Vehnäjauhoista

Lisää
23.04.2010 18:27 - 23.04.2010 18:27 #19552 : PAMPULA
PAMPULA loi aiheen:
Käytättekö jauhoissa tiettyä merkkiä (vrt. margariini vs. voi ) ?

Vaikuttaako hinta jauhon laatuun ja lopputulokseen halutun leivonnaisen maussa, rakenteessa tms ?

Ite en oo huomannu minkäänlaista eroa jauhojen välillä Eli lähes aina tulee hyllystä napattua edullisin kahen kilon pussi.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
23.04.2010 18:55 - 23.04.2010 18:55 #5520 : Paula
Paula vastasi aiheeseen: Re: Vehnäjauhoista
Halvimmalla menee. Tosin leivon sen verran harvoin (varsinkaan samoja juttuja), etten huomaisi pieniä eroja.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
24.04.2010 06:09 - 24.04.2010 06:09 #5525 : namia
namia vastasi aiheeseen: Re: Vehnäjauhoista
Kinnusen myllyn jauhoja käytän. Johtuupi vissiin siitä, että tuo mylly on tuossa naapurikylässä

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
26.04.2010 11:17 - 26.04.2010 11:17 #5549 : aleksi
aleksi vastasi aiheeseen: Re: Vehnäjauhoista
rainbow jauhojen oon huomannut olevan jotenkin huonoja.. tulee jotenkin selkärangaton taikina ja siinä taikinassa tuntuu aina olevan vähän jotain klimppejä.. muuten aina lähinkaupasta hiivaleipäjauhoja, myllynparas taitaa olla.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
26.04.2010 13:28 - 26.04.2010 13:28 #5551 : TaikinaTaivas
TaikinaTaivas vastasi aiheeseen: Re: Vehnäjauhoista
Mulla tulee ostettua Sunnuntai merkkisiä jauhoja, ovat ollet usein alennuksessakin (0,79/pussi). Minusta ne ovat leivontaan hyvä perusjauho.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
04.05.2010 19:14 - 04.05.2010 19:14 #5815 : Marilele
Marilele vastasi aiheeseen: Re: Vehnäjauhoista
Useimmiten tulee ostettua Sunnuntain jauhoja, on aika usein tarjouksessa. En ole huomannut eroa eri jauhojen välillä...

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
04.05.2010 19:23 - 04.05.2010 19:23 #5817 : Pricilla
Pricilla vastasi aiheeseen: Re: Vehnäjauhoista
Sunnuntait on jees ja osittain täälläkin käytössä, mutta kakuissa tykkään käyttää omasta (siis mummun) viljasta myllyssä jauhatettua vehnäjauhoa. On muutes sata kertaa hienompaa jauhoa, ku jotkut halppisjauhot. Etenkin kakkupohjissa, kuivakakuissa ja pullassa huomaa eron!

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
05.05.2010 12:28 - 05.05.2010 12:28 #5831 : aleksi
aleksi vastasi aiheeseen: Re: Vehnäjauhoista
mä en oikeen pienten myllyjen omia tai ihan jonkun omia jauhoja mieluiten käyttäis sitkoa tarvitsevassa leivässä koska jauhojen sitkojen voimakkuus voi heittää aikalaillakin, isojen firmojen jauhot on miksauksia että taso on samaa. mutta oonkin nörtti

kaupasta saatavat jauhot on kuulemma kakkosluokkaa ja ykkönen menee leipomoille(tää voi olla myös hömppää).. kotona kun kukaan ei osaa kuitenkaan ottaa sitko-ominaisuuksista kaikkea irti niin että ne sitä edes huomaisi. kaupan normijauho musta tuntuukin kuivemmalta ja jotenkin pölyiseltä käseen.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Sivu luotiin ajassa: 0.081 sekuntia
Toteutus: Kunena foorumi

Sponsorit 2017