Kermaruusujen kestävyys

Lisää
30.05.2012 14:33 - 30.05.2012 14:33 #19009 : Pippurinen
Pippurinen loi aiheen:
Osaako kukaan neuvoa kuinka kauan kermavaahdosta tehdyt ruusut pysyvät kakun päällä nättinä? Kakku ei ole pöydässä tuntitolkulla vaan lähinnä mietin kun joudun kuljetaamaan kakkua n.30min ulkona ja junassa niin ehtiikö siinä ajassa ruusut jo lätistyä. Aion käyttää Flora Vispiä ja kreemijauhetta ruusujen tekoon.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
30.05.2012 15:55 - 30.05.2012 15:55 #13777 : Tanja
Tanja vastasi aiheeseen: Kermaruusujen kestävyys
Kyllä luulisi kestävän tuon matkan. Jos kovasti epäilyttää niin tee ruusut rasvapohjaisesta kreemistä.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
30.05.2012 16:01 - 30.05.2012 16:01 #13778 : Pippurinen
Pippurinen vastasi aiheeseen: Re: Kermaruusujen kestävyys
Tarkoitatko Buttercreamia? en tiiä mitä se suomeksi on

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
30.05.2012 16:28 - 30.05.2012 16:28 #13780 : Tanja
Tanja vastasi aiheeseen: Re: Kermaruusujen kestävyys
Voikreemi, sokerikreemi tai marenkivoikreemi passaa hyvin. Viimeiseksi mainittu on ehkä miedoimman makuinen eikä niin tuhtia kun marenki on keventämässä.
Tutoriaaleissa on pari ohjetta: viewtopic.php?f=58&t=221

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
31.05.2012 17:04 - 31.05.2012 17:04 #13818 : Pippurinen
Pippurinen vastasi aiheeseen: Re: Kermaruusujen kestävyys
Tein eilen illalla koe ruusun jonka jätin pöydälle muutamaksi tunniksi ja hyvin pysyi kasassa. Siksipä uskalsin tänään tehdä ruusut ihan kermalla. Hyvin säilyivät.

Pitääpä tutkailla tuota linkkiä, sieltä varmasti löytyy hyvää vinkkiä toiseen kakkuun.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Sivu luotiin ajassa: 0.067 sekuntia
Toteutus: Kunena foorumi

Sponsorit 2017