Kakun pursotettava kuorrute

Lisää
13.04.2012 07:38 - 13.04.2012 07:38 #19931 : serenah
serenah loi aiheen:
Mä kateellisena kattelen aina noita jenkkilän kakkuja ko ne käyttää sitä ihme kuorrutetta kakuissa minkä saa värjättyä tosi kirkkaan väriseks ja kaikinpuolin muutenkin ihan täydellisen näköstä, mutta helvetin pahaa mutta löysin wiltonin sivulta tämmösen ohjeen mitä en aiemmin oo huomannu..

Ingredients:

1 cup (2 sticks) butter, softened
2 packages (8 oz. each) cream cheese, softened
8 cups sifted confectioners' sugar (about 2 lbs.)
2 tablespoons milk
1 tablespoon orange juice
1 teaspoon orange zest

voisko joku viisaampi suomentaa ton, suurinpiirtein tiedän mitä tossa on mutta varmuuden vuoks tarkistetaan

Tai onko kukaan kokeillu tommosta? kermaa ei saa kirkkaaks värjättyä ilveelläkään ja voi kreemi taas on tosi tuf..
voi, tuorejuustoseos vois olla kyllä loistava ainakin pursotusominaisuuksiltaan..ehkä tai jos jollain on joku muu taika-aineen ohje ni otan kokeiluun mielelläni

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
13.04.2012 08:30 - 13.04.2012 08:30 #13199 : Paula
Paula vastasi aiheeseen: Re: Kakun pursotettava kuorrute
Suomennos:

2,4 dl (225 g) voita, notkistettuna
2 pakettia (225 g kpl) tuorejuustoa, notkistettuna
19 dl sihdattua tomusokeria (n. 900 g)
2 rkl maitoa
1 rkl appelsiinimehua
1 tl appelsiininkuorta

En usko, että tota on helppo pursottaa, kun noin kamala määrä tomusokeria?

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Sivu luotiin ajassa: 0.069 sekuntia
Toteutus: Kunena foorumi

Sponsorit 2017