- Viestejä: 185
- Vastaanotettu kiitos 0
Flora Vispistä
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
TaikinaTaivaalla oli hyvä vinkki, että kannattaa jo kaupassa hölskyttää purkkia niin vois sit jo huomata jos on tönkköä tavaraa. Vois ainaki kokeilla.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
- Lalluskainen
- Poissa
- Pullanpyörittäjä
-
- Viestejä: 74
- Vastaanotettu kiitos 0
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
- Suklaasydän
- Poissa
- Kakkumaakari
-
- Viestejä: 111
- Vastaanotettu kiitos 0
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Haa, mainiota!Laitoin juuri Unileverille postia ja kysyin, onko Flora Vispin valmistuksessa tai koostumuksessa tehty joku muutos viimeisen vuoden aikana, kun se ensin oli paksua ranskankermaa ja nykyään ei vaahtoudu ollenkaan. Kerroin myös, että leivontablogeissa keskustelu käy kuumana ja moni uhkaa vaihtaa/on jo vaihtanut toiseen merkkiin jatkuvien epäonnistumisien takia. Mielenkiinnolla odotan vastausta...
<offtopic>Itse suunnittelen kirjoittavani Brunbergille jotta miksi mokomat lisäsivät kaakaovoita tummaansa, se oli ainut markkinoilla oleva muklaa joka kovettui helposti huoneenlämmössä temperoimatta ja sopi mainiosti spritsattaviin koristeisiin joiden maulla ei niin väliä. Mokomat! [/size]
</offtopic>
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
- Suklaasydän
- Poissa
- Kakkumaakari
-
- Viestejä: 111
- Vastaanotettu kiitos 0
Laitoin juuri Unileverille postia ja kysyin, onko Flora Vispin valmistuksessa tai koostumuksessa tehty joku muutos viimeisen vuoden aikana, kun se ensin oli paksua ranskankermaa ja nykyään ei vaahtoudu ollenkaan. Kerroin myös, että leivontablogeissa keskustelu käy kuumana ja moni uhkaa vaihtaa/on jo vaihtanut toiseen merkkiin jatkuvien epäonnistumisien takia. Mielenkiinnolla odotan vastausta...
No vastaus ainakin tuli nopeasti, mutta sen sisällöstä voikin sitten olla montaa mieltä]"Hei,
Kiitos yhteydenotostasi. On harmillista kuulla, että Flora Vispi ei ole ollut laatutavoitteidemme mukainen.
Luultavasti Flora Vispi on jossakin jakelu- tai kuljetusvaiheessa seissyt jonkin aikaa liian lämpimässä. Tämä vaikuttaa tuotteen ominaisuuksiin siten, ettei Flora Vispi vatkaannu enää vaahdoksi.
Katkeamaton kylmäketju on siis ensiarvoisen tärkeää.
Valitettavasti emme voi valvoa tuotteidemme käsittelyä niiden lähdettyä varastostamme.
Välitän palautteesi eteenpäin tuotevastaavalle henkilölle.
Toivomme, että luottamuksesi tuotteisiimme säilyy edelleen.
Ystävällisin terveisin
Marilla
Kuluttajaneuvoja
Unilever Finland Oy"[/i]
Eli edelleen näköjään viittaavat tuohon kylmäketjuun. Minulta se ei kyllä mene läpi. Eivät kaikki kaupat tai kaikki asiasta valittaneet kotileipurit ole voineet onnistua katkaisemaan tuota kuuluisaa ketjua!
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
- wadelmatassu
- Poissa
- Kakkumaakari
-
- Viestejä: 136
- Vastaanotettu kiitos 0
Tuo Suklaasydämen saama vastaus on täsmälleen sama, kuin minkä minä sain viime syksynä, kun samasta asiasta kitisin tuonne Onko niillä jo valmis viesti minkä ne lähettää kaikille samasta asiasta kysyville
Prismassa (ja varmaan muuallakin, uskoisin) hintakin on pompsahtanu aika reippaasti, nyt sai purkista pulittaa 1,15e Tässä osoitteessa tuotteen käyttö loppui nyt. V*tuttaa ihan suunnattomasti maksaa tuotteesta, jonka toimivuudesta ei ole mitään takeita.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Ei mitenkään yllättävää. Valmiiden vastausten lähettäminen on vaan kustannustehokkaampaa ja ihan ymmärrettävää, jos asia olisi näin mustavalkoinen.Hmh.
Onko niillä jo valmis viesti minkä ne lähettää kaikille samasta asiasta kysyville
Tuo Suklaasydämen saama vastaus on täsmälleen sama, kuin minkä minä sain viime syksynä, kun samasta asiasta kitisin tuonne
Mutta kuinka paljon samasta asiasta täytyy valittaa, että asiaa tutkittaisiin/asia otettaisiin "tosissaan"? Siitä kai tässä on teillä kyse. Onko kyseinen tuote kenties herkempi lämpötilavaihteluille kuin muut kermatuotteet? Jos muista firman tuotteista ei ole tullut yhtä paljon reklamaatioita, eikö tuote kannattaisi testata uudemman kerran? pleh
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Lähettäisivät purnukat sitten jossain kylmälaatikoissa jos ne on kerran niin herkkiä!
Mie aion jatkaa tavallisen Vispikerman ahkeraa käyttöä.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
- Suklaasydän
- Poissa
- Kakkumaakari
-
- Viestejä: 111
- Vastaanotettu kiitos 0
Lähettäisivät purnukat sitten jossain kylmälaatikoissa jos ne on kerran niin herkkiä!
Mie aion jatkaa tavallisen Vispikerman ahkeraa käyttöä.
Just ajattelin, et pitäisköhän sitä nykyään sit lähteä kauppaan kylmälaukku kädessä, ettei vaan pääse kermat lämpenemään siinä 10 minuutin kotimatkalla. Not!
Täällä liputetaan nyt myös Vispikerman puolesta!
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Mitä, mitä Tanja lisätäänkö brunbergiin nykyään kaakaovoita? Siinähän menee sitten sekin hyvä tuote ihan pilalle
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
No joo! Nimenomaan. Aletaan siitäkin pommittaa joukolla ni josko saatais takas se vanha muklaa markkinoille!?Mitä, mitä Tanja lisätäänkö brunbergiin nykyään kaakaovoita? Siinähän menee sitten sekin hyvä tuote ihan pilalle
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Tavarassa on virhe esimerkiksi silloin, kun
-tavarassa on valmistusvirhe
-tavara ei sovi käyttöön, johon se on tarkoitettu
-tavara ei vastaa tietoja, joita siitä on etukäteen annettu
-tavara ei ole pakattu asianmukaisella tavalla sen säilyttämiseksi tai suojaamiseksi
-tavara kestää lyhyemmän aikaa kuin perustellusti voi odottaa
Virheen hyvitykseen on vaihtoehtoja
Jos tavarassa on virhe, kuluttajalla on oikeus hyvitykseen. Myyjä on ensisijaisesti vastuussa virheestä. Myyjä ei saa laistaa vastuutaan käännyttämällä kuluttaja maahantuojan tai valmistajan puoleen.
Virheen seuraukset
Ensimmäisenä kannattaa valittaa myyjälle, koska kaupan purkutilanteessa vain myyjältä voi saada koko maksetun kauppahinnan takaisin.
Tuntuu kuitenkin hassulta olla yhteydessä kauppaan tällaisesta aiheesta. Tosin oisko se kuitenkin se fiksu tie - mikäli kauppa tekee eteenpäin valituksen tai huomautuksen valmistajalle, ottaisko valmistaja sen paremmin tosissaan kuin kuluttajan valituksen? Aika naurettavalta kuulostaa toi, että sieltä lähetetään vain valmis vastaus eikä asiaa oteta tosissaan (valmiin vastauksen lähettämisen sinällään ymmärrän, mut kun meininki ei tunnu muuttuvan eikä tuote paranevan). Tai sitten jos Kuluttajavirastoon olis yhteydessä vaikka porukalla ja selittäis tilanteen, että kysymys tuskin on kaupan virheestä vaan ongelma on nimenomaan valmistajalla, niin pystyisköhän Kuluttajavirasto suoraan olemaan yhteydessä valmistajaan? Luulis sen ainakin pistävän vipinää asioihin.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Luulen kyllä, että jos porukat alkaisi palautella kaupaan enemmänkin noita Vispejä, niin sitä kautta menisi terkut perille. Valmistaja tuskin kylläkään mitään muuttaa, kun eivät tähänkään mennessä ole kiinnostuneet asiasta, tuntuvat vaan kovasti tuota Kuohua ajavan markkinoille. Se on varmaan ykkösprioriteetti.
Mä sain aikanani erilaisen vastauksen mun tulikiven katkuiseen reklamaatioon. Hyvityksenkin lupasivat laittaa tililleni, tosin en ole tähän päivään mennessä lanttiakaan saanut. Enkä jaksa enää perään kysellä. Pitäkööt roponsa.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Niin, ja minä kyllä sain aikanaan korvauksen tuosta ranskankerma erästä. Muistaakseni tuli rahat jo ihan viikossa tilille...
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Sanja, oletko vatkannut nuo eri kermat yhdessä vai yhdistäny vasta vaahdottamisen jälkeen? Tuo nimittäin on mielestäni tosi hyvä idea jos kermat vielä voi vaahdottaa yhdellä vatkauksella, en oo itse vielä uskaltanut/viitsinyt/jaksanut kokeilla
Muistaakseni Tanja mua täällä valisti, että nuo eri kermat voi yhdistää ennen vaahdottamista eikä vaikuta vatkaantumiseen. Uskaltauduin kokeilemaan ja tuntui toimivan, joten sen jälkeen olen niin tehnyt aina.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.