Itse tehty marmeladi

Lisää
12.09.2011 09:45 - 12.09.2011 09:45 #19835 : maya
maya loi aiheen:
Tein marmeladia kyseisellä ohjeella ja mieleen tuli kysymys: kestääkö itse tehty marmeladi paistamista?

Punajuuri-porkkanamarmeladi

100 g punajuurta
100 g porkkanaa
½ tl suolaa
5 dl vettä

1 rkl sitsuunamehua
1 1/4 dl hillosokeria

Kuori ja lohko punajuuret ja porkkanat. Keitä kasviksia suolalla maustetussa vedessä kunnes punajuuret ovat pehmeitä. Kaada vesi pois ja soseuta kasvikset. Lisää sitruunamehu ja hillosokeri ja keitä seosta miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia. Anna marmeladin jäähtyä hieman ja purkita.


Kyseinen marmeladi voisi olla hyvää esimerkiksi joulutortuissa.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
13.09.2011 07:26 - 13.09.2011 07:26 #10865 : Pricilla
Pricilla vastasi aiheeseen: Re: Itse tehty marmeladi
Eikös hillosokerilla tehty marmeladi kestä myös paistamista. Siinä luulossa minä olen:)

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
13.09.2011 09:45 - 13.09.2011 09:45 #10868 : aleksi
aleksi vastasi aiheeseen: Re: Itse tehty marmeladi
ei se onko hillossa hillosokeria tee siitä paiston kestävää tai kestämätönät vaan sokerin määrä.. enemmän sokeria niin kestää. kai se pitää vaan testata

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
31.10.2011 19:56 - 31.10.2011 19:56 #11217 : Anonymous
Anonymous vastasi aiheeseen: Re: Itse tehty marmeladi
Tuo on hyvä!
Minäkin olen joskus tehnyt melkein samalla tavalla...ja se maistuu kyllä älyttämän hyvältä!

Terkkuja / henkka

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Sivu luotiin ajassa: 0.069 sekuntia
Toteutus: Kunena foorumi

Sponsorit 2017