Joulukuun 2015 kommentit ja pisteytys!

Lisää
30.12.2015 11:50 - 10.01.2016 19:45 #19277 : Tanja
Laitan tähän kommentteja leipomuksista, mikäli niitä tulee yksityisviestitse.
Lisään samaan ketjuun myös myöhemmin pisteet. muoks. pisteet lisätty!

Palkitosijoille (poikkeuksellisesti 4kpl) ylsivät:
 • Onneli78
 • Sokerivaltakunta
 • tonttoli (tasapisteissä palkinnon saaja arvottiin, kolmella samat 6 pistettä)
 • Taikataikina (nettiäänestyksen ääniharava)
Paljon onnea sijoittuneille ja suurkiitos haasteosallistujille! Ihania jouluisia reseptejä saatiin kasaan! :kiss:

Joulumielen glögikakku, Onneli78, 11 pist
 • Ihanaa, glögikakku! Nam, joulunpunanen hyvin edustettuna tässä leipomuksessa! Tässä kakussa nähty vaivaa, itse tehdyistä piparkakuista lähtien. :) Pohja vaikuttaa kivalta myös.
 • Nähty vaivaa moneen eri työvaiheeseen.


Tonttulakkikakku, Kakkumonsteri, 6 pist
 • Aivan ihanan näköinen ja hauska idea! Punainen väri on saatu helposti punaisella sokerimassalla, mutta haastetta on tuonut sen muotoilu kakun päälle. Kakun sisältäkin olisi voinut hyvin paljastua punaista väriä vaikka täytteessä. Marjoilla tai hillolla se on helppo saada aikaiseksi. Jouluisempi makumaailmakin olisi voinut olla kiva, vaikka sitä ei haasteessa haettukaan.


Lumisadepallo, taikataikinat, 4 pist
 • Olisin antanut tälle enemmänkin pisteitä, jos se värjätty pipari olisi jätetty näkyville ja sokerimassa pois. Vaikka pipari ei ihan täydellisesti onnistunutkaan, niin silti se olisi luonut lämpöisemmän ja kutsuvamman tunnelman ja ulkonäön. Ainakin minulle. Arvostan kokeilua ja viitseliäisyyttä. Tässä haluttiin saada punainen väri leipomalla ja se on kiva. Punainen sokerimassa on aina helppo laittaa vaan päälle. Ainakin tuo sisäosasta pilkahteleva punainen piparilevy näyttää tosi hyvältä! Mutta kuitenkin yhden pisteen arvoinen tämä on, koska se on muodoltaan onnistunut hyvin ja muutenkin kiva idea! Lisäpisteitä olisi tuonut myös se, jos sisältä olisi paljastunut jotakin itsetehtyä. Vaikka sopiihan tuo joulupukkikin mainiosti tuonne :)
 • Erilainen ja hieno idea ppiarkakkuleipomuksen toteutukseen.


Joulunpunainen kääretorttu, Sokerivaltakunta, 7 pist
 • Ulkonäkö tuo heti jouluisen tunnelman. Kiva koristelu. Punainen väri saatu helpolla tavalla valmiista massasta ja karkista, mutta koristeiden sommittelu korvaa sitä vähän :) Täytteessä tykkään viikunahillokkeesta! Tuo kivasti väriä ja makua.

"Jouluomena", tonttoli, 6 pist
 • Hauska, omaperäinen idea. Punainen on kivasti mukana sekä taikinassa että kuorrutteessa. Karamellisoidut omenat tuovat täytteeseen jouluisen maun ja luumurahkassakin jatkuu omenainen teema ja joulun maut. Näiden suunnitteluun ja toteutukseen on nähty vaivaa ja se on aina palktsevaa!

Tonttumuffinit, Henna73, 6 pist
 • Hilpeännäköiset ja hyvin ideoidut muffinssit! Punaista pilkahtelee kivasti myös muffinssin sisällä. Itse en tykkää yhtään säilötyistä kirsikoista, mutta se ei nyt haittaa, koska muuten resepti vaikuttaa tosi herkulliselta. Ja kirsikat on onneksi pilkottuina eikä kokonaisina, niin sulautuvat paremmin joukkoon :) Näitä on kiva katsella.
 • Pisteet kirsikoista muffinissa ja ei-niin-tavallisista raaka-aineista. Kaunis ja tasainen kädenjälki.

Enkelikakku, nami-hiiri, 2 pist
 • Mielenkiintoinen ohje! Hennon ja kauniin näköinen kakku. Näyttää pehmoiselta ja kakku on sisältä kuin puuterilumi :) Itse kakusta uupuu punainen väri, mutta onneksi koristelussa se näkyy hieman.
Viimeksi muokattu: 10.01.2016 19:45 Tanja. Syy: pisteet lisätty
Seuraavat käyttäjät sanoivat kiitos: nami-hiiri, taikataikinat, puukilainen

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Sivu luotiin ajassa: 0.233 sekuntia
Toteutus: Kunena foorumi

Sponsorit 2017