Joulukuu 2013: Joulukuun 6. päivä !

Lisää
02.12.2013 15:27 - 02.12.2013 15:27 #19164 : nami-hiiri
nami-hiiri loi aiheen:
.
Tätä joulukuuhun tiiviisti liittyvää leipomusta ei ole Lf haasteena vielä koskaan ollutkaan.
Leivotaan ITSENÄISYYSPÄIVÄN kunniaksi jotain hyvää, jossa huomioidaan joulukuun kuudennen juhlallisuus!
Itsetehtyä, uunissa paistettua ainakin osittain. Pientä tai isoa, lusikoitavaa tai haukattavaa.....

Haaste käydään vaihteeksi hyvin nopealla tempolla.
Aikaa on 10 päivää kaikkiaan tehdä postaus kahdella (2) kuvalla ja reseptillä eli 2-12. joulukuuta välinen aika.

Haasteeseen ja voittajan äänestämiseen voi osallistua kuka tahansa Leivontafoorumin aktiivijäsen .
NYT osallistutaan omalla Lf nimimerkillä ja tästä syystä sen saa heti julkaista myös omassa blogissa !

Näin voit osallistua]

  • Leivo haasteleipomus 2.-12. joulukuuta välisenä aikana.
  • Liitä mukaan resepti ja 2 kuvaa leipomuksestasi, josta toinen on leikkauspinta/poikkileikkaus.
  • Anna lyhyt ja ytimekäs nimi omalle haastetyöllesi, jotta vastuuhenkilö voi myöhemmin selkeyttää äänestyslistan

Äänestys]
  • Äänestysaika alkaa välittömästi osallistumisajan päätyttyä, kun lista ilmestyy esille - ja tapahtuu yksityisviestillä nami-hiirelle, joko kommentein tai ilman.
  • Kommentit voi halutessaan laittaa suoraan joulukuun höpinöihinkin!
  • Äänestä parasta leipomusta ! Mikä on mielestäsi paras ? Omaa leipomusta ei luonnollisestikaan pisteytetä.
  • Äänestysaika päättyy 16.12.13. Tulokset julkaistaan mahdollisimman pian äänestyksen päättymisestä!

Joulukuussa sponsorimme ovat]



Sponsoripalkinnoista]
Olisi suotavaa aina laittaa palkinnon kuva esille omaan blogiin - ja vaikka voitokkaan leipomuksen kuvan kera, sekä linkki ko. kuukauden haastehöpinöihin. Se on varmasti paras kiitos sponsorillekin.
Lokakuun mahdollisten blogittomien voittajien oletetaan myös julkaisevan saaduista tuotepaketeista kuva 'lokakuun höpinöissä'.
Sponsoripalkinnot lähetetään vain kotimaan osoitteisiin.
Jos haluat lahjoittaa saapuneen palkintosi, se on täysin oma asiasi, mutta kuvaathan sen ensin, kiitos!

Voisin lopettaa suklaan syömisen, jos haluaisin, mutta en ole luovuttajatyyppiä.
Aihe on lukittu.
Lisää
04.12.2013 19:36 - 04.12.2013 19:36 #17293 : Suwa
Suwa vastasi aiheeseen: Sinivalko piparit
Joulukuu on joulun odotuksen aikaa. Joulukoristeita, kuusi, puuroa ja piparkakkua. Siksi ajattelinkin tehdän hyvinkin yksinkertaisesti sinivalkoisia piparkakkuja juhlan kunniaksi.



Piparkakkutaikina

0,75 dl siirappia
100 g sokeria
125 g voita
2 tl kanelia
2 tl inkivääriä
2 tl neilikkaa
1/2 rkl pomeranssinkuorta
1 munaa
1 tl leivinjauhetta
500 g vehnäjauhoja

Kiehauta siirappi, sokeri, voi ja kaikki mausteet. Jäähdytä seos ja lisää kananmuna. Anna taikinan kovettua seuraavaan päivään. Kaaviloi taikina mahdollisimman ohueksi levyksi. Ota taikinalevystä piparkakkumuotilla kakkuja ja paista 200 asteessa 5-8 minuuttia.

Sinivalkokuorrute
tomusokeria
pari tilkkaa sinistä elintarvikeväriä
pari tilkkaa vettä, niin että seos on vielä paksua

Jaa tomusokeri-vesiseos kahtia, toiseen laita elintarvikeväriä. Jos sinisestä tulee vetelää niin paksunna seosta tomusokerin avulla.


..........................................................

- Hauska idea yhdistää jouluista makua ja itsenäisyyspäivä! Pikeerikoristelu näyttää onnistuneen hienosti.
-Perinteistä hyvää, piparit kuuluu jouluun samoin kuin sinivalkoinen itsenäisyyspäivään!
- Nättejä pipareita, jotka luovat sopivan juhlavan ja lämpöisen tunnelman.
- Nätit perinteiset piparit.
- Annanpas ääneni numero ykköselle eli koristelluille pipareille. Fantasiapikkuleivät ovat ihania. Varsinkin piparitaikinasta tehtynä
Aihe on lukittu.
Lisää
05.12.2013 18:40 - 05.12.2013 18:40 #17299 : Aliica98
Aliica98 vastasi aiheeseen: Itsenäisyyspäivän mustaherukka leivokset
Näissä varsin nopeissa ja helppotekoisissa leivoksissa on käytetty perinteisemmän mustikan sijaan mustaherukkaa. Mustaherukka tuo ihanasti makua, ja vaniljarahka pehmentää siitä kitkeryyden pois. Päälle peitoksi vielä kerros vaahtokarkin makuista sokerimassaa ja elintarvikevärillä maalattu "siniristilippumme", näin saat leivoksiin isänmaallisen tunnelman!



Leivokset, n 8-10 leivosta riippuen koosta

Pohja]http://www.leivontafoorumi.fi/portaali/images/icon_wink_5683e144d0652.gif[/img]


........................

- Vaniljainen täyte mustaherukan kanssa luovat loistavan makuyhdistelmän.
- Juhlavat leivokset.
- Sokerimassa minun makuuni vähän raskas ja makea, mutta tuo kyllä sitä juhlavuutta leivoksiin.
- Hyvä makuyhdistelmä!
- Söpöt lippuleivokset, raikkaan oloinen täyte.
Aihe on lukittu.
Lisää
06.12.2013 11:48 - 06.12.2013 11:48 #17301 : Kakkumonsteri
Kakkumonsteri vastasi aiheeseen: Re: Joulukuu 2013: Joulukuun 6. päivä !
Suomen lippu



Suomen itsenäisyyspäivän kunniaksi tein kakun, jonka sisältä paljastuu Suomen lippu. Kakkupohja on white cake eli voikakkupohja, johon ei tule keltuaisia. Näin siitä saa kivan valkoisen. Tein kakusta kookoksenmakuisen, jotta kakku ei olisi ihan mauton. Kovin paksuja täytteitä ei kerrosten väliin voi laittaa, sillä tällöin lippu ei erotu. Tosi kivanmakuinen tuli kakusta! En lisäisi siihen yhtään mitään.

Kakkupohjat

2x20cm ja 1x15cm irtopohjavuoat
    1tlk (400g) kookosmaitoa (tai tavallista maitoa 4dl)
    1tl vanilja-aromia
    400g huoneenlämpöistä margariinia
    7dl sokeria
    11dl vehnäjauhoja
    1,5rkl ruokasoodaa
    8 valkuaista
    1tl sinistä pasta/geeliväriä

Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Laita kookosmaito kattilaan ja lämmitä, kunnes se on tasaista. Lisää vanilja. Vaahdota huoneenlämpöinen margariinia ja lisää vähitelleen sokeri. Sekoita, kunnes seos on vaaleaa ja ilmavaa. Sekoita jauhot ja sooda keskenään ja lisää vuorotellen maidon kanssa seokseen. Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää kolmessa tai neljässä osassa seokseen. Nostele taikinaa varovasti esim. lusikan avulla.

Vuoraa vuokien pohjat (kesto)leivinpaperilla ja voitele reunat.
Kaada puolet vaaleasta taikinasta toiseen 20cm vuokaan (täytä noin 2/3 vuoasta). Värjää loppu taikina siniseksi pastavärillä. Kaada toiseen 20cm vuokaan aivan ohut kerros sinistä taikinaa (max 1/3 vuoasta). Kaada 15cm vuokaan sen verran taikinaa, että sen pinta on vaalean taikinan kanssa samalla korkeudella.
Paista matalinta kakkua noin 30min ja muita kakkuja reilun tunnin ajan uunin alatasolla. Kakkuihin pistettyyn tikkuun ei saa jäädä yhtään märkää taikinaa kiinni. Anna kakkujen jäähtyä ihan jääkaappikylmiksi.

Täyte/kuorrute
    2,5dl kermaa
    1rkl vaniljasokeria
    1dl kookoshiutaleita

    Kuorrutukseen noin 50g kookoshiutaleita

Vaahdota kerma. Lisää vaniljasokeri ja kookoshiutaleet. Täyte toimii liimana osien välillä ja antaa tietty hieman makua. Kakkupohjien väliin ei kuitenkaan kannata laittaa paksua kerrosta täytettä, jotta suomen lippu erottuu hyvin. Jos ei halua käyttää kermavaahtotäytettä, voisi kakun kuorruttaa myös esim. voi-sokeri-tuorejuustokreemillä. Kerma vain on hieman kevyempää.

Kostutukseen 1,5dl maitoa ja 1tl vaniljasokeria.

Leikkaa vaalea kakku kahteen osaan ja aseta toinen palanen tarjoilualustalle. Kostuta pohja ja levitä hieman täytettä pohjalle. Nosta ohut 20cm sininen kakku päälle. Tästä tulee poikkiraita. Kostuta ja levitä täytettä päälle. Nosta sitten toinen valkoinen kakkupohja päälle. Leikkaa 15cm kakusta keskeltä ympyränmuotoinen, n.6-7cm halkaisijaltaan oleva pala pois. Aseta irtopohjavuoan reunaosa kakun ympärille, jotta kakku varmasti pysyy kasassa leikattaessa. Leikkaa kakun reunoilta ohut kerros kakkua pois. Leikkaa isomman kakun keskeltä samanlainen ympäräpalanen pois kuin sinisestäkin. Mutta ota pala huolella irti, jotta se pysyy nättinä, sillä tätä tarvitaan vielä.Isommankin kakun ympärille kannattaa laittaa tuo reunaosa. Sitten siitä leikataan sinisen kakun kokoinen pala pois. Laita täytettä myös vähän onkalon seinämiin. Tämä toimii liimana, kun kakkua leikataan. Aseta sininen palanen paikoilleen ja lopuksi pienin palanen keskelle. Muista laittaa täytettä joka väliin. Jos osat meinaavat hajota kokoamisvaiheessa, niin osia voi leikata pienempiin osiin ja koota kakku palapelimäisesti. Mutta liian pieniä osia ei kannata leikata, jotta lipusta tulee siisti. Paras ois tietty, kun saisi osat kokonaisina paikoilleen. Ylijäämäkakkupohjista voi tehdä esim. cake popseja. Anna kakun levätä hetki jääkaapissa. Kuorruta kakku kermatäytteellä ja painele kookoshiutaleita päälle. Kakun voi koristella pienellä sokerimassaruusulla. Kakkumonsteri blogissa on vaihekuvia kokoamisvaiheista.



Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille! =)
....................

- Mielestäni paras työ on Suomen lippu / kakkumonsteri. Tosi hauska idea ja mukava yllätys kun leikkaa kakkua.
- Ääneni annan Kakkumonsterin Suomen lipulle!
mahtava idea! Mieletön! Tätä on pakko kokeilla ensi vuoden itsenäisyyspäivänä
- Nerokas idea saada Suomen lippu kakkuun. Näyttävä ja yllätyksellinen. Kakku on hyvin suunniteltu ja onnistuneesti toteutettu. Ulkonäkö on todella juhlava ja kaunis ja makumaailma miellyttää minua kovasti! Kaunis kukka päällä kruunaa kakun!
- Mainio keksintö! Itse olen suunnitellut jotain tämän tapaista, mutta sinäpä sen toteutit kuin olisit kuullut ajatukseni!
- Kaunis kakku ja hauska toteutus. Sininen kakkupohja ei tosin houkuttele syömään.
Aihe on lukittu.
Lisää
06.12.2013 18:55 - 06.12.2013 18:55 #17302 : Vispilä
Vispilä vastasi aiheeseen: Re: Joulukuu 2013: Joulukuun 6. päivä !
MustikkaWhoopiet
n. 16 kpl

Ihanaa Suomen itsenäisyyspäivää kaikille!


Tarvikkeet]http://i40.tinypic.com/5nrvcx.jpg[/img]
........................

- Oi, nam nam! Kekseliästä vaihtelua tavallisiin suklaa whoopiehin. Mustikkatäyte on taatusti suussa sulavaa
- Ihanat sinivalkoiset whoopiet. Näyttää meheviltä.
- Niin herkullisen pehmeältä. Mikähän olisi muuten hyvä suomennos näille?
- Ihanan pehmeän näköiset leivokset!
- Kauniit ja juhlavat pikku leivokset. Värimaailma sopii Suomen juhlapäivään. Näyttävät todella herkullisilta!
Aihe on lukittu.
Lisää
06.12.2013 21:20 - 06.12.2013 21:20 #17303 : taikataikinat
taikataikinat vastasi aiheeseen: Re: Joulukuu 2013: Joulukuun 6. päivä !
Mustikkakakku Itsenäiselle Suomelle



Pohja]http://www.leivontafoorumi.fi/portaali/images/icon_wink_5683e144d0652.gif[/img] Sekä kamera hieman vääristää väriä.. nähtävästi tässä kakussa on lisänä myös selityksen maku )

........................

- Kakun leikkauspinta on uskomaton! Tätä täytyy kokeilla. Väritkin ovat upeasti sinistä ja valkoista.
- Nätti, juhlava ja tunnelmaa luova kakku. Hauskasti toteutettu kakkumalli.
- Kaunis, yksinkertainen koristelu. Hauska toteutus, mutta sininen pohja ei houkuttele syömään. Sinivalkoinen täyte olisi mielestäni ollut riittävä.
- Kaunis koristelu. Sisältö on kyllä yllättävän näköinen, mutta sininen väri ei ole ehkä syömisen kannalta se herkullisin.
Aihe on lukittu.
Lisää
08.12.2013 17:10 - 08.12.2013 17:10 #17312 : Sokerivaltakunta
Sokerivaltakunta vastasi aiheeseen: Re: Joulukuu 2013: Joulukuun 6. päivä !


Sinivalkoinen päivä

Itsenäisyyspäivänä oli kiirettä, mutta ei niin paljon ettei olisi ehtinyt tehdä sinivalkoisia herkkuja, kun pipareita oli jo paistettu aikaisemmin. Vatkasin marenkkia (pienen osaan värjäsin siniseksi), asettelin pipareille neliönmuotoisia marmelaadeja ja peitin marengilla. Nopeasti pirsin sinisellä marengilla suomenlipun ristin ja annoin kuivata huoneenilmassa muutaman tunnin.
Ja tässä piparin ohje]http://i1291.photobucket.com/albums/b556/Sanja_Alisic/86f01524-751f-4c01-841e-f7a15a80db56_zpse5ba266f.jpg[/img]
....................

- Hauska ja nopea keino saada makeaa pöytään. Uusi tuttavuus tuo marenki piparin päällä, näytti onnistuvan hyvin.
- Marengin ohje jäi kiinnostamaan! Hauska idea, onko liian makea?
- Kiva idea yhdistää piparkakku, marenki ja marmeladi. Ehkä pienempi marmeladi olisi ollut vieläkin suloisempi. Juhlava tunnelma tulee esille hyvin!
- Hauska piparintuunausidea
Aihe on lukittu.
Lisää
08.12.2013 20:25 - 08.12.2013 20:25 #17313 : Katjuzqa
Katjuzqa vastasi aiheeseen: Vadelma-daimkakku


Itsenäisyyspäivää juhlittiin meillä metsän vadelmien ja hurmaavien karamellimakujen parissa. Koristelussa moderni tulkinta tuhansista järvistä ja kauniista Suomen luonnosta. Sinivalkoista en nyt tehnyt, kakku puhukoon puolestaan juhlistajana Jämäkkä suklaapohja, ihanan raikasta ja kirpeää vadelmamoussea, makeaa daimia ja karamellimaista kinuskia.



Vadelma-daimkakku


Suklaakakkupohja]- Tässä makuyhdistelmä on lyömätön! Ja täytteet näyttävät herkulliselta. Myös kakun pinta on hienosti toteutettu!
- Kaunis, luova näkemys koristelussa. Makumaailma herkullinen.
- Todella kaunis kakku! Jotenkin vain kuitenkin omaan mieltymykseeni itsenäisyyspäivän kakkuun kuuluu Suomen värit, mihin tahansa muuhun juhlaan tämä olisi nappivalinta!
- Todella upea kakku ja tasaiset täytevälit. Pakko ottaa mielessäni paperinen Suomen lippu pois, jotta katson vain itse haasteleipomusta. Muuten kyllä tykkään modernista tulkinnasta Suomen järvistä ja luonnosta, mutta minä en vaan valitettavasti saa sitä kuvasta mieleeni. Harmi, koska kakku on muuten hieno. Toisaalta siis juhlava, mutta en saa nimenomaan Suomen juhlapäivää mieleeni.
[/color]
Aihe on lukittu.
Lisää
08.12.2013 21:41 - 08.12.2013 21:41 #17315 : Onneli78
Onneli78 vastasi aiheeseen: Re: Joulukuu 2013: Joulukuun 6. päivä !
Suomen lippu vanilja-valkosuklaakakkuna



Päätin tehdä selkeän Suomen lipun hyydykekakkuna. Tein siis sekä pohjasta että täytteestä vaalean ja pursotin valkosuklaasta ristin. Risti jäi nyt aika vaaleaksi, koska minulla olikin sinistä tomuväriä vain purkinpohjallinen jäljellä. Suomen maata miettiessä tulee lämmin mieli ja siihen sopii pehmoinen kakku

Pohja
3 kananmunaa
1 dl sokeria
3/4 dl ohratärkkelystä (Ohrakas)
3/4 dl puolikarkeita spelttijauhoja
3/4 tl leivinjauhetta

Aseta säädettävä, suorakaiteenmuotoinen reunavuoka kokoon 24,5 cm × 31,5 cm. Vuoraa pohja ja reunat leivinpaperipalalla. Vaahdota munat ja sokeri paksuksi, vaaleaksi vaahdoksi. Yhdistä ohratärkkelys, jauhot ja leivinjauhe ja siivilöi ne vaahdon joukkoon käännellen. Kaada taikina vuokaan ja tasoita pinta. Paista 225-asteisessa uunissa keskitasolla noin 6 minuuttia. Kumoa pohjalevy sokeroidulle leivinpaperille ja poista paistossa ollut leivinapperi. Anna pohjan jäähtyä (torttulevy kutistuu hieman jäähtyessään).

Kostutus
1/2 dl maitoa
1/2 tl vaniljasokeria

Nosta jäähtynyt kääretorttulevy tarjoilualustalle. Aseta paistossa ollut reunavuoka pohjalevyn ympärille ja säädä se samankokoiseksi pohjan kanssa (kakun koko on nyt noin 22 cm × 29 cm). Sekoita keskenään maito ja vaniljasokeri ja kostuta kääretorttulevy pullasudin avulla. Tässä vaiheessa voi vuoan sisäreunoille laittaa esim. reunakalvoa, jotta kakku on myöhemmin helppo irrottaa vuoasta.

Täyte
3 dl vispikermaa
2 rkl tomusokeria
200 g vaniljarahkaa
200 g valkosuklaata
200 g maustamatonta tuorejuustoa
4 liivatelehteä
1 1/2 rkl vettä

Ota vaniljarahka ja tuorejuusto huoneenlämpöön noin 1/2 h ennen täytteen tekemistä, jotta ne eivät jähmetä suklaasulaa. Laita liivatelehdet kylmään veteen pehmenemään. Vaahdota kerma paksuhkoksi vaahdoksi. Mausta se vaniljasokerilla. Sekoita vaahdon joukkoon vaniljarahka. Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa puoliteholla välillä sekoitellen. Anna suklaasulan jäähtyä haaleaksi. Sekoita suklaan joukkoon maustamaton tuorejuusto. Yhdistä seos kermarahkaseoksen kanssa ja sekoita tasaiseksi. Kiehauta vesi kattilassa, purista liivatteet ja liuota ne veteen. Kaada liivateneste ohuena nauhana täytteen joukkoon samalla sekoittaen kauhalla/nuolijalla. Kaada täyte pohjalevyn päälle ja tasoita pinta. Anna jähmettyä jääkaapissa noin 4 tuntia tai yön yli.

Kun kakku on hyytynyt, ota vuoka pois ympäriltä ja irrota reunakalvo.

Valkosuklaaristi
50 g valkosuklaata
sinistä tomuväriä

Mittaa kakun yläosasta pituus- ja leveysmitta. Mittaa ja merkkaa kynällä reunakalvoon (jonka leveys 6 cm) samanpituiset suikaleet. Leikkaa ne niin, että suikaleiden päihin jää pari senttiä ylimääräistä. Niistä kohdista voi pitää kiinni, kun suikaleet painaa kakun pintaan.

Sulata valkosuklaa vesihauteessa tai mikrossa miedolla lämmöllä välillä sekoitellen. Valuta suklaasula pieneen pussiin (käytin minikokoista Minigrip-pussia). Leikkaa kulmasta pieni pala pois. Pursota valkosuklaata ensin pidemmälle suikaleelle ja paina se kakun pintaan. Varmista, että suklaa kiinnittyy joka kohdasta pintaan. Laita kakku jääkaappiin, jotta valkosuklaa jähmettyy.

Kun valkosuklaa on jähmettynyt, irrota kalvo varovasti. Pursota sitten lyhyemmälle suikaleelle valkosuklaata ja paina se kakun pintaan pystyraidaksi. Nosta kakku jääkaappiin. Kun valkosuklaa on jähmettynyt, irrota kalvo varovasti.

Pinnalle (ei välttämätön)
tomusokeria

Siivilöin kakun pintaan valkoisille alueille vielä tomusokeria tuodakseni lipun valkoista väriä paremmin esille. Tämä kannattaa tehdä vain, jos tarjoat kakun heti. Tomusokeri kun alkaa piakkoin sulamaan kakun pintaan (enpä hoksannut tätä ajoissa ).


.............................

- Upea tuo valkosuklaaristi! Kakku kuulostaa kokonaisuudessaan herkulliselta.
- Tämä oli todella suomen näköinen ja varmasti todella hyvää.
- Kaunis pelkistetty lippukakku
- Pelkistetyn kaunis kakku!
- Kaikessa yksinkertaisuudessaan todella tyylikäs ja juhlava kakku!
Aihe on lukittu.
Lisää
09.12.2013 19:20 - 09.12.2013 19:20 #17329 : mare78
mare78 vastasi aiheeseen: Re: Joulukuu 2013: Joulukuun 6. päivä !
. HUOM! KAKUSTA SAATIIN toinenkin kuva paikoilleen vast. henk. antamassa ajassa !

Tein Itsenäisyyspäivän kunniaksi hyydykekakun johon halusin kotimaisia makuja. Pohjana on pipareista ja kaurakekseistä sekä voista tehty pohja. Sen päälle keitin tyrnistä ohuen hillon ja tein valkosuklaamousen. Koristeeksi mustikoita ja kermavaahtoa sekä syötäviä kultahippuja. Pohjaan tulleiden pipareiden ohje löytyy blogistani!

Suomikakku




Pohja]

100g kaurakeksejä
50g piparkakkuja
50g voita

Täyte]

2,5dl kermaa
200g maustamatonta tuorejuustoa
100g rahkaa
2 tl liivatejauhetta/4 liivatetta
130g valkosuklaata
3/4dl tomusokeria

(100g tyrnimarjoja)

Päälle]

vatkattua kermaa ja mustikoita

Murskaa kaurakeksit ja piparit hienoksi ja sekoita sulaan voihin. Taputtele neliön muotoisen vuoan pohjalle (halk.23x23cm)ja laita kylmään. (Valmista tyrnihillo hillosokeri pakkauksen ohjeen mukaan ja levitä pohjan päälle.) Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi. Lisää kerman sekaan tuorejuusto, sokeri ja rahka. Sulata valkosuklaa ja anna jäähtyä. Kaada jäähtynyt suklaa joukkoon. Valmistele liivatejauhe ohjeen mukaan, lämmitä ja kaada ohuena nauhana massan joukkoon koko ajan sekoittaen. Kaada täyte vuokaan, tasoita pinta ja laita jääkaappiin mielellään seuraavaan päivään.

Koristele mustikoilla ja kermapursotuksin

........................................................
- Voi kun tämä kakku näyttää Suomelta! Kakun ulkonäkö on onnistunut hienosti, ihanan raikkaan näköinen.
- Jos kerran toinenkin kuva tuli sallitussa ajassa paras oli numero 9 . Perusteet suomalaiset maut ja luonnolliset värit.
- Tästä puuttui toisen kuvan lisäksi myös uunissa paistettu osuus -muuten varsin maistuvanoloinen kakku!
- Kaunis ja juhlava kakku, joka on taidokkaasti leivottu. Herkulliset täytteet. Kivan näköinen tuo mustikkaristi!
- Kaunis ja yksinkertainen. Siniristin mustikat hyvä lisä valkosuklaakakulle.
- Toteustapa rauhallinen, värit ja ainesosat luonnollisia, helppo toteuttaa erikokoisinakin kakkuina, sopii siis juhlaan kuin juhlaan.
Aihe on lukittu.
Lisää
13.12.2013 18:00 - 13.12.2013 18:00 #17346 : nami-hiiri
nami-hiiri vastasi aiheeseen: Re: Joulukuu 2013: Joulukuun 6. päivä !
.
HEI KAIKKI AKTIIVIJÄSENET!
JOULUKUUN PARHAAN HAASTETYÖN VALINTA ON ALKANUT (YV lähetetty kaikille)!
AIKA ALKAA HETI ja päättyy keskiviikkona 18. joulukuuta !


Kokeilemme poikkeavaa tapaa tähän kiireiseen aikaan. Eli valikoidaan yksinkertaisesti vain SE PARAS!
Valinnan jälkeen haastetyön numero ja nimi YV]Arvostelu on aina tervetullutta[/color], niin yhdestä, kuin useammastakin haastetyöstä (YV tai 'Joulukuun höpinät' ).
YV] kirjataan haastetöiden loppuun.

Lf Teami toivoo runsasta innokkuutta joulukuun parhaan haastetyön valintaan!
n-h

Voisin lopettaa suklaan syömisen, jos haluaisin, mutta en ole luovuttajatyyppiä.
Aihe on lukittu.
Lisää
18.12.2013 19:54 - 18.12.2013 19:54 #17355 : nami-hiiri
nami-hiiri vastasi aiheeseen: Re: Joulukuu 2013: Joulukuun 6. päivä !
.
TÄTÄ MIELTÄ OLIVAT Itsenäisyyspäivän LEIPOMUKSISTA ÄÄNESTÄJÄT (18 )]

1.Sinivalko piparit X X - IV sija / SUWA

2. Itsenäisyyspäivän mustaherukka leivokset / ALIICA

3. Suomen lippu X X X X X X X - I sija / KAKKUMONSTERI

4. MustikkaWhoopiet X / VISPILÄ

5. Mustikkakakku Itsenäiselle Suomelle / TAIKATAIKINAT

6. Sinivalkoinen päivä / SOKERIVALTAKUNTA

7. Vadelma-daimkakku X / KATJUZQA

8. Suomen lippu vanilja-valkosuklaakakkuna X X X X - II sija / ONNELI

9. Suomikakku X X X - III sija / MARE

PARHAIMMAT ONNITTELUT SIJOITTUNEILLE JA SUPERKIITOKSET KAIKILLE HAASTEESEEN OSALLISTUNEILLE !

JOULUKUUN HAASTELEIPOMUKSET SAIVAT MYÖS ARVOSTELUA - NE LISÄTÄÄN HAASTEPOSTAUSTEN JATKEEKSI (19.12.13 aikana).

Joulumieltä oli mukana, sillä viimeisen kilpailijan toinen kuva puuttui. Kuva ilmestyi erikseen annetussa ajassa. Samasta kakusta puuttui ohjeeksi annettu 'uunissa paistettu osa'. Se ei jäänyt huomaamatta, mutta kakkua ei haluttu hylätä vähäisen osallistuja määrän vuoksi, vaan annettiin 'päätösvalta' äänestäjille, miten leipomuksen käy !

LISÄÄNTYVÄÄ JOULUN TUNNELMAA KAIKILLE !

n-h

Voisin lopettaa suklaan syömisen, jos haluaisin, mutta en ole luovuttajatyyppiä.
Aihe on lukittu.
Sivu luotiin ajassa: 0.114 sekuntia
Toteutus: Kunena foorumi

Sponsorit 2017