aiheeseen: Re: Sokerimassasta
Minulle on myös käynyt niin, että massa tuntuu kivikovalta, mutta kun paketin avaa ei se olekaan kovaa tavaraa. Itse käytän pienen tipan öljyä sokerimassaan, jos se on kovettunut hieman työstövaiheessa. Kivikovalle sokerimassalle ei varmasti pysty mitään enää tekemään - näin luulisin.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Sivu luotiin ajassa: 0.087 sekuntia
Toteutus: Kunena foorumi

Sponsorit 2017