Elokuu 2014: yllätyslaatikko + tarkkaeuro

Lisää
01.08.2014 21:27 - 01.08.2014 21:27 #19200 : Tanja
Tanja loi aiheen:
Elokuun haasteena on vanha pidetty tarkan euron haaste johon ympätään pieni "yllätyslaatikollinen" leivontatarvikkeita.

Haasteaika 2.8.- 26.8.2014.
Jokaisella osallistujalla on käytettävissään yllätyslaatikon tarvikkeet, joskaan niitä kaikkia ei tarvitse leipomukseen sisällyttää. Yllätyslaatikon sisällön lisäksi on käytettävissä neljä euroa kaupasta ostettaviin elintarvikkeisiin.

Leipomuksesta tulee riittää vähintään kahdelle henkilölle. Jokin osa leipomuksesta tulee olla uunissa paistettu ja leipomuksen tulee olla makea.

"Yllätyslaatikossa" on seuraavat tarvikkeet]
  • jokin suklaapatukka (n. 50g)
  • noin puoli desiä jotain pähkinöitä TAI manteleita
  • jäätelöpaketin jämät (noin yhden pallollisen verran)
  • pari desiä tummaa sokeria (fariini-, täysruoko- muscovado- tai intiaanisokeria)
  • 2 kananmunaa

Yllätyslaatikon tarvikkeita lukuun ottamatta kaikki leivontaan käytetyt ainekset (elintarvikkeet) tulee kokonaisuudessaan sisällyttää tuohon neljän euron ostoslistaan (esim. jos jauhopussi maksaa euron, tulee koko euro laskea mukaan). Myös koristeluihin käytetyt (elin)tarvikkeet tulee sisältyä neljään euroon. Esim. jos teet yhden marsipaaniruusun, joudut ostamaan koko pötkön marsipaania, eli se n. 3 euroa jonka pötkö maksoi tulee sisältyä kauppalaskuun.
Jos käytät puutarhasi tuoreita marjoja, ne "maksavat" 2e per laji.
Sen sijaan leivinpaperit, muffinivuoat yms. ei-syötävät-leivontatarvikkeet saa löytyä kaapista eikä niitä tule sisällyttää kauppalaskuun. Ainoastaan elintarvikkeet eli syötävät ainesosat täytyy mahtua 4 euroon.

Näin osallistut]
  • Osallistuaksesi sinun tulee olla Leivontafoorumin aktiivijäsen (ks. säännöt )
  • Leivo 2.-26.8. välisenä aikana ja postaa saman ajanjakson sisällä osallistumisesi tämän ketjun jatkeeksi omalla nimimerkilläsi. Osallistumisaika päättyy ti 26.8. klo 24]
  • Kirjoita viestiin leipomuksen resepti
  • Liitä mukaan 1-2 kuvaa leipomuksesta
  • Kirjoita osallistumisviestiin myös lista ostoksista ja hinnat (käytettävissäsi on 4 euroa) tai voit vaihtoehtoisesti liittää extrakuvan ostoskuitista

Äänestys tapahtuu]
  • Äänestysaika alkaa välittömästi osallistumisajan päätyttyä ja tapahtuu yksityisviestillä Tanjalle.
  • Äänestä kolmea parasta leipomusta pistein 5 - 3 - 1, eli parhaalle 5 jne. Omaa leipomusta ei luonnollisestikaan pisteytetä.
  • Äänestysaika päättyy la 30.8. klo 21]
  • Mahdollinen palaute/arvostelu haastetöistä tulee kirjoittaa suoraan elokuun höpinöihin.

Elokuun sponsoripalkinnot lahjoittaa]




Yleistä asiaa]
- Parhaan kuvan leipomuksista saa aina päivänvalossa. Kuvien liittämisohjeesta saattaa olla hyötyä jos tarvitset apua osallistumisviestin tekemiseen.
- Toivomme, että palkinnon kuva laitetaan aina esille Lf höpinöihin ko. kuukauden osioon - ja mielellään linkillä omaan blogiin.
- Sponsorien palkinnot lähetetään vain kotimaan osoitteisiin.
- Muistathan, jos haluat lahjoittaa saamasi palkinnon, se on täysin oma asiasi, mutta kuvaathan sen ensin, kiitos!
Aihe on lukittu.
Lisää
09.08.2014 14:45 - 09.08.2014 14:45 #18128 : Henna73
Henna73 vastasi aiheeseen: Re: Elokuu 2014: yllätyslaatikko + tarkkaeuro
Nougat MudCake



65 g tummaa suklaata
1 Dubbel Nougat -patukka (50g)
100 g voita
2 kananmunaa
½ dl Dansukker Muscovadosiirappia
½ dl manteleita jauhettuna


Sulata suklaa ja voi matalalla teholla mikrossa. Lisää joukkoon Dubbel Nougat pieninä paloina ja sekoita niin kauan, että se on sulanut joukkoon. Vatkaa huoneenlämpöiset munat vaahdoksi. Lisää muscovadosiirappi jatkaen vaahdotusta. Sekoita ensin suklaa-voiseos ja sitten jauhetut mantelit varovasti vaahtoon. Kaada taikina piirasvuokaan, jonka halkaisija on 18 cm (itse käytin kartonkista piirasvuokaa, jota ei tarvitse voidella). Kypsennä kakkua 200-asteisen uunin alimmalla tasolla 15 minuuttia. Anna mutakakun jäähtyä hetki ja tarjoile.

Yllätyslaatikon tarvikkeista käytin kaikkia (kursivoin nuo tarvikkeet reseptistä) muita paitsi jäätelöä. MudCaken seuraksi jäätelö kuitenkin sopisi vallan mainiosti.

Yllätyslaatikon tarvikkeiden lisäksi hankin:
250 g Kirnuvoita (1,99€)
2 patukkaa Fazerin Dark Chocolate 47% Cocoa (2x 0,75€)

Henna73/ruokaunelmia
Aihe on lukittu.
Lisää
09.08.2014 15:39 - 09.08.2014 15:39 #18129 : pikkumurunen
pikkumurunen vastasi aiheeseen: Re: Elokuu 2014: yllätyslaatikko + tarkkaeuro
Brownie-pudding

Jos ei tällä herkulla taltu makeannälkä niin ei sitten millään. Ohjeesta tulee kaksi reilua annosta ihanan kosteaa brownieta, jossa on suolapähkinöitä. Kun päälle asettelee vielä vaniljajäätelöä ja valuttaa päälle kinuskikastiketta, on herkku valmis





taikina
40 g tummaa suklaata
45 g voita
70 g fariinisokeria
1 keskikokoinen kananmuna
30 g vehnäjauhoja
20 g suolapähkinöitä

tarjoiluun ja koristeluun
vaniljajäätelöä
kinuskikastiketta
rouhittuja suolapähkinöitä
suklaakiharoita

Vedä esimerkiksi juustohöylällä muutama pieni suklaakihara suklaapatukasta koristelua varten. Pilko loppu suklaa ja voi mikron kestävään astiaan ja sulata mikrossa välillä sekoitellen. Lisää joukkoon fariinisokeri ja kananmuna. Sekoita hyvin. Lisää lopuksi vehnäjauhot ja suolapähkinät. Kaada taikina kahteen voideltuun annosvuokaan ja paista 180 asteessa noin 20 minuuttia, kunnes pinta on asettunut ja sisältä on vielä mehevä. Anna jäähtyä hieman. Tarjoile vaniljajäätelön ja kinuskikastikkeen kanssa. Koristele suolapähkinärouheella ja suklaakiharoilla.





Laatikosta käytin:
suklaapatukan (Royal tumma 42 g)
fariinisokeria
kananmunan
pähkinöitä (suola-)
jäätelön (vanilja-)

Lisäksi ostin:
pieni paketti kirnuvoita 1,75 €
vehnäjauho 1,00 €
kinuskikastike 1,20 €
Aihe on lukittu.
Lisää
14.08.2014 07:55 - 14.08.2014 07:55 #18137 : nami-hiiri
nami-hiiri vastasi aiheeseen: Re: Elokuu 2014: yllätyslaatikko + tarkkaeuro
.
Mehevä NEKTARIINIPIIRAS , 4-8 palaa





Yksinkertainen MUROTAIKINA]

4 dl    vehnäjauhoja

4 rkl    ruokosokeria

125 g  voita
0,5 dl  kylmää vettä

• Mittaa kulhoon jauhot ja sokeri. 
• Lisää paloiteltu voi ja nypi ryynimäiseksi seokseksi. 
• Lisää kylmä vesi ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Laita taikina jääkaappiin odottelemaan..

Ranskalainen MANTELIKREEMI]

60g manteleita jauhettuna

40 g ruokosokeria + 8 g vanilliinisokeria

2 kananmunaa

• Sekoita kulhossa mantelijauhe, sekä sokerit - ja vispaa käsin kananmunat joukkoon. 
• Kauli kylmä taikina jauhotetulla pöydällä reilusti vuoan mittoihin,  'rulla' levy kevyesti kaulimen ympärille ja nosta se vuokaan, painele taikina piirasvuoan pohjalle ja reunoille. 'Leikkaa’ ylimäärä pois kaulinta rullaten/ painaen kohtisuoraan vuoan reunoja vasten. Pistele pohja haarukalla. 
• ( Halutessasi voit paista murotaikinapohjaa 200°:ssa uunissa noin 10 minuuttia - hiiri ei tätä tehnyt, vaan piti vuokaa kylmässä sen ajan kun pilkkoi hedelmät ja teki kreemin.) 
• Kaada vispattu  mantelikreemi pohjan päälle. Laita hedelmäpalat kreemin päälle kevyesti tasoitellen.
• Paista esilämmitetyssä uunissa, 180°C (kiertoilma) noin  30-35 min...jäähdytä ja tarjoile hieman lämpimänä jäätelökuvioiden kera. Mehukas ihan ilman jäätelöä tai kastiketta !

• Vinkki: Murotaikina voidaan maustaa esimerkiksi vaniljasokerilla, kaakaojauheella tai suklaalla.

"Yllätyslaatikosta" hiiri käytti seuraavat tarvikkeet: 
• manteleita jauhettuna
• ruokosokeria
• 2 kananmunaa
• vaniljajäätelöpaketin jämät (noin yhden plln verran) + kieritteli sen pienessä määrässä suklaarouhetta.

Kaupasta ostettu (4€):
• 0.86€    698 g /4 kpl nektariinejä 
• 0.99€   250 g meijerivoita
• 0.35€   1 kg vehnäjauhoja
• 0.65€   100 g mantelijauhetta ( laatikon 1/2 dl ei riitä ! )
• 0.29€    15 x 8 g vanilliinisokeria
• = 3.14€

Piirakasta saa neljä keski-eurooppalaista palaa pieneen nälkään tai hienostuneemmin kuusi, jopa 8 palaa kahvin kanssa.....ja nauttimaan
!
.

Voisin lopettaa suklaan syömisen, jos haluaisin, mutta en ole luovuttajatyyppiä.
Aihe on lukittu.
Lisää
14.08.2014 15:02 - 14.08.2014 15:02 #18138 : netch
netch vastasi aiheeseen: Re: Elokuu 2014: yllätyslaatikko + tarkkaeuro
Valkosuklaiset jäädykeleivonnaiset



Resepti
(Reseptistä riitti kahteen leivokseen)

Pohja
Noin ½ desiä hasselpähkinärouhetta
10 g margariinia
1 tlk fariinisokeria

Mittaa kaikki pohjan ainekset pieneen kulhoon. Lämmitä mikrossa hetken aikaa, niin että margariini sulaa. Sekoita tasaiseksi ja taputtele annosvuokien pohjalle.
Paista uunissa 150 asteessa noin 10 minuuttia. Anna pohjien jäähtyä ennen täyttöä!

Täyte
1,5 dl vaahtoutuvaa Flora Vanilla kastiketta
1 kananmuna
60g valkosuklaata
2 rkl fariinisokeria

Sulata valkosuklaa mikrossa ja anna jäähtyä.
Vaahdota vaniljakastike kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää kananmuna ja sokeri, sekä viimeisenä vielä jäähtynyt valkosuklaa ja sekoita huolellisesti tasaiseksi massaksi. Kaada seos pursotinpussiin ja pursota leivosvuokiin.
Nosta pakkaseen muutamaksi tunniksi.

Näissä "leivoksissa" ei varsinaisesti mikään kunnolla niitä hyydytä, joten ota esille vasta heti ennen tarjoilua ja koristele (vauhdilla ).
Itse käytin koristeluihin pakastemustikoita sekä hieman fariinisokeria

Herkullista, helppoa!



Käytin yllätyslaatikosta
Noin ½ dl hasselpähkinärouhetta
60g suklaata
1 kananmunan
Fariinisokeria

4 euron kauppakassiin mahtui
Flora vanilla 1,19€
Pakastemustikoita 1,79€
(Rainbow) leivontamargariini 0,99€
= 3,97€
Aihe on lukittu.
Lisää
18.08.2014 14:06 - 18.08.2014 14:06 #18142 : Onneli78
Onneli78 vastasi aiheeseen: Re: Elokuu 2014: yllätyslaatikko + tarkkaeuro
Suklaakakku paahdetuilla manteleilla

Tästä suklaakakusta on tullut yksi lemppareistani. Suussasulava kakku (sellainen brownies/mutakakkutyylinen), jonka saa tehtyä nopeasti ja helposti. Puolitin ohjeen haastetta varten. Alkuperäisessä ohjeessa on mainittu, että kakun päälle sopii hyvin pähkinät ja nyt niitä laitoin, kun olivat sopivasti tarjolla haasteessa Kakku kohoaa vähän juustokakun tavoin uunissa ja laskeutuu uunista oton jälkeen. Siksi kakulle jää hieman kumpuilevainen ulkomuoto



(2-3 hengelle)
Taikina
75 g tummaa suklaata
1 1/4 dl intiaanisokeria
75 g voita
1/2 rkl vehnäjauhoja
2 kananmunaa

Sulata suklaapalat kulhossa joko vesihauteessa tai mikrossa puoliteholla välillä sekoitellen. Lisää joukkoon muut ainekset voimakkaasti vatkaten. Kaada taikina 18 cm halkaisijaltaan olevaan irtopohjavuokaan, jonka pohjalle on leikattu leivinpaperipala ja reunat on voideltu. Paista 190-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Kakun sisuksen tulee olla vielä löysä, kun otat sen pois uunista. Riittää että pinta on kypsä. Kakku jähmettyy sopivaksi jäähtyessään.

Koristeeksi
1/2 dl kuorittuja manteleita
2 palaa tummaa suklaata
pienet palat vaniljajäätelöä

Paahda manteleita kuivalla pannulla keskilämmöllä sen verran, että ne saavat kullanruskean värin. Leikkaa ne pienemmiksi paloiksi. Levitä pähkinäpalat kakun päälle. Sulata suklaapalat joko vesihauteessa tai mikrossa puoliteholla välillä sekoitellen. Kaada suklaasula pieneen pussiin, leikkaa kulmasta pieni pala pois ja pursota suklaa pähkinöiden päälle. Aseta pieni pala vaniljajäätelöä annospalojen päälle juuri ennen tarjoilua. Jäätelöstä voi leikata vaikka tähtimuotilla pienet palat



Kaupasta ostin]
- Fazer Dark Chocolate 47%, 37 g 0,67 € (yllätyspaketin suklaa ei ihan riittänyt)
- Juustoportti Kirnuvoi 250 g 1,75 €
- MyllynParas Emännän puolikarkea vehnäjauho 2 kg 1,29 €
Yhteensä 3,71 €
Aihe on lukittu.
Lisää
23.08.2014 12:57 - 23.08.2014 12:57 #18151 : Sokerivaltakunta
Sokerivaltakunta vastasi aiheeseen: Re: Elokuu 2014: yllätyslaatikko + tarkkaeuro


"PUFFET"

Minun idea oli pihistää ja käyttää ainoastaan yllätyslaatikon aineksia ja niin minä teinkin paitsi, että minulla oli noin puoli pakettia mansikkajäätelöä pakastimessa ja päätin käyttää sen loppuun. Koko paketin hinta Noblesse mansikkajäätelöä Lidlistä maksaa 2,79 €.

Pohja]http://i1291.photobucket.com/albums/b556/Sanja_Alisic/89c7860f-4503-4875-b10f-57e32123c27e_zps8663e67c.jpg[/img]
Aihe on lukittu.
Lisää
24.08.2014 15:11 - 24.08.2014 15:11 #18157 : Katjuzqa
Katjuzqa vastasi aiheeseen: Re: Elokuu 2014: yllätyslaatikko + tarkkaeuro
Suklaakinuskipehmot



Muutamaa ideaa pyöriteltyäni päädyin näihin pähkinäisiin suklaakinuskipehmoihin. Kaikki laatikon ainekset tulivat käyttöön jäätelöä lukuunottamatta. Herkullisia kahvileipiä, joskin yleensä laitan kinuskiin aina ripauksen suolaa ja nyt en suolaa voinut käyttää



Suklaakinuskipehmot (16 kpl)

Taikina:

2,5 dl vettä
½ pkt hiivaa
3/4 dl ruokosokeria
75 g voita
n. 7 dl vehnäjauhoja

Täyte:

Suklaakinuski:
2 dl vispi- tai kuohukermaa
1 dl ruokosokeria
50 g tummaa suklaata

½ dl murskattuja pekaanipähkinöitä

Voiteluun:
kananmuna

1. Valmista taikina kuten pullataikina. Liota kädenlämpöiseen veteen hiiva. Lisää sokeri ja alusta sekaan puolet vehnäjauhoista. Lisää pehmeä voi. Lisää sitten loput jauhot vähitellen. Anna kohota puolisen tuntia.
2. Valmista suklaakinuski. Mittaa kattilaan ruokosokeri ja anna sen sulaa hiljalleen, kunnes se ruskistuu hennosti. Lisää kerma. Keitä hiljalleen noin 15 minuuttia. Nosta pois liedeltä. Lisää pilkottu suklaa ja sekoita kinuskia, kunnes suklaa sulaa joukkoon.
3. Kauli taikina suorakaiteen muotoiseksi levyksi (koko noin 40 x 30 cm), kuten korvapuusteja tehdessä. Ripottele levylle murskatut pähkinät ja valuta päälle suurin osa suklaakinuskista (jätä pari rkl koristelua varten).
4. Kääri levy rullalle ja leikkaa rulla 16 osaan. Nosta palat muffinivuokiin tai sellaisenaan leivinpaperin päälle.
5. Kohota 15 minuuttia, voitele kananmunalla ja paista 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
6. Koristele jäähtyneet pehmot lopulla suklaakinuskilla. Säilytä jääkaapissa.

Kaupasta ostin:
-vehnäjauhot 0,83€
-hiiva 0,17€
-voi 250 g 1,19€
-vispikerma 0,89€
Yhteensä 3,08€

Yllätyslaatikosta käytin:
-pähkinät
-suklaapatukka
-kananmuna
-sokeri
Aihe on lukittu.
Lisää
26.08.2014 18:51 - 26.08.2014 18:51 #18162 : Suklaapossu
Suklaapossu vastasi aiheeseen: Re: Elokuu 2014: yllätyslaatikko + tarkkaeuro


Osallistuminen jäi viime hetkiin huomattuani kilpailun vasta vajaa vuorokausi ennen haasteen päättymistä. Tein ensimmäisenä mieleen tulleen makean jutun eli testasin kauan mielessä olleita suklaafondatteja. Enkä voi olla muuta kuin ikionnellinen, että tein näitä. Aivan ihania! Lämmin, valuva suklaatäyte ja kylmää vaniljajäätelöä! Joukkoon vielä hieman paahdettuja suolapähkinöitä, niin herkullinen yhdistelmä on täydellinen. Näitä ei voi vastustaa

Suklaafondant paahdetuilla pähkinöillä ja jäätelöllä

2 annosta

Vuokien voiteluun]
hieman voita

Taikina]
1 muna
1 munan keltuainen
n. 0.75 dl (50 g) intiaanisokeria
1 patukka (39 g) Fazerin tumma suklaapatukka
50 g voita
n. 0.75 dl (50 g) vehnäjauhoja

Tarjoiluun]
jäätelöä
0.5 dl paahdettuja suolapähkinöitä

Ohje]
Laita uuni lämpeämään 200 asteeseen.

Voitele pienet vuoat kevyesti pohjaa ja reunoja myöten.

Kuumenna paistinpannu kuumaksi ja kaada pähkinät siihen paahda pähkinöitä sekoitellen hetken aikaa. Pähkinät ovat sopivasti paahtuneita, kun niistä irtoa hyvä, pähkinäinen aromi. Varo kuitenkin, ettet polta pähkinöitä eli sekoittele tarpeeksi usein.

Vatkaa muna, keltuainen ja sokerit vaaleaksi, paksuksi vaahdoksi. Yleiskone on tässä tosi hyvä apu, mutta onnistuu myös sähkövatkaimella. Pilko suklaa ja voi kulhoon ja sulata mikrossa välillä sekoitellen. Kaada sulanut (mutta ei kuuma) voi-suklaaseos muna-sokerivaahdon joukkoon. Siivilöin joukkoon myös jauhot. Kääntele aineet varovasti sekaisin metallilusikalla. Kaada voideltuihin ja jauhotettuihin vuokiin.

Paista samantein 200 asteessa n. 11 minuuttia. Fondantit ovat valmiita kun ne ovat reunoilta kypsyneitä, mutta keskeltä edelleen pehmeitä. Irroita fondatit varovasti reunoista kiertämällä terävää veistä fondantin ja reunan välissä. Kumoa fondant lautaselle. Helpoiten se käy niin, että laittaa fondanttivuoan päälle lautasen väärinpäin ja kääntää koko systeemin oikein päin. Sitten nostaa varovasti vuoan pois.

Tarjoa suklaaherkut vielä lämpiminä vaniljajäätelön ja paahdettujan suolapähkinöiden kanssa. Ripottele annoksen päälle vielä hieman intiaanisokeria tuomaan lisäaromia.

Vinkki]
* Voit käyttää intiaanisokerin tilalla fondanttaikinaan myös tavallista sokeria. Tavallista sokeria ei lisätä enää jäätelöannoksen päälle.



Yllätyslaatikosta käytin:
suklaa-patukka
pähkinöitä
Jäätelöpaketin jämät (noin yhden pallollisen verran)
intiaanisokeria
munia

Kaupasta ostin:
125 g voipaketti (1.25 €)
2 kg vehnäjauho-pakkaus (0.89 €)
Yht. 2.14€
Aihe on lukittu.
Lisää
27.08.2014 15:13 - 27.08.2014 15:13 #18166 : Tanja
Tanja vastasi aiheeseen: Äänestys!
Parhaan leipomuksen äänestäminen on nyt käynnissä, kaikki aktiivit mukaan!
Äänestysaikaa on lauantaihin 30.8. klo 21:00 asti. Äänestys tapahtuu yksityisviestillä Tanjalle. Äänestä pistein: parhaalle 5p, toiseksi parhaalle 3p ja kolmannelle 1p.
Kommentit pyydän laittamaan Suoraan tähän elokuun höpinät -ketjuun. Laitan vielä yksityisviestiä massana, äänestäminen tapahtuu helpoiten vastaamalla suoraan yksityisviestiin.

Laitan tähän haasteeseen pienen yllätysmomentin: Kolme parasta palkitaan automaattisesti pistejärjestyksn mukaan, ja jos tasapisteitä ei tule kolmikossa kenellekään, neljäs palkinto annetaan moderaattoreiden päätöksellä yhdelle osallistujista.
Aihe on lukittu.
Lisää
03.09.2014 19:26 - 03.09.2014 19:26 #18176 : Tanja
Tanja vastasi aiheeseen: Re: Elokuu 2014: yllätyslaatikko + tarkkaeuro
Nukkuvien puolue on nyt ollut voitolla, tässä kuitenkin pisteet:

1. Nougat mudcake - Henna73 - 5+1+1=7p
2. Brownie-pudding - pikkumurunen - 3+5+5+3=16p
3. mehevä nektariinipiiras - nami-hiiri - 3+3+1=7p
4. Valkosuklaiset jäädykeleivonnaiset - netch - 5+5=10p
5. Suklaakakku paahdetuilla manteleilla - Onneli78 1+1+3+1=6p
6. "Puffet" - Sokerivaltakunta - 3p
7. Suklaakinuskipehmot - Katjuzqa - 3+1+1+5=10p
8. Suklaafondant paahdetuilla pähkinöillä ja jäätelöllä - Suklaapossu - 5+5+3=13p

Eli neljä palkintoa jaossa seuraaville leipomusten tekijöille]http://www.leivontafoorumi.fi/portaali/images/icon_smile.gif[/img]
Kiitos kaikille osallistuneille ja äänestäjille! Muistakaahan laittaa palkinnot esiin foorumille (ja linkki blogiin jos sellainen on)!

Kommentteja tuli myös yksityisviestillä, tässä näin pötkössä nämä:
1. Nougat mudcake - Henna73 Mehevä suklaaherkku. Jätskin kera vastustamatonta!
4. Valkosuklaiset jäädykeleivonnaiset - netch juhlavan näkoiset leivokset pihistelystä huolimatta!
6. "Puffet" - Sokerivaltakunta Ihanat kesäpäivään...
Aihe on lukittu.
Sivu luotiin ajassa: 0.204 sekuntia
Toteutus: Kunena foorumi

Sponsorit 2017