Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille & haasteasiaa

Lisää
22.05.2013 06:51 - 22.05.2013 06:51 #19132 : Tanja
Mahdollisten väärinkäsitysten välttämiseksi kerrattakoon, että Leivontafoorumi ei ole koskaan historiansa aikana, eikä vastaisuudessakaan tule luovuttamaan leipomuskuvia, reseptejä tai muuta tietoa jäsenistään kolmannelle osapuolelle tai sponsoriensa käyttöön. Tietojen luovuttamattomuudesta on maininta myös rekisteriselosteessa .
Luonnollisesti palkittujen haasteleipomusten tekijöiden osoitetieto on poikkeus, jotta palkintopaketit voidaan toimittaa perille kotimaassa, joko kotiovelle tai postin välityksellä.

Leivontafoorumille on annettu mahdollisuus pitää julkista reseptipankkia Valion maineikkailla sivuilla. Kerran kuussa tälle sivulle kopioidaan yhden haasteleipomuksen tekijän suostumuksella resepti + 1 kuva ja samalla pyydetään tarvittaessa pientä lisätietoa leipomuksesta. Viime mainittu siksi, että Valion ja Lf]Tämä kaikki tehdään aina ao. leipomuksen tekijän luvan jälkeen ja kuka haluaa voi siitä tietenkin kieltäytyä.[/b]

Tällä hetkellä on katseltavissa suussa sulavia Lf haasteissa olleita voitokkaita herkkuja nälkään tai makeannälkään 14 kappaletta.
Linkki]http://www.valio.fi/profiilit/leivontafoorumi/[/url]‎ .... ja lisää on tulossa.
Niistä on tykätty asteikolla 4 - 111, joka ei ole huono tulos lainkaan.Lisäksi asiaa jaetuista palkintosijoista]
Leivontafoorumi on saanut vuosittain 5-6 sponsoria haasteisiin, jotka aina ilmoitetaan haastepostauksen yhteydessä. Sponsorit lahjoittavat valitsemansa palkinnot sijoittuneille, ja vastineeksi tästä, saavat näkyvyyttä logoilleen haastepostauksessa ja etusivun tekstilinkkeinä. Sekä mahdollisesti sijoittuneiden aktiivijäsenien blogipostauksista.

Millon jaetut sijat osuvat 5. ja 6. kohdalle (riippuen sponsoreiden määrästä) on tarvittavat palkinnot kerännyt Lf-tiimi. Jatkossa luovumme tästä tai mietimme asian tapauskohtaisesti.


Vielä muistutus foorumin taustajoukkojen toiminnasta]
Leivontafoorumi pyörii täysin vapaaehtoisvoimin, kukin moderyhmästä toimii täällä omalla vapaa-ajallaan ilman palkkaa tai sen kummempaa mammonaa. Palvelinmaksut maksetaan ylläpidon toimesta ja sponsorien palkinnot menevät kaikki suoraan haasteissa sijoittuneille.

Jos jollakulla on palava halu päästä mukaan auttamaan taustajoukkoihin, otamme ilmoielin vastaan pari auttavaa kättä, sillä pientä hommaa on aina tarjolla, sellaista jota modet eivät aina heti ehdi tekemään. Vastineeksi tästä saa hyvän mielen.
Varsinaiseen modejoukkoon emme kaipaa lisäystä, mutta pieni "valvonta/ilmoittelu" voisi olla avuksi. Jos haluat auttaa taustajoukkoja, laita yksityisviestiä Tanjalle niin saat lisätietoja. Vaatimuksena on luotettavuus ja tulee osata käyttää foorumia sujuvasti. Tämä ilmoitus on voimassa toisaiseksi.Jätän tämän yleistiedotteeksi noin kuukauden ajaksi, sitten siirrän pelkästään tiedotteiden alle.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
22.05.2013 10:23 - 22.05.2013 10:23 #16586 : Paula
Eli jos tulee esim jaettu eka sija, menee heille sponsorin x ja y palkinto ja seuraava palkittava on kolmas? Kunhan varmistan, että kaikilla on sama ymmärrys.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
22.05.2013 15:23 - 22.05.2013 15:23 #16588 : Tanja

Eli jos tulee esim jaettu eka sija, menee heille sponsorin x ja y palkinto ja seuraava palkittava on kolmas? Kunhan varmistan, että kaikilla on sama ymmärrys.

Juuri näin. Kun taas jos sattuu että jos esim. Kuudes sija on jaettu ja palkintoja vain 6, tällöin voisi kyseeseen tulla esim. arpominen näiden kahden välillä.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Sivu luotiin ajassa: 0.135 sekuntia
Toteutus: Kunena foorumi

Sponsorit 2017