-
Keskustelu
-
Keskustelua leivonnasta
-
Makea leivonta
-
Flora Vispistä
Flora Vispistä
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 2740
-
Vastaanotettu kiitos 0
-
-
25.02.2011 09:38 - 25.02.2011 09:38 #8771
: Anonymous
No ehkä sitten uskallan kokeilla tuota sekoittamista. Monilla (kuten Miialla) on ollut niitäkin kokemuksia että eri kermat eivät vatkaudu keskenään. Täytyy ilmeisesti vain kokeilla
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 2890
-
Vastaanotettu kiitos 10
-
-
-
-
-
25.02.2011 10:09 - 25.02.2011 10:09 #8773
: Tanja
Kai se riippuu myös kermoista? Mie oon menestyksekkäästi sekoittanu flora vispiä ja vispikermaa sekä vispikermaa ja flora vanillaa. Ja nimen omaan ennen vaahdotusta.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 2740
-
Vastaanotettu kiitos 0
-
-
25.02.2011 10:24 - 25.02.2011 10:24 #8774
: Anonymous
Juu varmasti on kiinni myös siitä mitä kermoja käyttää. Mutta hyvä kuulla että ainakin tuo Flora Vispi + vispikerma-yhdistelmä toimii
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 388
-
Vastaanotettu kiitos 0
-
-
25.02.2011 13:06 - 25.02.2011 13:06 #8775
: Pricilla
Flora vispi+flora kuohu ja flora vispi+flora kuohu vaahdottuvat myös hyvin sekoitettuna
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 2740
-
Vastaanotettu kiitos 0
-
-
05.04.2011 18:07 - 05.04.2011 18:07 #9323
: Anonymous
ite en enää varmaan ikinä pysty luottamaan flora vispiin, valitettavasti, aiemminhan sen oli ihanan pehmeää, nopeasti vatkautuvaa jne. mutta niiden huonojen purkkien jälkeen vaihdoin kerman kokonaan. blaah.
mikähän siinä on kun joskus kun vatkaa kerman kovaksi, se lässähtää jossain vaiheessa taas löysähtäneeksi, vaikka vatkaa sen täysin kovaksi? vatkaimista vai mistähän johtuu
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 109
-
Vastaanotettu kiitos 0
-
-
20.05.2011 14:24 - 20.05.2011 14:24 #9585
: serenah
mulla on kans nyt viimeaikoina tullu taas ihan liikaa noita susipurkkeja! Just niitä ei vaahtoutuvia. menee kyllä niin hermo tohon touhuun!
Mitäs vispikermaa te käytätte nykyään? pysyykö hyvin kasassa ja pursotusjälki hyvä?
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 16
-
Vastaanotettu kiitos 0
-
-
04.09.2011 12:00 - 04.09.2011 12:00 #10785
: Taikku
Mulla ei ole lainkaan huonoja kokemuksia Flora Vispistä. Ja ei taida 10 purkkia/kuukaudessa riittää mun käyttömääräksi. Mun mielestä aivan täydellinen tuote. Mutta tällä viikolla meinas silmät tippua päästä, kun katsoin K-Supermarketissa ko. tuotteen hintaa, joka oli pompsahtanut 1,39€:on! Kyllä on hinta noussut, kun viime vuonna sai vielä alle eurolla muistaakseni!
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 258
-
Vastaanotettu kiitos 0
-
-
05.09.2011 17:41 - 05.09.2011 17:41 #10793
: Nanun
Juu puolessatoista vuodessa on aika hurja hinnan nousu kun muistan vielä kun silloin aloin tehdä kakkuja ja flora vispin hinta oli 69 senttiä!!
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 109
-
Vastaanotettu kiitos 0
-
-
08.09.2011 11:04 - 08.09.2011 11:04 #10800
: serenah
Voisko joku laittaa toimivia vispin eräpäiviä ja niitä koodeja et tietää mitä uskaltaa huomen ostaa. Nyt ei oo varaa kokeilla moneen kertaan ja edelliset oli taas paskaa..
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 185
-
Vastaanotettu kiitos 0
-
-
13.09.2011 20:37 - 13.09.2011 20:37 #10875
: Miia
Mulla oli kans edellinen sellaista kuraa, ettei vaahtoutunut millään vaikka laitoin vaniljakreemijauhettakin sekaan varmaan puoli pussia
Jouduin sen lopulta heittämään roskiin ja ottamaan uuden purkin.
Ootteko laittaneet vielä palautetta valmistajalle noista huonoista eristä? Mä oon vähän kiikun kaakun laitanko, koska en koskaan saanut heidän lupaamiaan korvauksia edellisistäkään ja nykyään ostan todella harvoin koko Vispiä.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 25
-
Vastaanotettu kiitos 0
-
-
19.09.2011 07:54 - 19.09.2011 07:54 #10910
: SuklaaSammakko
Minulle ei ole vielä sattunut kohdalle tuollaista huonoa erää. Aina olen saanut Vispin vaahtoutumaan nopeasti. Mutta yleensä on kyllä kaapissa muutama ylimääräinen purkki jos sattuu huono kuitenkin kohdalle....
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 2740
-
Vastaanotettu kiitos 0
-
-
02.10.2011 18:45 - 02.10.2011 18:45 #10996
: Anonymous
Huomasin muuten juuri, että CityMarketeissa on Flora Vispi tarjouksessa 5.10 asti 1€/prk.
Ajattelin vinkata niitä ketkä vielä k.o tuotetta uskaltavat käyttää. Itse menen huomenna hamstraamaan. Hääkakkuprojekti edessä ja laskeskelin, että ainakin 16prk tarvitaan. Ja pakkohan niitäkin on varalla oltava. Tulee ihan hyvä säästö normaalihintaan verrattuna.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 82
-
Vastaanotettu kiitos 0
-
-
-
-
-
31.03.2013 08:10 - 31.03.2013 08:10 #16233
: MinttuMaaria
Olen käyttänyt paljon flora-vispiä ja aikaisemmin saanut hyvän pursotettavan vaahdon. Nyt olen pitkään tuskaillut, kun se jää niin löysäksi, että sitä ei pysty sellaisenaan pursottamaan. Knorr-vispi, joka on suunnattu suurkeittiöille taas vaahtoutuu todella hyvin. Tuotteilla on sama resepti, purkkikoko vain on eri.
Tein kyselyn valmistajalle ja sain tälläisen vastauksen:
"Jos tuote ei vaahtoudu, on Flora Vispi saattanut jossakin jakelu- tai kuljetusvaiheessa seistä jonkin aikaa liian lämpimässä. Tämä vaikuttaa tuotteen ominaisuuksiin siten, ettei Flora Vispi vatkaannu enää vaahdoksi.
Katkeamaton kylmäketju on siis ensiarvoisen tärkeää. Valitettavasti emme voi valvoa tuotteidemme käsittelyä niiden lähdettyä varastostamme.
Flora Vispi tuote on suunnattu vähittäiskauppoihin ja Knorr Vispi suuremman pakkauskokonsa vuoksi suurtalouskeittiöihin ja tukkuihin."
Vähän harmittaa kyseinen tuote. Olen ajatellut, että onko oma jääkaappi liian lämmin ja säätänyt sitä kylmemmälle ja ei auta. Ja ei se nyt joka kerta voi olla että kylmäketju olisi katkennut. Minä kun ostan useasti eri kaupoista kyseisen tuotteen, tosin samaa ketjua olevasta
Pakko ilmeisesti heivata koko tuote. Flora-kuohu sen sijaan vaahtoutuu hyvin. Hintakin oli Prismassa vain 0.59€/prk kun taas flora vispi on 1.39€/prk
MinttuMaarian leipomukset
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 2890
-
Vastaanotettu kiitos 10
-
-
-
-
-
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 52
-
Vastaanotettu kiitos 0
-
-
19.04.2013 16:26 - 19.04.2013 16:26 #16378
: MariJ
Mä oon lakannut käyttämästä tuota vispiä kokonaan, kun liian monta kertaa on käynyt niin, että ei vaahtoudukaan. Hyvä nyt sentään tietää syy sille, mutta silti, kökkö kun ei voi ostaessa tietää vaahtoutuuko varmasti :/
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 16
-
Vastaanotettu kiitos 0
-
-
15.03.2014 09:52 - 15.03.2014 09:52 #17693
: Taikku
Ostin uuden vatkaimen, Kenwoodin KMixin. Sen jälkeen ei ole Flora Vispi enää vatkautunut kunnolla! Syytän liian tehokasta vatkainta ja sen "erikoisleveitä lankavispilöitä".
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 82
-
Vastaanotettu kiitos 0
-
-
-
-
-
15.03.2014 12:46 - 15.03.2014 12:46 #17694
: MinttuMaaria
Minulla kanssa muutama sähkövatkain ja tehokkaamman kanssa ei tahdo vatkattua....
MinttuMaarian leipomukset
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 21
-
Vastaanotettu kiitos 0
-
-
01.05.2014 12:42 - 01.05.2014 12:42 #17862
: Heli
Mulle ei ole osunut tuollaisia purkkeja mutta en ole käyttänyt niitä ties koska viimeeksi . Huomasin n vuosi sitten,että koostumus niissä muuttui niin,että jämäkkää vaahtoa ei saanut aikaiseksi. Nyt käytänkin vain ja ainostaan laktoositonta vispikermaa, se on kermojen kerma
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Vähemmän
Lisää
-
Viestejä: 19
-
Vastaanotettu kiitos 0
-
-
01.06.2014 19:32 - 01.06.2014 19:32 #17996
: NeitiHiiva
Sama on itsellekkin tapahtunut että kerma on ollut tosi jämäkkää purkista puristettaessa eikä vaahdosta ole ollut tietoakaan. Nykyisin kyllä käytän mieluusti Valion vispikermaa johon voi luottaa.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
-
Keskustelu
-
Keskustelua leivonnasta
-
Makea leivonta
-
Flora Vispistä
Sivu luotiin ajassa: 0.245 sekuntia