Kovat kermakarkit?

Lisää
30.08.2012 10:54 - 30.08.2012 10:54 #19043 : Petra
Petra loi aiheen:
Tein viime vuonna toffeeta, ja laitoin aineksia (sokeria, vaaleaa siirappia ja kermaa) tyylilleni uskollisesti vähän summamutikassa. Karkeista ei tullut kuitenkaan mitä oli ajatuksena, vaan jotain vielä parempaa: werther's original-tyylinen kova kermakaramelli. Olen muutaman kerran sen jälkeen koittanut, että josko voisin loihtia saman uudestaan. En ole kuitenkaan onnistunut yrityksissäni.

Onko kukaan teistä tehnyt itse kovia kermakaramelleja ja millä ainesosilla?

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
02.09.2012 16:45 - 02.09.2012 16:45 #14566 : Tanja
Tanja vastasi aiheeseen: Re: Kovat kermakarkit?
Heippa nöffis ja tervetuloa foorumille!

Huomasitko tuon aiemman kermakarkki-ketjun ?

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
05.11.2012 06:44 - 05.11.2012 06:44 #15202 : Petra
Petra vastasi aiheeseen: Re: Kovat kermakarkit?
Juu, huomasin mutten hölmöyksissäni tajunnut että olisin voinut laittaa kysymykseni myös sinne. Oli ilmeisesti vähän turha uuden aiheen avaaminen minulta, mutta omassa mielessäni kun fudget ovat vain pilalle menneitä sitkeitä toffeita.

Ilmeisesti kukaan ei täällä ole kuitenkaan kovia kermakarkkeja tehnyt, joten pitää siis jatkella omia testailuja, josko ennen joulua keksisin sen kikka kolmosen millä kermakarkista tulee kovaa.

Muoks. Kyllä äiti tietää-blogista löysin tällaisen:
50 g voita
1½ dl sokeria
½ dl vaaleaa siirappia

Keittoaika puolisen tuntia

Menee testaukseen, eli kerma pois ja voita tilalle.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Sivu luotiin ajassa: 0.066 sekuntia
Toteutus: Kunena foorumi

Sponsorit 2017