Self-raising flour ja plain flour

Lisää
19.11.2009 16:03 - 19.11.2009 16:03 #19393 : PAMPULA
PAMPULA loi aiheen:
Self-raising flour ja plain flour

Molemmat jauhoja, tiedän. Plain flour on käsittääkseni ihan tavallinen jauho, vaan ei kuitenkaan vehnäjauho (wheat flour)??

Enkunkielisestä ohjeesta yritän saada selkoa, siinä tarvii molempia jauhoja. Mitä ero noilla on ja mitä jauhoja ne vastaa meidän marketissa?

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
19.11.2009 16:45 - 19.11.2009 16:45 #2361 : Paula
Paula vastasi aiheeseen: Re: Self-raising flour ja plain flour

Self-raising flour ja plain flour

Molemmat jauhoja, tiedän. Plain flour on käsittääkseni ihan tavallinen jauho, vaan ei kuitenkaan vehnäjauho (wheat flour)??

Enkunkielisestä ohjeesta yritän saada selkoa, siinä tarvii molempia jauhoja. Mitä ero noilla on ja mitä jauhoja ne vastaa meidän marketissa?

Mä olen miettinyt samaa ja oletin, että self-raising-jauhoissa olisi leivinjauhe (tms.) mukana

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
19.11.2009 16:53 - 19.11.2009 16:53 #2362 : PAMPULA
PAMPULA vastasi aiheeseen: Re: Self-raising flour ja plain flour
Ok, pitääpä vielä tutkiskella että missä suhteessa tuota leivinjauhetta sitten täytyy lisätä. Ihmettelinkin välillä etteikö kohotusaineita tarvi ollenkaa Tässäpä syy..

Muoks.
Jep, tämmönen löyty:
lisätään 1 tl leivinjauhetta ja hiven (n. 1/3 tl) suolaa 2 dl§ Puolikarkeita- tai Erikoisvehnäjauhoja kohden.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
19.11.2009 17:16 - 19.11.2009 17:16 #2363 : Paula
Paula vastasi aiheeseen: Re: Self-raising flour ja plain flour

Muoks.
Jep, tämmönen löyty]lisätään 1 tl leivinjauhetta ja hiven (n. 1/3 tl) suolaa 2 dl§ Puolikarkeita- tai Erikoisvehnäjauhoja kohden.[/i]

Hienoa, kiitos. Ei tarvitse epäillä enää.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
11.01.2010 17:19 - 11.01.2010 17:19 #2971 : safkaseireeni
safkaseireeni vastasi aiheeseen: Re: Self-raising flour ja plain flour

Ok, pitääpä vielä tutkiskella että missä suhteessa tuota leivinjauhetta sitten täytyy lisätä. Ihmettelinkin välillä etteikö kohotusaineita tarvi ollenkaa

Tässäpä syy..

Muoks.
Jep, tämmönen löyty:
lisätään 1 tl leivinjauhetta ja hiven (n. 1/3 tl) suolaa 2 dl§ Puolikarkeita- tai Erikoisvehnäjauhoja kohden.


Itse olen laittanut erikoisvehnäjauhoja ohjeessa esitetyn määrän, ja heittänyt perään 1 tl leivinjauhetta. Ihan kivasti ovat onnistuneet tähän mennessä. Pitääpä kokeilla tuolla ohjeella, ehkä tulee vieläkin kuohkeampia

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
18.01.2010 18:28 - 18.01.2010 18:28 #3192 : Piipak
Piipak vastasi aiheeseen: Re: Self-raising flour ja plain flour
Tää olikin hyvä tieto !

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
14.02.2010 06:30 - 14.02.2010 06:30 #3814 : Anonymous
Anonymous vastasi aiheeseen: Re: Self-raising flour ja plain flour
Loistavaa!! Mä olen tähän mennessä skipannut ohi kaikki ohjeet joissa on näitä ollut. Nyt ymmärrän taas lisää.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Sivu luotiin ajassa: 0.170 sekuntia
Toteutus: Kunena foorumi

Sponsorit 2017