tutoriaali - kermareunaisen kakun teko (paljon kuvia)

Lisää
20.11.2010 09:36 - 20.11.2010 09:36 #8000 : Tanja
Tanja vastasi aiheeseen: Re: tutoriaali - kermareunaisen kakun teko (paljon kuvia)
Nanun, mie teen kakut suoraan kakkupahvin päälle jolloin kakun nostelu on todella helppoa.
Nosteluun käytän kuitenkin joka tapauksessa palettia ja kättä. Eli paletilla kakun reunaa vähän ylös ja kämmen ujuttaen alle ja hop, kakku nousee helposti. Yhden kämmenen (ja käsivarren) päällä pystyy pitämään paletin avulla vaivatta isoakin, jopa 10 munan kakkua kunhan alla on tukeva pahvi.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
20.11.2010 19:05 - 20.11.2010 19:05 #8004 : Nanun
Nanun vastasi aiheeseen: Re: tutoriaali - kermareunaisen kakun teko (paljon kuvia)
Itekkin käytän kakkupahveja ja kyllähän niitä nostaa, mutta mahankohan sitten tehä pursotukset liian alhaalle tai jotain kun aina se vähän ottaa osumaa? Millaisia kakkupahveja sinä käytät ja mistä sellaisia saa mitä suosittelisit? Köyhän kun ei muka ole varaa, niin yleensä leikkelen isoista kertakäyttölautasista jos on pyöreää muotoa tai jos on iso kakku niin pahvilaatikosta tms leikkaan sopivan ja folio/leivinpaperi ja elmukelmu päälle. Ilmeisesti kuitenkin vaan harjotuksen puutetta siis meikäläisellä tuo nostelu.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
21.11.2010 19:17 - 21.11.2010 19:17 #8006 : Tanja
Tanja vastasi aiheeseen: Re: tutoriaali - kermareunaisen kakun teko (paljon kuvia)
Raivolan pakkaukselta oon pahvit ostanu. Kuulemma myös lähettävät tavaraa.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
31.10.2011 12:18 - 31.10.2011 12:18 #11210 : Paula
Paula vastasi aiheeseen: Re: tutoriaali - kermareunaisen kakun teko (paljon kuvia)
Sellainen kysymys tuli mieleen, kun olen aikeissa tehdä kakun tällä tyylillä...

Maalaan kuvaa kaulintamassan päälle. Kuva ehtii kuivua varmaan koppuraksi parissa viikossa. Monessa paikassa suositellaan, että laittaisi kuvan kakun päälle (kermaa väliin) jo edellisenä päivän, jolloin kuva pehmenisi tarpeeksi. Mulla on käsitys, että kermoja ei kannattaisi sutia/pursottaa kakun päälle kuin vasta tarjoilupäivänä. Mutta jos haluan toimia kuten tässä tutoriaalissa, on reunakermojen silottelu hankalaa, kun kuva on kakun päällä.
Vai toimisiko se, jos tekee reunakermat edellisenä päivän ja pursotukset päälle vasta tarjoilupäivänä?

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
31.10.2011 19:48 - 31.10.2011 19:48 #11215 : Tanja
Tanja vastasi aiheeseen: Re: tutoriaali - kermareunaisen kakun teko (paljon kuvia)

Vai toimisiko se, jos tekee reunakermat edellisenä päivän ja pursotukset päälle vasta tarjoilupäivänä?

Juuri noin!

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
31.10.2011 20:05 - 31.10.2011 20:05 #11218 : Paula
Paula vastasi aiheeseen: Re: tutoriaali - kermareunaisen kakun teko (paljon kuvia)
Hoo. Kiitos! Mä kai jotenkin pelkäsin, että ne menee löllöksi/vetiseksi jääkaapissa, mutta mihis ne menis.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
12.11.2012 18:05 - 12.11.2012 18:05 #15287 : Tanja
Tanja vastasi aiheeseen: Re: tutoriaali - kermareunaisen kakun teko (paljon kuvia)
Nyt pitäisi kuvat näkyä tässäkin taas?

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
04.02.2013 09:40 - 04.02.2013 09:40 #15849 : Suwa
Suwa vastasi aiheeseen: Re: tutoriaali - kermareunaisen kakun teko (paljon kuvia)
Mitenkä kakusta saa noin tasaisen tuosta päältä? :O Itselläni aina paistamisvaiheessa kohoaa hieman kuprulleen..

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
04.02.2013 10:13 - 04.02.2013 10:13 #15858 : Petra
Petra vastasi aiheeseen: Re: tutoriaali - kermareunaisen kakun teko (paljon kuvia)
Toisessa tutoriaaliketjussa on kakkupohjan paistamisesta. http://www.leivontafoorumi.org/viewtopic.php?f=58&t=490

Tuolla ohjeella sain minäkin aikanaan aikaiseksi ekaa kertaa täydellisen tasaisen kakkupohjan.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
06.02.2013 20:40 - 06.02.2013 20:40 #15880 : Tanja
Tanja vastasi aiheeseen: Re: tutoriaali - kermareunaisen kakun teko (paljon kuvia)

Toisessa tutoriaaliketjussa on kakkupohjan paistamisesta. http://www.leivontafoorumi.org/viewtopic.php?f=58&t=490

Tuolla ohjeella sain minäkin aikanaan aikaiseksi ekaa kertaa täydellisen tasaisen kakkupohjan.

Tuostakin mokomasta puuttuu kuvat! Ärsyttävää Teen joskus uuden tuton jos ehdin, tai jos joku haluaa ottaa väleihin sopivat kuvat niin saahan sellaistakin tehdä.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
13.05.2013 17:36 - 13.05.2013 17:36 #16509 : fadeout
fadeout vastasi aiheeseen: Re: tutoriaali - kermareunaisen kakun teko (paljon kuvia)
Tämä tulikin tarpeen! En ikinä oo saanu noin kauniita reunoja, mutta nyt uusilla vinkeillä kokeilemaan!

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
20.01.2014 05:19 - 20.01.2014 05:19 #17456 : TOFFEEPALLO
TOFFEEPALLO vastasi aiheeseen: Re: tutoriaali - kermareunaisen kakun teko (paljon kuvia)
Kiitos selkeästä ohjeesta!

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
01.02.2014 09:58 - 01.02.2014 09:58 #17510 : NeitiHiiva
NeitiHiiva vastasi aiheeseen: Re: tutoriaali - kermareunaisen kakun teko (paljon kuvia)
Kiitos paljon tästä ohjeesta! Kakut ovat olleet inhokkileivonnaiseni aina, en koskaan saa pinnoista tasaisia jospa kokeilisin tällä tekniikalla ensi kerran

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Sivu luotiin ajassa: 0.098 sekuntia
Toteutus: Kunena foorumi

Sponsorit 2017