Pikakysymyksissä kysyttyä

Lisää
11.02.2010 18:35 - 11.02.2010 18:35 #19479 : Tanja
Tanja loi aiheen:
Pikakysymykset ja Pikakysymykset nro. 2 -ketjuissa on kyselty jos jonkinmoisia leivontaan liittyviä kysymyksiä. Ketjun ideana on kysyä pikaisia kysymyksiä, joita varten ei viitsi avata uutta ketjua.

Ketju on jo venynyt sen verran pitkäksi että on ehkä hankalaa selata mitä kaikkea on jo kysytty. Hakuakin voi ja saakin tietysti käyttää, mutta tässä linkit pikakysymysketjussa kysyttyihin asioihin]pikakysymykset nro. 2[/url]-ketjuun, päivitellään kysymyksiä näiden jatkoksi linkkeihin kun niitä tarpeeksi ilmaantuu.


Pikakysymykset 1:
Mistä saa kondensoitua maitoa?
Oletteko tehneet koskaan mutakakkua valkosuklaalla?
Onko angel food -vuoka sama kuin reikävuoka?
Kuinka kauan kaupan lemon curd -tahna säilyy?
Onko olemassa Karmiinimyrkytys?
Tietääkö joku VARMASTI, että voiko noita Rainbow dusteja syödä?
Voiko marenkivoikreemin tehdä muulla kuin yleiskoneella?
Millä jauhotatte suklaakahvikakkuvuoan?
Paistuuko kahvikakut silikonivuoassa nopeammin kuin "tavallisessa"?
Kestääkö koristegeeli kermakakun päällä levähtämättä ja muutenkin nättinä yön yli?
Ideoita, mitä laitan cupcakesien kuorrutteeksi? Miltä normivoihin tehty kreemi maistuu?
Sulan suklaan lisääminen kermavaahtoon
Kuinka nopeasti marsipaani kuivuu? Sulaako kakun päällä?
Täytekakun pakastamisesta
Millä koristelisit jouluisen hyydykekakun, jossa on kiille?
Jos tekee lakritsikinuskia Kick-karkeista, voiko ne pahimmassa tapauksessa jämähtää teflonkattilan pohjaan?
Mitä ostan alkosta tryffeleiden mausteeksi?
Mikä meni pieleen lakritsikuorrutteessa?
Kysymyksiä sokerimassasta!
onko sillä periaatteessa väliä että leipooko suolattomasta voista vaiko ei?
Onko kukaan kokeillut värjätä voi/ suklaakreemiä mustaksi, onnistuuko?
Enkelten kakku?
kuinka kauan kestää kaakaojauhe (ns. leivontakaakao) hyydykekakun päällä sulamatta?
Mantelimassan ja marsipaanin ero?
Tekeekö kukaan niin laskiaispullia, että kaivaa pullasta sisusta ja sekoittaa siitä maidon ja tomusokerin kanssa mössön ja laittaa sitten takasin pullan kuoppaan?
Marsipaanin värjäys kaakaolla?
Voiko voileipäkakun pakastaa jos siinä on turkkilaista jogurttia ja paprikaa?
Mitä kiivin ja valkosuklaan kaveriksi kakun väliin?
Onnistuuko kiivikiille hyytelösokerista?
Kannattaisiko siis siirtyä tuorejuuston käyttöön täytteissä?
Kuinka elvyttää kuivahtanut sokerimassa?
Miksi leivontaan käsketään käyttämään taloussuklaata?
Mitä tehdä levähtäneelle kakulle?
Kondensoidun maidon keittelystä?
Miten elintarvikeväri käsistä pois?
Kuinka ajoissa täytekakun voi täyttää ja kuorruttaa marsipaanilla?
mihin käyttää leivonnassa lakkakastiketta?
Muffinssien ja pasteijoiden pakastus ja sulatus?
Voihan tuorehiivan pakastaa?
Paras kosteusstoppari kakun ja marsipaanin väliin?
Kakun kuorrutus ensin marsipaanilla, sitten sokerimassalla?
Mitä marsipaanin alle/säilytys?
Osaako joku sanoa gumpastesta että miten nopeasti kuivuu, esim. verrattuna sokerimassaan?
Pystyykö kukkia tekemään muusta kuin sokerimassasta?
Tarvitseeko kinuskin tekoon fariinisokeria?
Kovettuuko kinuski jääkaapissa?
Hyydykekakkujen riittävyys?
Miksi suklaakoristeet harmaantuu?
Miten kauan sokerimassa/marsipaanikoristeet säilyvät?
Mitä käytännön eroa on leipomisessa Sunnuntai rahkavalmisteella ja esim. maustetulla tuorejuustolla?
Crisco (vegetable shortening) = mitä ja millä korvata? Mistä saa maissisiirappia?
Mitä eroa on maissi- ja vaahterasiirapeilla?
Mistä liikkeistä olette löytäneet kasvi- tai maapähkinäöljyä, seesamiöljyä ja gheetä?
Mitä kakun väliin ja päälle kun ei ole jääkaappia käytössä?
Onnistuuko italialaisen marengin tekeminen sellaisella monitoimi/yleiskoneella, jossa on kansi?
Uunissa paistetun juustokakun säilyvyys?
Mistä saa sinistä strösseliä?
Jos haluaa pursottaa kerma-rahkaa tai kerma-tuorejuustoa, niin miten tuo seos tehdään?
Voiko partasuun jogurttia käyttää korvaamaan smetana tai ranskankerma mustikka- tms. marjapiirakoissa?
Miten saan viininpunaista sokerimassaa?
Kauanko kovettuneet sokerimassakoristeet pysyy hyvinä kerman päällä?
Kysymyksiä viinihaposta
Voiko mustikalla värjätä valkosuklaata?
Voiko kahvikakun päällystää sokerimassalla?
---
Pikakysymykset nro. 2]miten kakkualustan saa pysyy siitinä ko kermoja levittää?[/url]
onko kukaan löytänyt nelikulmaisia formupeltejä
mikä ihme on, ettei kermaa voi vispata tanakaksi, pursotettavaksi vaahdoksi, kuten Äitini aikoinaan?
Lemon curd säilyy?
onko jotain yleistä sääntöä kinuskin säilymisestä? Vaatiiko se ehdottomasti jääkaappia?
Voiko suklaakastiketta värjätä elintarvikeväreillä?
mistä tehdä oransseja kurpitsoja?
Piparkakkutalosta kysymys!
Onko kokemuksia ruusunostimesta?
Kysymys vanhan uunin symboleista?
millä pykälällä kakkupohjat pitäisi oikeasti paistaa?
Jos hyydykekakun (juustokakun) pakastaa, pitkää sen ensin hyytyä jääkaapissa? Koska ottaa sulamaan?
Kahvikakkujen säilyvyydestä?
Onkohan leivontakaakaolla ja pähkinäallergialla mitään tekemistä keskenään?
Voiko piirakkapohjassa (suolaiseen) käyttää vehnäjauhojen tilalla SOIJAjauhoja!?
kauanko avattu purkki kondensoitua maitoa säilyy?
tietääkö millä kuvan pursotukset on tehty?
Kestääkö täytekakku pakastamisen?
Kauan kermakakku säilyy kakkulaatikossa?
Kauan kakku sulaa?
Raa'an munan säilyminen?
Miten kahvikakut pakastetaan?
Kuinka saada valkoinen kakkupohja?
Leipä irti pellistä ilman leivinpaperia?
Konvehtit pielessä?
Mitä on vegetable shortening?
Millä korvata cream of tartar?
Mihin käytetään kiertoilmauunia?
1tl leivinjauhetta = g ?
Pitkät liivatteet VS. lyhyet
Voiko pizzataikinaa pakastaa?
Mitä tarkoittaa seulominen?
Kermavaahto kaulittavan massan alle?
Suklaa kokkaroituu kermavaahtoon lisättäessä?



-pikakys. kakkosen 6 ekaa sivullista kysymyksiä on käyty läpi!

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Sivu luotiin ajassa: 0.078 sekuntia
Toteutus: Kunena foorumi

Sponsorit 2017