Aitojen viipurinrinkeleiden ohjetta etsiskellään!

Lisää
10.08.2009 18:04 - 10.08.2009 18:04 #19066 : Insanity
Olen monia ja monia kertoja ostanut torilta ihanaa, tuoretta viipurinrinkeliä. Torimummojen rinkelit ovat aina maistuneet mausteiselle ja rinkeleiden rakenne on ollut mukavan pehmoinen.
Millähän tapaa "perinteisimmät" ja parhaimmat rinkelit valmistetaan?
Googlettamalla löysin muutaman ohjeen, mutta niiden perinteisyydestä en osaa sanoa mitään..

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
12.08.2009 16:41 - 12.08.2009 16:41 #840 : Anonymous
Me tehtiin niitä joskus kasilla kotsan tunnilla! Tai en ite ollu tekemässä niitä mutta tehtiin kumminki Maistu aika samanlaiselle... Muistaakseni ne voideltiin paiston jälkeen ainakin haalealla vedellä ja niihin tuli mausteeks kardemummaa ja muskottia... En oo varma onko mulla se ohje tallessa, voisin joku päivä katella.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
27.08.2009 19:30 - 27.08.2009 19:30 #1070 : Tanja
Varmaan ne perinteisimmät ohjeet on leipomoilla visussa tallessa. Eiköhän jollain googlella löytämistäsi ohjeista tule hyviä rinkeleitä?

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
27.08.2009 20:59 - 27.08.2009 20:59 #1074 : nami-hiiri
Kurkkaa: http://yhdistykset.etela-karjala.fi reseptejä ja joukossa Viipurin rinkiläkin!
Muskotti ja kardemumma, ne ovat aidon rinkilän mausteet.

Voisin lopettaa suklaan syömisen, jos haluaisin, mutta en ole luovuttajatyyppiä.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Sivu luotiin ajassa: 0.137 sekuntia
Toteutus: Kunena foorumi

Sponsorit 2017