- Viestejä: 185
- Vastaanotettu kiitos 0
Flora Vispistä
Mulla meni yks ilta todella herne nenään, kun vieraita oli tulossa ja kaksi kakkua piti tehdä. Olin varannut Flooraa ihan riittävästi, mutta kun ekan purkin avasin, niin tiesin, että huonosti käy. Mulle on osunut viime aikoina kohdalle tosi monta purkkia, josta saa puristaa kerman ulos, ja sitä kun käy vatkaamaan, niin mitään siitä ei synny. Kerman tilavuus ei kasva ollenkaan, se on kun ranskankermaa yrittäis vatkata. Ei todella tartte (eikä edes ehtis!) mitään jämäköittäjiä lisäillä! Ja niinhän siinä silloinkin kävi, ettei kerma riittänyt. Piti lähettää lapsi hakemaan kaupasta lisää kermaa.
Laitoin sitten kiukuspäissäni tulenpalavan palautteen valmistajalle. Sain sieltä vastauksen, että niillä on jotain häikkää tuotannossa. Aikas pitkään on ollut häikkää, kun muistan saaneeni ekan kökköpurkin jo toukokuun alussa. Täytyy kohta alkaa ostamaan oikeaa kermaa, kun ei tohon vispiin enää uskalla luottaa. Noh, tulihan avauduttua tännekin
Viestit jaettu omaksi ketjukseen täältä , alettiin jo vähän lipsua alkuperäisestä aiheesta. t. Tanja[/size]
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
nimim. itelläkin ne harvat purkit mitä Flora Vispiä käytän, olleet viimeaikoina tuota tönkkökamaa.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Mainio juttu! Kyllä tollaset käyttöön kelpaamattomat tuotteet pitäisi hyvittää mukisematta. Toivottavasti ovat saaneet linjansa kohdilleen.Itse asiassa sain Unileveriltä hyvityksen pyytämättäkin, kun vastasivat palautteeseeni. Olin laittanut kaikki tiedot (eränumero, päiväys yms.) palautteeseen. Ehkä kirjelmäni on niin kiukkua pursuava tai sitten yksinkertaisesti niin säälittävä, että päättivät hyvittää..
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
- TaikinaTaivas
- Poissa
- Leivänpaistaja
-
- Viestejä: 368
- Vastaanotettu kiitos 0
Vähän ohiaiheen menee, mutta kyllä minäkin sain kinuamatta unileveriltä hyvityksen, vaikka pistivätkin kaupan kylmäketjun katkeamisen syyksi vaahtoutumattomuuden!
Minä laitoin heille eilen postia myös ja pyysin hyvitystä, olisko mulla n. 20 purkkia ollut näitä maanantai kappaleita.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Toista purkkia en ole vielä avannut. Täytyy käyttää se johonkin epämääräiseen, jossa vispautuminen ei oo niin tärkeää. Mun mielestä tosta tulee pahaa kakkua, kun vaahdosta tulee niin paksua ja tönkköä.Sitä joutuu laittamaan tosi paljon, että saa riittämään pursotuksiin, mutta maullisesti siinä on kuitenkin sitä kermaa ihan sikana. Tulee tosi rasvainen ja raskas kakku.
Tää on tosi harmillista, koska silloin kun toimii oikein, Vispi oli mun mielestä täydellinen pursotuksiin. Toistaiseksi siirryn kuitenkin jatkossa käyttämään oikeaa kermaa, en aio enää rahojani tohon Vispiin tärvätä. En mäkään jokaisesta yksittäisestä purkista viitti ruveta hyvityksiä kinuamaan, ja sitä paitsi leipoessa täytyy olla luotettavat tuotteet. Ei siitä muuten mitään tule, kun taitaa olla toi mun leipominen muutenkin aika tuuripeliä.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Eli loppujenlopuksi koen, että näitä maanantaikappaleita on ollut aika vähän. Muuten tuote on minusta loistava, meillä pidetään maullisesti siitä paljon enemmän kuin esim. vispikermasta ja väri sekä pursotusjälkikin on minusta kauniimpaa
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
- TaikinaTaivas
- Poissa
- Leivänpaistaja
-
- Viestejä: 368
- Vastaanotettu kiitos 0
Käytän FloraVispiä oikeastaan ihan kokonaan, ja sitä kuluu siis mulla Paljon. Ekaa kertaa koko aikana oli mulla nyt tässä "samassa satsissa" ongelmia, kuin ilmeisesti teilläkin. Ostin sen koko pahvillisen (onkohan siinä se n.20 prk) ja ne oli huonoja. Tai ihan käytettävissä kyllä, mutta pursotukseen ja muuhun susia, koska tilavuus ei lisääntynyt juuri ollenkaan. Sain korvauksen kun pistin palautetta..
Eli loppujenlopuksi koen, että näitä maanantaikappaleita on ollut aika vähän. Muuten tuote on minusta loistava, meillä pidetään maullisesti siitä paljon enemmän kuin esim. vispikermasta ja väri sekä pursotusjälkikin on minusta kauniimpaa
Mie oon ihan samaa mieltä. Mie oon käyttäny tuotetta toistakymmentä vuotta ja näitä huonoja ollut mulla parikymmentä purkkia (menee nykyään varmaan 300-400 purkkia/vuosi). Mie laitoin spostia firmaan ja korvaavat mulle menetyksen osaksi.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Mulla taas voi sanoa suutareiden määrän olevan suuri. Käytän Vispiä aika vähän, (teihin verrattuna siis vähän, omaan vyötärööni verrattuna liikaa ) mutta jokainen toukokuun alun jälkeen osatamani purkki on ollut tota ranskankermasotkua.
Mun mielestä on hämmästyttävää, ettei tota virheellistä erää vedetä pois myynnistä. Tai useammassa erässä niitä ongelmia on tainnut olla. Vaiko eikö niiden mielestä sitten ongelmaa ole olemassakaan..? Tai sitten eivät ole saaneet tekniikkaansa kuntoon, että saisivat uutta ehtaa tavaraa markkinoille. Outoa kuitenkin, koska mun mielestä netissäkin on aika lailla jo ollut keskustelua (kävin kuukkeloimassa ) Vispin ongelmista. Eihän sitä kohta osta enää kukaan.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
- TaikinaTaivas
- Poissa
- Leivänpaistaja
-
- Viestejä: 368
- Vastaanotettu kiitos 0
Mullekin on osunut vasta viime aikoina noita maanantaikappaleita. Sitä ennen Vispi on toiminut oikein hyvin.
) mutta jokainen toukokuun alun jälkeen osatamani purkki on ollut tota ranskankermasotkua.
Mulla taas voi sanoa suutareiden määrän olevan suuri. Käytän Vispiä aika vähän, (teihin verrattuna siis vähän, omaan vyötärööni verrattuna liikaa
Mun mielestä on hämmästyttävää, ettei tota virheellistä erää vedetä pois myynnistä. Tai useammassa erässä niitä ongelmia on tainnut olla. Vaiko eikö niiden mielestä sitten ongelmaa ole olemassakaan..? Tai sitten eivät ole saaneet tekniikkaansa kuntoon, että saisivat uutta ehtaa tavaraa markkinoille. Outoa kuitenkin, koska mun mielestä netissäkin on aika lailla jo ollut keskustelua (kävin kuukkeloimassa ) Vispin ongelmista. Eihän sitä kohta osta enää kukaan.
Mulla ei oo sattunu ollenkaan noita ranskankermaversioita kohdalle. Naurettavaa tietty firmalta on et ei olla otettu virheellistä tuotetta pois markkinoilta ja et selittivät sit aikaisempaa mokaa muka kylmäketjun katkeamisella, on kummallista et se ketju katkeili samaan aikaan ympäri Suomen. Nyt viime kuukausina ostamani purkit ovat olleet kyllä priima tavaraa, vatkautuvat tosi nopeasti hyvälle vaahdolle. Kaupassa vois tietty jo huiskuttaa sitä purkkia ja jos ei hölsky niin on "ranskankermaa".
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Aika jännää, että teidän kohdalle ei ole sattunut yhtään huonoa purkkia ja mulle ei muuta tulekaan. Oon ostanut purkkeja parista eri kaupasta, et siitäkään ei voi johtua. Kaupat tosin on muutaman kilometrin säteellä toisitaan.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
- Kermaruusu
- Poissa
- Pullanpyörittäjä
-
- Viestejä: 73
- Vastaanotettu kiitos 0
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
On tää aika kurjaa, aika hölmöä, että pitää aina olla ihan varalla jotakin muuta vatkautuvaa muutama purkki kaapissa, jos FloraVispi pettää..
Tehdäänpäs nyt Naiset Leipovaiset sellainen päätös, että pistetään JOKAIKISESTÄ purkista reklamaatio, jotta saadaan taas tuote kuntoon. Eiks jeh?
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Minulle sattui "ranskankerma" Vispiä kun olin tekemässä Mangokakkkua. Yritin sinnikkäästi vatkata, mutta tilavuus ei kasvanut yhtään. Suutuksissani paiskasin sekaan purkin kermaviiliä (kuului ohjeeseen) ja kappas vain seos alkoikin vatkautumaan ihan normaalisti. Mikähän muu aine voisi aiheuttaa saman reaktion?
Mä heitin sekaan 100 g maustamatonta tuorejuustoa, niin kummasti alkoi lyyti kirjoittaa! Ei siitä nyt ihan "normaalia" (jos termiä nyt enää vispin yhteydessä voi käyttää..) vaahtoa tullut, mutta aika lähelle.
Onhan toi tosi kumma, jos valmistajan mielestä tuotteessa ei ole mitään vikaa vaikkei se vatkaannu! Käyttäähän sitä toki voi, kyllä kyllä, mutta poistaisivat ainakin sen "kuohkea vaahto" tekstin siitä purkin kyljestä!! Taidanpa tosiaan laittaa uutta reklamaatiota.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Tuli mieleen, et mites jos kuluttajansuojavirastolle/kuluttajavalituslautakunnalle/vastaavalle laittais tosta tiedotusta. Jos kerran toukokuun alusta asti on ollu näitä ongelmapurkkeja ja valmistajan mielestä tuotteessa ei periaatteessa oo mitään vikaa eivätkä vedä erää pois, niin miusta tuntuu et toi vois jo alkaa kiinnostaa.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
- Sitruunamarenki
- Poissa
- Keksimestari
-
- Viestejä: 32
- Vastaanotettu kiitos 0
mä olen ollut kans jo vuosia flora vispin vannoutunut käyttäjä ja olen edelleen, vaikka mullekin muutama maanantaikappale on eksynyt. Tosin, mä olen kyllä saanut vatkattua, kun olen tarkoituksella laittanut sekaan eri erän vispiä. Eli mulla on jääkaapissa koko ajan n 20 prk vispiä, tuon sitä suurinpiirtein joka kauppareissu 5-10 prk niin ei tarvii sitten ostaa laatikkokkaupalla kerralla ja omaa pikkukauppaa kerralla tyhjäksi. Eli mulla on aina monesta eri erästä tavaraa ja kun oon huomannu jonkin erän olevan huonommin vatkautuvaa, niin sekoitan sitten eriä keskenään, niin taas pelittää. Ja purkista kyllä tuntee käsin, onko se normaalia vai tönkönpää tavaraa.
Mut siihen oon kans kiinnittäny huomiota (menee vähän ohi varsinaisen aiheen) että tavallista kermaa joutuu ostamaan huimasti paljon enemmän kuin vispiä, eli vispi kyllä laajenee tosi paljon.
Ja nyt kun viikonlopusta on tulossa melko helteinen, niin vispi on taas paikallaan kakuissa, ei sitä hetkauta nuo kelit, toisin kuin kermaa, joka on voita jo pienen vatkaamisen jälkeen...
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
- TaikinaTaivas
- Poissa
- Leivänpaistaja
-
- Viestejä: 368
- Vastaanotettu kiitos 0
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.