TAMMIKUU 2015: KEVYTTÄ HYVÄÄ joulun jälkeen!

Lisää
02.01.2015 20:41 - 28.01.2016 09:34 #19235 : nami-hiiri
nami-hiiri loi aiheen: TAMMIKUU 2015: KEVYTTÄ HYVÄÄ joulun jälkeen!
.
Oikein hyvää Uutta Vuotta 2015 kaikille Leivontafoorumilaisille !

TARJOTAAN LOPPIAISEEN JOTAIN YKSINKERTAISTA, KEVYTTÄ….. ja käytetään joulusta jääneitä pussien ja purnukoiden rippeitä, mausteita, hedelmiä…….

Haasteeseen voi osallistua kuka tahansa leivontafoorumin aktiivijäsen. aktiivijäsen

° Valmista kevyt, edukas ja hyvä Loppiaisen tarjottava, josta riittää vähintään 4]Uunissa ainakin[/b] osittain paistettu
° Oma tai lainattu resepti, joka tulee kirjoittaa osallistumisviestiin normaalisti
° Lisää viestiin kaksi kuvaa leipomuksestasi näkyviin käyttäen Img-tagia. Toisessa kuvassa tulee näkyä koko leipomus.
° Viesti kannattaa aina esikatsella ennen lähettämistä.
° Kuvien uppaus nettiin ja viestiin lisääminen -tutoriaalista saattaa olla apua, voit myös testata koodien toimivuutta testipalstalla.
° Vältä ylisuuria kuvia
° Muista otsikoida osallistumispostauksesi ( mielellään normaalikoko lihavoituna, jotta erottuu varsinaisesta tekstikoosta ) !
° Keksi lyhyt ytimekäs nimi leipomuksellesi
, se on aina eduksi ja vähentää sekaannusta

° AIKA ALKAA NYT ….ja loppuu lauantaina 31. tammikuuta ts. leipomus tulee valmistaa 2.- 31. tammikuuta välisenä aikana ja postata saman ajan sisällä jatkoksi tähän ketjuun.

- ÄÄNESTYKSESTÄ ja arvostelusta lisäys myöhemmin tähän samaan ohjeistukseen !

Haasteen säännöistä ja järjestämisestä vastaa nami-hiiri, Tanja avustaa tarvittaessa. Jos osallistuja ei noudata haasteen sääntöjä, hänet voidaan jättää järjestäjän päätöksestä arvonnan ulkopuolelle. Haasteen tarkoitus on tuottaa iloa osallistujille, joten pidetään hauskaa ja pilke silmäkulmassa!

LF -tiimi toivoo runsasta osallistumista aktiivijäseniltään !
Sponsoripalkintoja on 5 kpl

TAMMIKUUN 2015 sponsorimme ovat]


SAGAcook


Suklainen keittiö/Fazer

SUNNUNTAI /Raisio


Valio


Dan Sukker Suomi

Yleistä asiaa]
- Parhaan kuvan leipomuksista saa aina päivänvalossa. Kuvien liittämisohjeesta saattaa olla hyötyä jos tarvitset apua osallistumisviestin tekemiseen.
- Toivomme, että palkinnon kuva laitetaan aina esille Lf höpinöihin ko. kuukauden osioon - ja mielellään linkillä omaan blogiin.
- Sponsorien palkinnot lähetetään vain kotimaan osoitteisiin.
- Muistathan, jos haluat lahjoittaa saamasi palkinnon, se on täysin oma asiasi, mutta kuvaathan sen ensin ja laitat ko. kuukauden höpinöihin esille, kiitos!

Voisin lopettaa suklaan syömisen, jos haluaisin, mutta en ole luovuttajatyyppiä.
Viimeksi muokattu: 28.01.2016 09:34 : nami-hiiri. Syy: kadonneet kuvalinkit/n-h
Aihe on lukittu.
Lisää
18.01.2015 01:16 - 18.01.2015 01:16 #18572 : nami-hiiri
nami-hiiri vastasi aiheeseen: Re: TAMMIKUU 2015: KEVYTTÄ HYVÄÄ joulun jälkeen!
.
KOOKOS-VADELMAkakkunen



Kookos-kääretorttupohjan kanssa rakennetu Joulun lopettamiskakkunen 4-5 henkilölle.
Kevennys on hiirenkolossa ajateltu niin, että reseptien sokerimääriä on pienennetty, tarjottavat palaset ovat pieniä ja sovitettu mittoihinsa espressokupillisen kanssa nautittavaksi. Mousse on ilmavan kevyttä, talvivadelmat raikkaita.
Mukana on niitä loppujakin - muutama suklaapähkinäpikkuleipä, vadelmahillopurkin loppu, kookospussin loppu……
Huom!
Aineosat ovat alkuperäresepteistä niinkuin ne ovat olleet, mutta hiiri soveltaa niitä aina formujensa mittoihin.

KOOKOSkääretorttupohja

4 kananmunaa
1 -1½ dl mahdollisimman hienoa sokeria  
1 dl vehnäjauhoja  
½ dl kookoshiutaleita, lisärouhittuna !  
1 tl leivinjauhetta

° Esilämmitä uuni valmiiksi 225°C

° Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
° Sekoita keskenään kuivat aineet ja lisää varovasti nostelemalla vaahdon joukkoon.
° Kaada taikina leivinpaperin päälle pellille.
° Paista 7-8 min. 
° Kumoa puhtaalle leivinpaperille, anna jäähtyä ja leikkaa tarvittaviin kappaleisiin kakkua varten. 

KOOKOSMARENKI

4 valkuaista
2 dl sokeria
2 dl kookoshiutaleita

° Rouhi kaupan kookoshiutalepussista tarvittavat määrät hieman pienemmäksi murskaksi! (muovipussi ja kaulin)
° Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää sokeri vähitellen koko ajan vatkaten, kunnes vaahto on paksua. Lisää lopuksi kookoshiutalerouhe.
° Voitele kevyesti leivinpaperi uunipannulla juoksevalla margariinilla tai öljyllä ja ripottele sille kookoshiutaleita. Levitä päälle valkuaisvaahto (noin 30 x 40 cm). Paista 150-asteisen uunin keskitasolla noin 25 minuuttia, kunnes marenki on saanut vähän väriä. Marengin ei tarvitse olla täysin kuiva.

VADELMAMOUSSE 

200g tuoreita vadelmia
2 dl kermaa
200g maustamatonta tuorejuustoa ( tai rahkaa )
1,5 dl tomusokeria
(1 tl vaniljasokeria…. en laittanut ollenkaan)
½ sitruunan mehu
2 tl liivatejauhoa ( 1tl = n. 2 liivatelevyä)

° Paseeraa vadelmat - keitä keskilämmöllä muutama minuutti. Purista vadelmat liemineen siivilän läpi ja lusikalla päältä painaen. Anna soseen jäähtyä.
° Vaahdota kerma
° Sekoita tuorejuusto ja tomusokeri keskenään
° Lisää vadelmasose
° Lisää valmistettu liivate
— ( Liivatteen valmistus liivatejauhosta]VANILJAMOUSSE[/b]

1 liivatelehti
2,5 dl maitoa 
1,5 rkl maissitärkkelystä
1,5 rkl sokeria
2,5 tl vanilja-/vanilliinisokeria
2 keltuaista
2 dl kermaa vaahdotettuna

° Laita liivatelehti likoamaan kylmään veteen.
° Sekoita maito, maissitärkkelys, sokeri ja keltuaiset kattilassa. Kuumenna seosta koko ajan sekoittaen, kunnes se sakenee.
° Purista liivatelehdestä vesi ja liuota liivate kuumaan kiisseliin.
° Mausta seos vanilliinisokerilla.
° Vatkaa lopuksi jäähtyneen kiisselin rakenne rikki ja lisää kermavaahto.



° Kokoa kakku muotoonsa irtopohjavuokaan tai renkaan avulla kerros kerrokselta,
° Laita kakku peitettynä jääkaappiin hyytymään.
° Koristele juuri ennen tarjoilua haluamallasi tavalla - vadelmilla, marenkimurulla, suklaalla….tai jätä kakku ilman koristeita - marenkipinta on yksinkertaisen kaunis!
— ’spagettilenkit' vedetty sulasta valkosuklaasta kakkukammalla leivinpaperin päällä ja jäähdytetty pieni hetki, taivutettu ja jäähdytetty muotoonsa.
— kanadalainen mansikkasokeri oli turhan kirkasta, olisi pitänyt ostaa vadelmaista….
Huom!
Hiiri kokosi kakkunsa pyöreään rengasvuokaan ja testaili kahvin kanssa, ja leikkasi lopun neliöksi !
Kakun alin ohut kerros on tehty paketinlopun kookos-suklaakekseistä murustamalla ja hieman lämmittämällä digestive -pohjan tapaan… Sen päälle vadelmahilloa purkinpohjalta. Tämä oli ehkä turhaa, mutta kuvittelin kakkupohjapalan pysyvän /istuvan paikoillaan paremmin ja toisaalta kakkupaperin pysyvän siistimpänä tarvittavan kahvitushetken.....kesken kaiken oli vaihdettava tuhraantunut paperi vadille, kakun nosto olikin helppoa!

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Kookos-Vadelmakakkunen / nami—hiiri = 39 pistettä / I palkintosija

5 pistettä
Kaikkein houkuttelevimman näköinen leivonnainen tässä haasteessa. Kaunis ulkoasu ja ihanat maut!
5 pistettä
vaikuttaa kevyeltä ja raikkaalta
4 p.
kaunis kakkunen pirteillä väreillä.
5 pistettä
Todella kaunis leivonnainen. Vadelma ja kookos ovat hyvä makupari. Sen pohjakerroksen keksimurumietteet olisi minusta voinut laittaa oikeaan ohjeeseen mukaan ainesuhteineen, nyt jäin ihmettelemään ja etsimään reseptin seasta, että mikäs tuo tumma kerros oikein on, kun ei missään näy aineksia tai teko-ohjetta.
5 p
Ehdotomasti suosikkini! Vadelma, kookos, vanilja.... nam!
pisteitä 5 Ihanan värinen
5 pistettä
Tämä hentoisen kaunis kakkunen vaan yksinkertaisesti vei sydämeni ja kieleni mennessään Maut ovat täysin mieleeni ja koostumus näyttää samettisen keveältä. Kakkua on mietitty ja se on hienosti toteutettu. Raikas koristelu.
Kookos-Vadelmakakkunen / nami—hiiri 5 pistettä

.

Voisin lopettaa suklaan syömisen, jos haluaisin, mutta en ole luovuttajatyyppiä.
Aihe on lukittu.
Lisää
18.01.2015 16:27 - 18.01.2015 16:27 #18573 : Sokerivaltakunta
Sokerivaltakunta vastasi aiheeseen: Re: TAMMIKUU 2015: KEVYTTÄ HYVÄÄ joulun jälkeen!
.
New York Cheese Cake, joulun tähteistä



Joka vuosi meidän perheessä ongelmana on ylijäänet piparit ja suklaat. Haasteen teema herätti ajatuksia, voiko niistä tehdä jotain kevyttä? Amerikan juustokakku on mielestäni kevyt herkku ja minä lähdin tekemään sitä. Lopputuloksesta en tiedä onko kevyt vai ei, enkä halua paljon pähkäillä sitä. Pääasia on, että tuntui kevyeltä, maistui hyvältä ja sain siihen upotettua ylijäänet piparit ja suklakonvehtit. Eikä tuntunut syyllistä oloa syömisen jälkeen, kun itse uskoin, että herkuttelin kevyesti.


New York CheeseCake, joulun tähteistä
(rengasvuoka koko 18 cm)

Pohja]http://4.bp.blogspot.com/-2N99KCMOnnc/VLvbteUT_eI/AAAAAAAALQc/xiLUuKlP3uc/s1600/foto%2Baparat%2B019.JPG[/img]

Ricottajuuston ohje löytyy tästä]http://sokerivaltakunta.blogspot.fi/201 ... uusto.html[/url]
Minä tein sein kevytmaidosta, täysmaidon sijaan. Kevytmaidosta tehty ricottajuusto sopii paremmin meidän perheen makuun.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
New York Cheese Cake, joulun tähteistä / Sokerivaltakunta = 15 pistettä / IV palkintosija

° juustokakku on aina hyvää, ja oli kevyttä tai ei. Kauniit valokuvat!
3 pistettä
NY Cheese cake ei voi pettää ikinä! Nam!
3 pistettä
Hyvän ja runsaan näköinen juustokakku. Houkuttelevia nuo appelsiinisiivut siinä päällä.
5 pistettä
pisteitä 4 juutokakku maistuu aina
° Näyttää mehevän makoisalta. Kivasti käytetty hyväksi ylijäämäaineksia. Piparkakut pohjassa ovat varmasti bueno! Itse tehty ricottajuusto hyvä asia!
° houkuttelevan herkullinen kokonaisuus.

.
Aihe on lukittu.
Lisää
19.01.2015 11:56 - 19.01.2015 11:56 #18576 : Vispilä
Vispilä vastasi aiheeseen: Re: TAMMIKUU 2015: KEVYTTÄ HYVÄÄ joulun jälkeen!
.
BROILERIMUFFINSSIT

Nämä muffinssit ovat proteiinipitoisia ja kevyitä. Minulla ei ollut joulusta jäljellä pussien pohjia, joten niitä ei voinut ottaa tähän haasteeseen mukaan....



Muffinssitaikina
300 g maitorahkaa
1 muna
2 dl täysjyväohrajauhoja
1 tl suolaa
1 tl leivinjauhetta
Lisäksi voi käyttää yrttejä.

Lisää muna rahkan joukkoon ja sekoita. Lisää jauhot, suola, leivinjauhe ja yrtit. Sekoita tasaiseksi.

Broileritäyte
300 g broilerijauhelihaa
1 sipuli
2 dl porkkanaraastetta
200 g maitorahkaa
1,5 tl suolaa
mausteita]http://i58.tinypic.com/1fcjsx.jpg[/img]

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Broilerimuffinssit / Vispilä = 7 pistettä

4 pistettä
° vaihtelua makealle, maistoin suussa herrrrkullisen maun!
° Varmasti ruokaisia ja maistuvia muffineita.
° Oikein hyvä suolainenherkku kahvipöydälle
° kivat suolaiset
° Ainekset miellyttävät. Ovat varmasti sopivan keveitä naposteltavia.
° Hyvä idea, maistuu makean joulun jälkeen.
3p
° Tekisi mieli maistaa yhtä, vaikken lihaa syökkään
.
Aihe on lukittu.
Lisää
19.01.2015 12:28 - 19.01.2015 12:28 #18577 : Onneli78
Onneli78 vastasi aiheeseen: Re: TAMMIKUU 2015: KEVYTTÄ HYVÄÄ joulun jälkeen!
Appelsiinipie



Tämä piirakka on raikkauden lisäksi pehmoisen kevyttä syötävää. Piirakka on myös melko helppo ja nopea valmistaa ja se on edullinen. Tein pieniä muutoksia ohjeeseen saadakseni tuloksesta vieläkin raikkaamman ja kevyemmän. Olisin niin kovasti halunnut laittaa tähänkin intiaanisokeria, mutta silloin edullisuus olisi kärsinyt. Sen sijaan vähensin sokerin määrää niin pohjasta, täytteestä kuin valkuaisvaahdostakin. Vehnäjauhot vaihdoin spelttijauhoihin. Minulla ei ollut varsinaisesti jäänyt mitään sen kummempaa joulusta tähteeksi, joten sellaisia en voinut tässä hyödyntää.

Pohja
100 g voita
2 1/2 dl puolikarkeita spelttijauhoja
1 rkl sokeria
2 rkl kylmää vettä

Nypi kuutioitu voi, jauhot ja sokeri murumaiseksi seokseksi. Lisää taikinaan vesi. Painele taikina piirakkavuoan (24-26 cm halkaisijaltaan) pohjalle ja reunoille. Tue taikinareunat foliosta muovatulla pannalla. Esikypsennä pohjaa 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Poista foliopanta.

Täyte
2 dl vettä
4 rkl maissitärkkelystä
3/4 dl sokeria
1 appelsiinin raastettu kuori
1 appelsiinin puristettu mehu
2 kananmunan keltuaista
50 g voita

Mittaa kattilaan vesi, maissitärkkelys, sokeri, hyvin pestyn appelsiinin hienoksi raastettu kuori sekä appelsiinin puristettu mehu. Kuumenna seosta koko ajan sekoittaen, kunnes seos sakenee. Ota kattila pois liedeltä ja sekoita joukkoon keltuaiset ja voi. Anna täytteen jäähtyä haaleammaksi.

Pinnalle
2 kananmunan valkuaista
1/2 dl sokeria

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää sokeri vaahdotuksen puolesta välistä alkaen vähitellen joukkoon samalla vatkaten.

Levitä appelsiinikiisseli esipaistetun pohjan päälle. Levitä valkuaisvaahto pinnalle lusikoiden tai pursottamalla. Anna piirakan olla 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes pinta on saanut vähän väriä.



°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Appelsiinipie / Onneli = 8 pistettä

° Simppeli ja herkullinen!
° Kiva twisti klassiseen sitruunatorttuun, kun onkin tehty appelsiinista. Piiraan täyte on valitettavasti jäänyt osin hyytymättä, minkä voisi korjata vaikka paistamalla piirasta jonkin aikaa ennen marengin lisäystä päälle.
° Raikasmakuinen, mutta olisi kaippanut hieman (paisto)väriä
plussaa spelttijauhoista
° Appelsiini tuo piristävää vaihtelua! Aion kokeilla.
3 pistettä
5p.
Ihanan raikkaan näköinen

.
Aihe on lukittu.
Lisää
22.01.2015 20:34 - 22.01.2015 20:34 #18584 : Henna73
Henna73 vastasi aiheeseen: Re: TAMMIKUU 2015: KEVYTTÄ HYVÄÄ joulun jälkeen!
Kalaisa juustokakku

Meillä joulupöytään kuuluu tärkeänä osana kala ja se inspiraationa syntyi tämä kakku.



8 annosta

Kakkupohja]http://2.bp.blogspot.com/-np1X5q-pRCo/VMFb2rbXfpI/AAAAAAAAFwE/K_7c3yiryL0/s1600/DSC_6480.JPG[/img]

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Kalaisa juustokakku /Henna = 17 pistettä / III palkintosija

1 piste
Ihana kalakakku! Juuri minun makuuni ja oikein odotan juhlia, joihin voisin tätä kokeilla. Vain täysrasvaisena versiona
1 p.
pirteän näköinen. Ei kuitenkaan omasta mielestäni kovinkaan kevyen näköinen.
4 pistettä
Raikkaan oloinen kakku! Vesi herahti kielelle, kun tätä katselin.
4 p
Ihana kalakakku, ihanasti koristeltu
pisteitä 3 näyttävä kakku
1 piste
Hienon näköinen kalakakku. Itse tykkäisin vähän pienemmästä määrästä katkarapuja pinnalla, mutta se on täysin makuasia. Sisus näyttää hurjan herkulliselta!!
3 pistettä
.

Henna73/ruokaunelmia
Aihe on lukittu.
Lisää
30.01.2015 11:57 - 30.01.2015 11:57 #18595 : sitruunahiiri
sitruunahiiri vastasi aiheeseen: Re: TAMMIKUU 2015: KEVYTTÄ HYVÄÄ joulun jälkeen!
Vadelmasitruuna rahkapiirakka

Keskityin tehtävässä erityisesti leivoksen keveyteen, tuloksena syntyi helppo ja ihanan kirpeä sitruuna rahkapiirakka. vadelmat voi vaihtaa mansikoihin, jos haluat lisää makeutta. Piirakka riittää 6 hengelle. Se on tehty 18cm kakkuvuokaan.



Pohja

1 kananmuna
2tl sokeria
1/2 dl kauraleseitä
2 rkl perunajauhoja
1/2 tl leivin jauhoja

Vatkaa kananmuna ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan.

Täyte

250g maitorahkaa
1 sitruunan mahu
1/2 dl sokeria
1tl vaniliiisokeria
200G vadelmaa ( pakaste)

Sekoita maitorahka ja sitruunan mehu keskenään ja lisää sokeri. Levitä täyte varovasta pohjan päälle ei kuitenkaan aivan reunoihin asti, jolloin kakkuun syntyy reunat.( jos haluat tasoaisen pohjan esipaista pohja uunissa) painela vadelmat piirakan päälle ja paista 200. asteessa uunin alaosassa noin 40min.


°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Vadelmasitruuna rahkapiirakka / sitruunahiiri = 12 pistettä / V palkintosija

° Helppoa ja hyvää!
1 piste
° Hauska idea teknisesti! Varmasti kivan kirpakka ja kuohkea piiras.
° kiva pikku piirakka
° tosi raikas piirakka, maistuisi kahvin kanssa
° kiva pieni piiras
° tätä piirakkaa haluaisin maistaa palasen.
° raikas kiprakkuus on tervetullut makean joulun jälkeen!
4 pistettä
3 pistettä

° Paljon raikkautta tuovia ainesosia. Pohjakin on mukavasti tehty vähän keveämmäksi.
° Vadelmasitruuna rahkapiirakka / sitruunahiiri 4 pistettä

.
Aihe on lukittu.
Lisää
30.01.2015 20:42 - 30.01.2015 20:42 #18596 : taikataikinat
taikataikinat vastasi aiheeseen: Re: TAMMIKUU 2015: KEVYTTÄ HYVÄÄ joulun jälkeen!
Kookos-marenkitorttu

Kehittelin tämän tortun periaatteella että kaikki ainekset täytyy löytyä kaapista (eli on kevyt myös kukkarolle). Idea ehti muuttua noin tuhat kertaa tehdessä mutta hyvä siitä lopulta tuli
Kuvat ovat vähän huonoja kun en löydä kameran johtoa joten kuvasin kännykällä..



Marenkipohja]http://i61.tinypic.com/1409op4.jpg[/img]

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Kookos-marenkitorttu / taikataikinat = 19 pistettä / II palkintosija

4 pistettä.
Hieno kakku oman kaapin aineksista, löytyisi itseltäkin kaikki ainekset tällä hetkellä. Siitä plussaa. Kookoksinen kakku ihastuttaa, ja varmasti leivon tätä kakkua vielä joskus.
° Hyvännäköinen torttu. Koristelussa on runsautta vaikka väripaletti onkin kauttaaltaan vaalea. Idea on tosi kiva, vaikka marenkipohjan kanssa tulee ongelmia ajan puolesta, kun se vettyy ja muhjaantuu niin nopeasti mössöksi. Kookos ja manteli onneksi antavat pohjaan rakennetta, mikä varmaan hieman hidastaa marengin lässähtämistä. Tämä leivonnainen lieneekin parasta pikaisesti valmistumisen jälkeen syötynä!
3p.
nam, kookosta. Hyvin noudatettu tehtävän antoa. Keveyttä löytyy niin ainesosista, tekstuurista kuin kukkarostakin.
° kaunis valkoinen kakku
3p
Ihana makuyhdistelmä]4 pistettä[/b]
Tässä kakussa oli nähty paljon vaivaa suunnitteluun, reseptiin ja toteutus näyttää onnistuneelta. Makumaailma on ihana! Banaani ja vanilja ovat täydelliset yhdessä. Näyttää ja varmasti maistuu keveältä.
Kookos-marenkitorttu / taikataikinat 1 piste
4p
Kevyt ja varmasti hyvän makuinen
.
Aihe on lukittu.
Lisää
31.01.2015 19:03 - 31.01.2015 19:03 #18603 : Piipak
Piipak vastasi aiheeseen: Re: TAMMIKUU 2015: KEVYTTÄ HYVÄÄ joulun jälkeen!
.
JÄÄLAUTTALEIVOS

Joulun jäljiltä löytyi vaihto-ehtoisia jauhoja sekä pukin tuoma syömätön jouluinen suklaalevy, siis kevyttä kukkarolle kun aineet löyti kaapeista.



JÄÄLAUTTALEIVOS
Pellillinen ] [/url]

Melkein unohtui ottaa kuva koko leivonnaisesta. Mitä pienempi pala sen kevyempi leivos.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Jäälauttaleivos / Piipak = 4 pistettä

3 pistettä.
° Tämä vain maistuisi minulle! Nam!
° Hauskat leivonnaiset. Lienevät sangen makeita kyllä ja juurikin ihanan tuhteja, että yksi pala riittää taltuttamaan makeanhimon.
° Hyvä gluteeniton suklaaleivos
° Vaikuttaa tosi herkulta! Hyvin käytetty hyväksi ylijäämiä.
1p
° ei eritysen kevyttä, mutta varmasti hyvää
.
Aihe on lukittu.
Lisää
31.01.2015 21:26 - 31.01.2015 21:26 #18605 : puukilainen
puukilainen vastasi aiheeseen: Re: TAMMIKUU 2015: KEVYTTÄ HYVÄÄ joulun jälkeen!
.
GLUTEENITTOMAT KORVAPUUSTIT




12kpl

Ainekset]https://lh3.googleusercontent.com/-Bj9TLrgNtgw/VM1FirIUiGI/AAAAAAAAEDM/bryQZBnXZuc/w410-h591-no/DSC_0160%2B%28444x640%29.jpg[/img]

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Gluteenittomat korvapuustit / puukilainen = 9 pistettä

1 piste
Kauniita, herkullisen näköisiä
5 p.
1p

aivan ihanan näköisiä. Todella siistejä ja viimeistellyn näköisiä.
° kauniit puustit gluteenittomiksi
° Hyvänäköiset ja hyvin onnistunut gluteeniton herkku!
1 piste
pisteitä 1 kauniit puustit gluteenittomiksi
° Kuorrutetta olisin laittanut hieman vähemmän keveyden takia, mutta näyttävät kyllä erinomaisen maukkailta, mmmm!
° Kauniit, huolella tehty!

.
Aihe on lukittu.
Lisää
31.01.2015 23:26 - 28.01.2016 09:58 #18607 : nami-hiiri
nami-hiiri vastasi aiheeseen: Re: TAMMIKUU 2015: KEVYTTÄ HYVÄÄ joulun jälkeen!
.
Oi ihanuus, mitä leipomuksia saatiin tammikuulle!
Kieltämättä aina nousee pieni huoli puseroon, kun aika alkaa loppua haasteissa, mutta hienostihan tämä meni!
Pisteistä:
Annetaan parhaalle 5 pistettä, seuraavalle 4, sitä seuraavalle 3 ja viimeiselle valinnalle 1 piste.
Muistattehan, ettei omaa leipomusta pisteytetä!

Laitan äänestyslistan kaikille YV:llä 06.02.2015
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
SUURKIITOS KAIKILLE TAMMIKUUN LEIVONTAHAASTEESEEN OSALLISTUNEILLE !
ONNEA KAIKILLE VOITTAJILLE !
KIITOS KAIKILLE PISTEIDEN & KOMMENTTIEN ANTAJILLE!

Haasteen nostattamia yleisiä ajatuksia:

°Ihanaa, että aikarajaa pidennettiin ja kerkesin minäkin lopulta mukaan, vaikka vähän hermoilin, että miten mahtaa käydä. Olikin niin yllättävän kiireinen loppukuu, että huh!

° Kiva haaste ja hyviä toteutuksia!

° Heh, enpä itse hoksannut tuota seikkaa, että jos ainekset löytyvät kotoa, niin se tuo leipomukselle sen edullisuuden. Minullakin on kyllä intiaanisokeria kotona. Mutta kun ajattelin asian niin, että leipomuksen on hyvä olla edullinen muillekin kuin itselle Ihania keveitä leipomuksia!

° Tämä haaste antoi monta uutta makoisaa testattavaa!

Lämpimin kiitoksin
n-h

Voisin lopettaa suklaan syömisen, jos haluaisin, mutta en ole luovuttajatyyppiä.
Viimeksi muokattu: 28.01.2016 09:58 : nami-hiiri.
Aihe on lukittu.
Sivu luotiin ajassa: 0.106 sekuntia
Toteutus: Kunena foorumi

Sponsorit 2017