- Viestejä: 2740
- Vastaanotettu kiitos 0
- Keskustelu
- Keskustelua leivonnasta
- Makea leivonta
- Mikä avuksi täytekakun kokoamiseen? Reuna liian matala!
Mikä avuksi täytekakun kokoamiseen? Reuna liian matala!
07.10.2011 04:48 - 07.10.2011 04:48 #19845
: Anonymous
Olen kokoamassa täytekakkua, jonka väliin tulee moussea. Kakku kootaan irtopohjavuokaan. En löydä millään reunakalvoja, joilla jatkaa vuoan korkeutta.
http://www.ullanunelma.fi/product_details.php?p=1130
Miten ihmeessä kokoan kakun, mousset kun ovat alussa aivan löysiä, ennen kuin liivatteen vaikutuksesta hyytyvät? Ilman täytteitäkin vuoka on jo piripintaan!
Miten ihmeessä kokoan kakun, mousset kun ovat alussa aivan löysiä, ennen kuin liivatteen vaikutuksesta hyytyvät? Ilman täytteitäkin vuoka on jo piripintaan!
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
07.10.2011 05:34 - 07.10.2011 05:34 #11035
: mare78
Vastaus käyttäjältä mare78 aiheessa Re: Mikä avuksi täytekakun kokoamiseen? Reuna liian matala!
Tulipa mieleen löytyiikö sinulta toista saman kokoista irtopohjavuokaa. Yhden kerroksen voisi hyydyttää siihen ja yhdistää sitten kakkuun. kaksinkertainen tai kolminkertainen voipaperi voisi myös toimia reunakalvojen tapaan. Entäs jäykemmät muovitaskut. kerran olen itse käyttänyt sellaisia kun tein kahden maun hyydykekakulle pintaa
Onnea kakun tekoon !
Onnea kakun tekoon !
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
- wadelmatassu
- Poissa
- Kakkumaakari
-
Vähemmän
Lisää
- Viestejä: 136
- Vastaanotettu kiitos 0
07.10.2011 11:27 - 07.10.2011 11:27 #11042
: wadelmatassu
Vastaus käyttäjältä wadelmatassu aiheessa Re: Mikä avuksi täytekakun kokoamiseen? Reuna liian matala!
Mulla on aina ihan vaan leivinpaperisuikale välissä
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
07.10.2011 11:59 - 07.10.2011 11:59 #11043
: PullaAkka
Vastaus käyttäjältä PullaAkka aiheessa Re: Mikä avuksi täytekakun kokoamiseen? Reuna liian matala!
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
07.10.2011 15:21 - 07.10.2011 15:21 #11048
: Emmi
Vastaus käyttäjältä Emmi aiheessa Re: Mikä avuksi täytekakun kokoamiseen? Reuna liian matala!
Minäkin teen aina kolminkertaisesta leivinpaperista, yhteensä menee 2,5 leivinpaperi n. 24-26 cm kakkuun.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
07.10.2011 21:18 - 07.10.2011 21:18 #11054
: Nanun
Vastaus käyttäjältä Nanun aiheessa Re: Mikä avuksi täytekakun kokoamiseen? Reuna liian matala!
Voit myös odottaa tunnin verran niin että annat moussen ensin jähmettyä sen verran että se pysyy kasassa ja sitten varovasti lusikoit sen kakun väleihin. Ite en käytä tuota vuokaan täyttämistä ollenkaan.. vaikka joskus tuntuu että ehkä pitäis käyttää!
En kyllä muutenkaan käytä liivatteita paljoa.. niitä kun yleensä käytetään mielestäni ihan liikaa.. tuorejuusto ja vaniljakreemijauhe hoitaa kuitenkin suuren osan jähmettämisestä ja varsinkin suklaa ja jos liivatetta tarvitsee niin se on esim mansikka/vadelmamousseen ja sen voi sulattaa suoraan keitettyyn marjasoseeseen ja antaa sen rauhassa jäähtyä ennen kun lisää loppuun mousseen.. Ei tuu niin löysää alunalkaenkaan kun liivatteen mukana yleensä joutuu lisäämään ihan turhaan nestettäkin..
Niin ja jos haluaa reunakalvoja ja sulla on jo muutenkin ne reunat korkeat niin noissa ullanunelman kalvoissakin korkeutta on vain sen 6 cm, mutta oletko harkinnut ihan tuommoista sablonikalvoa hakevasi jostain maalaustarvike tms liikkeestä? sais kerralla sitten kunnon korkeat (eli vähintään A4 levyistä piirtoheitinkalvoa mutta vaan pidempää) reunat?
Niin ja jos haluaa reunakalvoja ja sulla on jo muutenkin ne reunat korkeat niin noissa ullanunelman kalvoissakin korkeutta on vain sen 6 cm, mutta oletko harkinnut ihan tuommoista sablonikalvoa hakevasi jostain maalaustarvike tms liikkeestä? sais kerralla sitten kunnon korkeat (eli vähintään A4 levyistä piirtoheitinkalvoa mutta vaan pidempää) reunat?
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
24.10.2011 06:45 - 24.10.2011 06:45 #11170
: tonttoli
Vastaus käyttäjältä tonttoli aiheessa Re: Mikä avuksi täytekakun kokoamiseen? Reuna liian matala!
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
09.11.2011 06:31 - 09.11.2011 06:31 #11291
: Mimosa
Vastaus käyttäjältä Mimosa aiheessa Re: Mikä avuksi täytekakun kokoamiseen? Reuna liian matala!
Tiimarista saa piirtoheittimille tarkoitettuja kalvoja
Yhden kalvon voi leikata pituussuunnassa puoliksi tai kolmeen osaan, riippuen siitä kuinka korkeat reunat haluaa. Ostin joskus ison pinon noita kalvoja, maksoi silloin muistaakseni 0,05e/kpl. Eli paljon halvemmaksi tulee, kuin oikeasti tuohon tarkoitukseen käytettävät reunakalvot.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
09.11.2011 07:53 - 09.11.2011 07:53 #11309
: Anonymous
Vastaus käyttäjältä Anonymous aiheessa Re: Mikä avuksi täytekakun kokoamiseen? Reuna liian matala!
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
09.11.2011 09:17 - 09.11.2011 09:17 #11315
: Mimosa
Vastaus käyttäjältä Mimosa aiheessa Re: Mikä avuksi täytekakun kokoamiseen? Reuna liian matala!
Meillä kyllä käytettiin ihan tavallisia piirtoheitinkalvoja konditoria-koulussakin
Joten en usko niistä irtoavan mitään kakkuihin, ainakaan toivottavasti. Opettajan mukaan tuota kalvoa voi hyvin käyttää sen nauhan sijaan, kun kuitenkin satoja kakkuja tehtiin päivittäin - niin aika kalliiksikin olisi tullut sen reunakalvon käyttö niissä. Tosiaan nyt jäi kyllä vähän kaivertamaan, että ei kai meitä olisi neuvottu niitä käyttämään jos ne voisivat olla jollakin tavalla haitallisia.. hmm
Toivottavasti meitä ei ole säästösyistä neuvottu väärin..
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
11.11.2011 18:46 - 11.11.2011 18:46 #11395
: Anonymous
Vastaus käyttäjältä Anonymous aiheessa Re: Mikä avuksi täytekakun kokoamiseen? Reuna liian matala!
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
- Keskustelu
- Keskustelua leivonnasta
- Makea leivonta
- Mikä avuksi täytekakun kokoamiseen? Reuna liian matala!
Sivu luotiin ajassa: 0.178 sekuntia