Pakkasvadelmista mousse?

Lisää
06.11.2009 08:37 - 06.11.2009 08:37 #19379 : PAMPULA
PAMPULA loi aiheen:
Miten kannattaa tehdä?

Sulattaa ja valuttaa vai laittaa jäisinä?

Ja oisko vielä joku hyvä ohjekki mousseen? Kakun väliin tarkoitettu

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
06.11.2009 09:01 - 06.11.2009 09:01 #2112 : Pricilla
Pricilla vastasi aiheeseen: Re: Pakkasvadelmista mousse?
Sulata ihmeessä, ainakin jos lisäät ne liivatetta sisältävään mousseen! Liivate voi jämähtää aika hurjaksi möntiksi, jos lisäät kylmiä marjoja joukkoon. Teethän moussen suomalaisista vadelmista? Ulkomaalaiset on nääs keitettävä ennen käyttöä!

Mä tykkään laittaa marjaisiin mousseihin kermavaahdon lisäksi tuorejuustoa ja ranskankermaa. Tulee ihanan täyteläistä ja pehmeää:)

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
15.02.2010 20:01 - 15.02.2010 20:01 #3852 : Anonymous
Anonymous vastasi aiheeseen: Re: Pakkasvadelmista mousse?
Minä teen vadelmaisen täytteen näin ja tämä on ollu tykätty.

1 prk flora vispiä
2 prk rahkaa
2 isoa daimia
pakastevadelmia

Kerma vatkataa ja lisätään rahkat. Murskaa daimit ja lisää kerma-rahkaseokseen. Tarvittaessa tomusokeria.
Vadelmat olen laittanut "sattumiksi" vasta sitten kun olen levittänyt täytteen.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Sivu luotiin ajassa: 0.075 sekuntia
Toteutus: Kunena foorumi

Sponsorit 2017