Kakun riittävyys ja täytemäärät

Lisää
12.07.2011 10:54 - 12.07.2011 10:54 #10182 : serenah
Vastaus käyttäjältä serenah aiheessa Re: Kakun riittävyys ja täytemäärät
Päätin et teen noi mitä suunnittelin enkä enää yhtään lisää.. saa luvan riittää Paljon tanja pyydät noista kakuista mitä oot tekemässä?

Ja noi munamäärät on kyllä niin hämääviä ja varsinkin kun teen eri pohjalla.. et jos sais semmosen tutoriaalin missä on laskettu riittosuus vuokien perusteella ni se ois tooooosi iso apu

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
12.07.2011 11:00 - 12.07.2011 11:00 #10183 : Tekila
Vastaus käyttäjältä Tekila aiheessa Re: Kakun riittävyys ja täytemäärät
Unelmakakut kirjassa on taulukoita jossa on näin:

Kananmunia 5. Vuoan halkaisija 20 cm. Henkilöitä 15.
Kananmunia 7. Vuoan halkaisija 24 cm. Henkilöitä 21.
Kananmunia 8. Vuoan halkaisija 26 cm. Henkilöitä 24.
Kananmunia 9. Vuoan halkaisija 28 cm. Henkilöitä 27.

Ja kirjassa on hyödynnetty 1muna/3 hlö laskentaa. Lapset olisi 1muna 2 1/2 hlö.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
12.07.2011 11:14 - 12.07.2011 11:14 #10184 : serenah
Vastaus käyttäjältä serenah aiheessa Re: Kakun riittävyys ja täytemäärät
No just tommosta meinasin kiitos

Sokerikakkupohja on varmaankin sitte paljon tiiviimpää tavaraa ko sienikakku ni siks noi menee niin erilailla.

mä laitan näin..

3munaa 20cm
4munaa 24cm
6munaa 26cm
8munaa 28cm

Ja kaikkiin pitää laittaa aina jatkopala leivinpaperista kun muuten tulee yli..

Mun ylesikonekin taitaa sanoo ittesä kohta irti..vähän liian pieni tämmösiin kakkumääriin ja isoihin taikinoihin.. ei meinaa jaksaa ees 6 munan pohjaa vaahdottaa tarpeeks paksuks.. uuden hankinta siis edessä.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
12.07.2011 17:47 - 12.07.2011 17:47 #10207 : Tanja
Vastaus käyttäjältä Tanja aiheessa Re: Kakun riittävyys ja täytemäärät
Ei kyllä varppina mahdu 5 munaa 20 senttiseen vuokaan. Taino tietysti jos vuoka on tosi korkea

Pitää tosiaan noita tutoriaalin vuokakokoja vähän säätää. Ja tuossahan on vuokien litramääriä vertailtu:
viewtopic.php?f=62&t=187

Muutin pari senttiä isommiksi noita, ja nimenomaan niin että M-koon munilla pienemmät mitat ja L-koon munilla isompi mitta. Ja normi "muna+sokeri+jauhot" -ohjeille nuo on tarkoitettu. Sienikakkupohjista ei ole kokemusta.

muoks. ja siis silläkin on oikeasti eroa ja väliä että lämmittääkö munia ennen vatkausta. Jos ei lämmitä ja käyttää jopa jääkaappikylmiä munia niin takuulla tulee pieni massa ja tiiviit pohjat. Jos lämmittää reilusti kättä lämpöisemmäksi niin vaahtoa tulee niin että riittää.

Mutta siis niin, onnea serenah kakku-urakkaan, laitoinkin asian tiimoilta siulle yksäriä! Kuvia toivomme sitten valmiista kaakuista. Ja vaikka matkan varreltakin.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
18.07.2011 09:04 - 18.07.2011 09:04 #10348 : serenah
Vastaus käyttäjältä serenah aiheessa Re: Kakun riittävyys ja täytemäärät
Viikonlopun urakasta selvitty suhteellisen kunniallisesti kuvia laitan kuhan saan blogiin päivitettyä. Mutta piti tulla kertomaan tosta riittävyydestä, eli tein siis 20cm, 24cm, 26cm kakut telineeseen plus 2x 28 varakakku ja 2x15 hääparille ja laktoosittoman. Ja kuinkas ollakkaan noi varakakut yhtä palaa lukuunottamatta jäivät koskematta! Olihan ne kakut korkeita ja reilun kokosia mut silti.. eikö kaikki sit syöny kakkua vai riittikö noi oikeesti.. ei voi ymmärtää..

Sunnuntain rippijuhlille tilattiin 2x 20hlön kakkua ja tein nyt sit kuitenki 6munan kakut eli 26cm ja kun jokainen vieras olil kakkua ottanut, toiset jo toiseen kertaan ni ekaa kakkua oli vielä muutaman ihmisen verran syömättä ja toinen siis koskematta

Perjantain synttärikakusta meni 1 neljännes roskiin kun ei enää syöjiä sunnuntaina riittäny.. se oli 24cm 4 munan kakku ja syöjiä tais olla 12.

Tarvinnee varmaan vähän tosiaan tarkistella noita mitotuksia mutta toisaalta taas syöjissäkin eroja paljon.. Mut kakut oli ainakin hyviä, kun pääsin itekki ekaa kertaa maistamaan tolla täytteellä kakkua ja kovasti kehuja saivat

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
18.07.2011 10:01 - 18.07.2011 10:01 #10349 : Tekila
Vastaus käyttäjältä Tekila aiheessa Re: Kakun riittävyys ja täytemäärät
Laske noiden tietojen pohjalta itsellesi keskiarvo. Kummiskin me kaikki tehdään niin erilailla ja erilaisilla munilla ettei voi antaa kun suuntaa-antavia tietoja. Nyt sulla oli jo parit juhlat ja niiden kakkumäärät ja syöjät tiedossa. Siitä pieni laskutoimitus niin osaat arvioida ensikertaan paremmin

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
18.07.2011 10:22 - 18.07.2011 10:22 #10351 : serenah
Vastaus käyttäjältä serenah aiheessa Re: Kakun riittävyys ja täytemäärät
joo kyllä mä jo vähän ehin laskeskeleekin mutta toisaalta sekin et jokainen juhla on erilainen ja syöjätkin erilaisia et toisissa bileissä ois voinu kakut mennä kaikki. Tuolla oli ruoka vasta 18 ja kakut oli heti ruuan jälkeen eli joskus 19 maissa et siinäkin varmaan yks syy miks ei kakkua menny niin paljoa.

mutta luulen et aina sama pähkäily tulee eteen vaikka ois kuinka montakertaa tehny nää oli kuitenki jo kolmannet häät ja taas kävi näin

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
18.07.2011 20:42 - 18.07.2011 20:42 #10358 : Tanja
Vastaus käyttäjältä Tanja aiheessa Re: Kakun riittävyys ja täytemäärät
Onpas siellä ollut sivistyneitä kakunsyöjiä! Mutta pääasia miusta ainakin on aina se ettei kakku saa loppua kesken. Se vasta on noloa, se.

Miun tekemät 75 hengen kakut riitti ja kuulemma pikkuisen jäi yli. Ja laskin ne tuolla 3hlö per muna. Varmasti paljon riippuu tosiaan myös siitä, että miten lähekkäin ruokailu ja kahvi on. Normaalistihan siinä välissä on ohjelmaa, joskus tuntejakin, jonka jälkeen jo varmasti kakut maistuu. Pitäisikö tämäkin siis osata varmistaa hääkakkujen tilaajalta etukäteen? Hassua.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
22.07.2011 11:00 - 22.07.2011 11:00 #10415 : serenah
Vastaus käyttäjältä serenah aiheessa Re: Kakun riittävyys ja täytemäärät
Tossa on nyt jotain kuvia jo.. telinekuvat saan sit hääkuvaajalta et niitä ootellessa.. kännykuvat on vähän laatupuutteisia
http://serenan.vuodatus.net/blog/2964545/haakakut/

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
12.08.2011 13:03 - 12.08.2011 13:03 #10615 : Anonymous
Vastaus käyttäjältä Anonymous aiheessa Re: Kakun riittävyys ja täytemäärät
Kiva, että muutkin pähkäilee.. Mutta nyt tiedänkin, mistä löytyy vastaus, kun seuraavan kerran mietin

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
29.08.2011 13:36 - 29.08.2011 13:36 #10743 : Patavahti
Vastaus käyttäjältä Patavahti aiheessa Re: Kakun riittävyys ja täytemäärät
Tosi kauniit kakut, serenah! Mullakin tässä vaivaa päätä ihanan "tavallinen" hääkakkutilaus: kaksiosainen sydänkakku, siis kaksi sydäntä vierekkäin joista toisesta puuttuu pala niin että ne tulee silleen yhtenevästi. Toinen sydänosa korkeampi, hiekanvärinen, biitsiteema. Toinen matalampi, meriteema. Biitsin reunalle sitten hääpari istumaan ja katselemaan merelle päin. Huhhuh Syöjiä pitäs olla n. 60, näitten lisäksi tulee vielä yks hyydykekakku jonka varmaan teen niin isona kun laatikkoon mahtuu eli n. 30 cm.

Merikakku (kokosydän) tulee tuhdista suklaakakkupohjasta, sydänreunusvuoka on korkeintaan 26 senttiä niin kaippa siitä tulee sit sen kokonen, haluaisin sen kuitenkin vuokaan koota vaikka pohja halkeaakin ihan varmasti siirrettäessä (on niin haurasta tavaraa mutta sikahyvää). Biitsipuoli tulee tavallisesta sokerikakusta, en vielä oo päättäny teenkö 26 cm vuoassa ja leikkaan siitä vai erillisistä käärispohjista. Tämähän pitää sitten koota ilman vuokaa kun on tämmönen muotopuoli, viime vkoloppuna tein testin enkä tietenkään malttanu hyydyttää täytettyä tarpeeks tanakaksi ennen pohjille laittoa niin sotkuksihan se meni... Pitää tehdä siis vielä lisää testejä että uskaltaa hyvillä mielin lähtä sitten hääkakkuilemaan.

Laitan sitten blogiin kuvia jahka on valmista, lokakuun lopussa (onneksi) vasta nämä häät niin on vielä aikaa harjotella, panikoida ja muuttaa suunnitelmia

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
25.01.2012 18:56 - 25.01.2012 18:56 #12222 : Tekila
Vastaus käyttäjältä Tekila aiheessa Re: Kakun riittävyys ja täytemäärät
Mä oon jo niin ulalla kaikista kokomitoista kun oon selannut liian monet sivut ja kommentit, joten josko joku osaisi antaa osviittaa...Teen vasta siis tarjousta, mutta hyvä jo tietää paljon pitäis tehdä kakkuja.

93 henkilön häät, en tiedä vielä monta lasta. Tasona oli muistaakseni 4:n, ehkä viiden tason spiraali. Se pitänee tarkistaa ja koot.

Tilauksessa olisi suklaakakkuja ja juustokakkuja.

Suklaakakun teen sacherin tapaan. (Tai ainakin testikakun...tiedä sitten kelpaako) Tarkoitus on tehdä kahteen väliin kerma+suklaa täytettä, joten tuhtia tavaraa tulossa. Päälle suklaata.
Monta kakkua 93 hengelle? Laskenko tämänkin munien mukaan? Eli 30,1 munaa. (lasken vielä koko määrälle samaa kakkua, kun en tiedä monta on tarkoitus tehdä mitäkin sorttia.) (Nyt tein testikakun johon laitoin 4 munaa 18-19cm vuokaan. Kakusta tuli näillä näkymin tarpeeksi korkea, joten saan sen kolmeen osaan)

Entäpä juustokakku? Miten mä sen lasken? Jotenkin halkasijan mukaan 3-4 cm per nenä? Korkeutta tulee varmaankin 4-5 cm kakulle.

Määrä asiasta kun selviää niin pääsen ahdistumaan hinnasta Tosin tää menee lähes tarvikkeiden hinnalla, joten se tuskin on hankalaa.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
26.01.2012 10:42 - 26.01.2012 10:42 #12224 : Tekila
Vastaus käyttäjältä Tekila aiheessa Re: Kakun riittävyys ja täytemäärät
Nyt sain lisäinfoa, eli alustat on:
22, 24, 26, 29 ja 33
Ajattelin 2cm pienempiä tehdä.

Riittääkö teidän mielestä, jos teen:
suklaakakkuja
20, 22, 24, 24 kokoiset. L munia arvioisin: 23
69 henkeä

Juustokakkuja]Henkilömääräksi: 54 + gluteeniton[/b]
Näiden syöntimäärän arvioin vain munien mukaan, kun en parempaa tapaa keksinyt?

Häihin on tulossa 93 henkeä, joten tää 125 mitä tällä laskukaavalla tulee on hyvin pyöristetty ylöspäin.
Onko jollain vinkkejä? Näillä mennään?

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
30.01.2012 16:16 - 30.01.2012 16:16 #12264 : Tanja
Vastaus käyttäjältä Tanja aiheessa Re: Kakun riittävyys ja täytemäärät
Kyllä tuossa on ainakin tarpeeksi syömistä mitä oot, Tekila, laskenu!

Hinnat sit on asia erikseen. Tuolla joku mainitsi aiemmin ottaneensa 5e per muna, mutta jos on kovin työläitä kakkuja niin ottaisin 6e per muna. Sisältäen tarvikkeet siis. Tai 2e per hlö jos on helpompi laskea.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
30.01.2012 16:20 - 30.01.2012 16:20 #12262 : Tekila
Vastaus käyttäjältä Tekila aiheessa Re: Kakun riittävyys ja täytemäärät
Tällä hetkellä meen niin et vaihdoin ton juustokakun
20cm ja 2x24 cm. On helpompi pitää ne kasassa. Ja tein testikakun 20 cm, josta syö varmasti 16 henkeä. Kakun korkeus oli irtopohjavuoan reunaan asti.

Rahaksi otin tarvikkeet + 10 euroa kakku. Tää on eka kierros, että teen niin en uskaltanut paljoa ottaa.

EDIT: on muuten ihan tajutonta, miten voi ryssiä testikakuissa lähes kaiken vaikka pitäisi kerrankin oikeasti onnistua. Normaalisti en unohda esim. peittää kakkua kun laitan sen jääkaappiin -> mangososepinta oli aika eksoottinen näky. Vatkaan taikinan kunnolla -> nyt en, kun pelkäsin että lässsähtää -> taikina on tiikerikakusta seuraava.

Puuh...ehkä tää helpottaa. Kolmannet kakut tulille.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
05.09.2012 07:40 - 05.09.2012 07:40 #14646 : Pippurinen
Vastaus käyttäjältä Pippurinen aiheessa Re: Kakun riittävyys ja täytemäärät
Paljon on neuvoa siitä monenko munan kakun pohjat pitää tehdä millekkin henkilömäärälle. Mutta entäs juustokakku? Onko kenelläkään hyvä peruskaavaa minkäkokoinen vuoka riittää millekkin henkilömärälle?

Minun pitäisi tehdä juusto kakku 15 hengelle. Riittääkö 20cm vuoka? vaiko pitääkö olla isompi?

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
05.09.2012 10:20 - 05.09.2012 10:20 #14647 : Tekila
Vastaus käyttäjältä Tekila aiheessa Re: Kakun riittävyys ja täytemäärät
Nää on mun omia päätelmiäni, mutta 20cm on mun mielestä noin 12-14 hengelle. Riippuu aika paljon miten korkean tekee, mutta keskiarvolla noin 3cm leveitä palasia tuntuis ihmiset leikkaavan.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
18.09.2012 17:24 - 18.09.2012 17:24 #14732 : Tanja
Vastaus käyttäjältä Tanja aiheessa Re: Kakun riittävyys ja täytemäärät
Tota kakkuvuokien taulukkoa voi kattoa myös noitten juustokakkujen kanssa. Eli se mihin mahtuu 4 munan pohja, riittää myös juustokakkuna 12 hengelle.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
10.07.2014 17:37 - 10.07.2014 17:37 #18095 : Jozzupozzu
Oon tekemässä juustokakkuja (siis liivatteella hyydytettäviä) vähintään 200 hengelle. Mulla on useempi pyöreä irtopohjavuoka. Mutta nyt aattelin josko hankkisin jonkun uuden vuoan, jolla mahdollisesti sais tehtyä kerralla isomman kakun. Näin kaupassa pyöreän 30 cm vuoan, mutta onko se hankala syöjien kannalta kun kakkupaloista tulee niin "pitkiä ja laihoja"?

Sit on ilmeisesti olemassa jotain neliskanttisia irtopohjavuokia. Ajatuksena se tuntuisi järkevältä säilytyksenkin kannalta. Pyöreä kakku kun vie aina jääkaapissa ns. hukkatilaa.

Olisiko teillä jokin vinkki millaisen vuoan mä ostan, pyöreän, neliskanttisen vai jtn muuta? Halpakin sen mieluusti tarttis olla Ja iso! Sellanen mistä söis 40-50 henkee ja mahtuu just ja just jääkaappiin.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
11.07.2014 14:35 - 11.07.2014 14:35 #18098 : Redrose82
Suorakaiteenmuotoisen vuoan olen ostanut lidl:stä mutta niitä kun on vain silloin tällöin myynnissä :/ Kannattaa käydä Anttilassa tai Sokoksella kattomassa niissä kun on valikoima laajentunut. Ja miksei vuoka voisi olla vain reuna vuoka eli siis että pohja puuttuu niin saisit suoraan tarjoilualustalle tehtyä?

Confetissa tuollainen kurkkaa: http://www.confetti.fi/Reunavuoka-nelioe

Onnea kakkujen teossa =)

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
12.07.2014 08:26 - 12.07.2014 08:26 #18100 : nami-hiiri
.
Edellinen ehdotus, pelkkä reunavuoka kakun tekoon on hyvä. Reuna on säädettävä.
Esim. valkoiselle tarjottimelle/alustalle tehtynä kakku olisi juhlakelpoinenkin.

MUTTA kakku ei ole oikein ehkä syöjistä kakku ilman 'kakkupohjaa'...
..Saksassa ladotaan neliökeksejä tai murustetaan grahamkeksejä pohjaksi normaaliin tapaan reunavuoan sisään.
..Ohut kääretorttupohja on myös paljon käytetty. Sitä on helppo 'leikellä' ja koota pohja
tarvittavan kokoisiksi paloiksi kehikkoon. Vieraat eivät näe miten pohja on koottu.

Jos tilaisuus sallii, niin kakusta voisi leikata yhden neliön malliksi kakun viereen leivoslautaselle, jotta kakku pysyy siistinä tai jotenkin koristelulla ilmoittaa palan ajateltu suuruus.

Voisin lopettaa suklaan syömisen, jos haluaisin, mutta en ole luovuttajatyyppiä.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
13.07.2014 20:02 - 13.07.2014 20:02 #18096 : Tekila
Pyöreenä en tekisi kun maksimissaan 26 cm haljaisijaltaan olevaa. Neliön muotoisia irtoreunoja on, ei irtopohja vuokana, mutta eipä sitä pohjaa sinne tarvitse. Tai en ainakaan ole itse niitä tarvinnut juustokakkuja tehdessä. Niistä saa tehtyä noin 40x40cm kakkuja.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
24.08.2014 06:53 - 24.08.2014 06:53 #18155 : puukilainen
Suosittelen myös hankkimaan muutaman kakkurenkaan ja alkamaan urakan niillä.
Jos teet moussekakkuja tai hyydytettäviä juustokakkuja noin isolle määrälle, suosittelen seuraavanlaista järjestystä:

Ensin aseta renkaat liikuteltaville alustoille leivinpaperin päälle ja vuoraa ne reunakalvolla.
Sitten tee digestivemurupohja tai aseta muu käyttämäsi pohja paikoilleen. Koveta jääkaapissa.
Seuraavaksi tee juustokakku-/hyydykekakkumassa renkaisiin ja kakut muutenkin täysin valmiiksi asti ja aseta renkaat massoineen pakkaseen. Anna jäätyä täysin.
Kun kakut ovat täysin jäässä, nosta ne pakkasesta hetkeksi irroittaaksesi kakkurenkaat irti. Ei pitäisi olla ongelmaa, jos reunakalvoa on käytetty. Kääri edelleen jäiset kakut huolellisesti tuorekelmuun ja nosta pakkaseen takaisin.
Toista samaa, kunnes pakastin on täynnä kakkuja, jotka riittävät yhteensä aiotulle vierasmäärälle.

Lopuksi tarjoilupäivänä nosta kakut pakkasesta ja aseta ne jäisinä kakkupahveille huoneenlämpöön sulamaan. Ota reunakalvot irti edelleen jäisistä kakuista siisteimmän lopputuloksen saavuttamiseksi. Koristele jäiset kakut. Kun olet saanut kaikki kakut koristeltua, kakut ovatkin ehtineet sulaa riittävästi laatikoihin pakkausta ja jääkaappiin nostamista varten.

Meillä töissä (olen kondiittorina) toimitaan noin, paitsi suuremmalla skaalalla.
Väitän, että pakastamalla kakut välivaiheena, selviät urakasta kaikkein helpoimmalla ja saat myös lisää työpäiviä, joiden aikana valmistaa kakkuja. Lisäksi kakut pysyvät varmasti tuoreina, kun niitä ei ole tarvinnut aikataulutuksen vuoksi säilyttää jääkaapissa muhittumassa neljää päivää.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
14.03.2017 18:48 - 15.03.2017 15:54 #20678 : Nasu
Vastaus käyttäjältä Nasu aiheessa Kakun määrä
Hei!
Kyseessä erään suvun juhla, vanhan äidin synttärit. Väkeä noin 100 henkeä. Neljä allergista, joille oma kakkunsa. Montako n.6 munan kakkua tekisitte tuolle määrälle?

Niin, ja tarjolla on kuulemma ruoka ja sitten muutakin makeaa kahvipöydässä. Kakkua voisi olla kuulemma mieluummin liikaa kuin liian vähän, ovat kovia kakunsyöjiä.
Viimeksi muokattu: 15.03.2017 15:54 Tanja. Syy: siirretty samaa aihetta käsittelevään aiempaan ketjuun ja yhdistetty kaksi perättäistä viestiä

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
15.03.2017 15:54 #20680 : Tanja
Vastaus käyttäjältä Tanja aiheessa Kakun määrä

Nasu kirjoitti: Hei!
Kyseessä erään suvun juhla, vanhan äidin synttärit. Väkeä noin 100 henkeä. Neljä allergista, joille oma kakkunsa. Montako n.6 munan kakkua tekisitte tuolle määrälle?

Niin, ja tarjolla on kuulemma ruoka ja sitten muutakin makeaa kahvipöydässä. Kakkua voisi olla kuulemma mieluummin liikaa kuin liian vähän, ovat kovia kakunsyöjiä.


Aloittaisin laskut henkilömäärästä laskukaavalla: 1 munasta riittää kolmelle syöjälle. Kakkuihin tarvitsisi siis karkeasti arvioituna yhteensä 100/3= n. 33 munaa. Ja kuuden munan kakkuja 33/6=5,5. Tekisin varmuudeksi 6 kpl kuuden munan kakkuja. Tietysti riippuu paljon myös täytteiden määrästä ja kuinka korkeaksi kakut tekee.

Tässä ketjussa on myös pohdintaa kakkujen määristä ja vuokien riittävyyksistä: Tutoriaali - kakkuvuokien riittävyys

Minkälaisia kakkuja olet suunnitellut? :)

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Sivu luotiin ajassa: 0.290 sekuntia
Toteutus: Kunena foorumi

Sponsorit 2017