EXTRAhaaste toukokuu 2013 - jatkoaika 16.06.13 asti

Lisää
01.05.2013 13:03 - 01.05.2013 13:03 #19127 : nami-hiiri
nami-hiiri loi aiheen:
.
Kevään ja tulevan kesän rahkaherkut vangitsevat katseet herkullisuudellaan ja hurmaavat maulla !

Monipuoliset tarjottavat toukokuun erilaisiin juhliin valmistuvat helposti Valio maustetuista rahkoista.
Valittavana on seitsemän eri makua, joten valintaa on. Uusin on makea mansikka, joka tuo kesän kielelle.
Juhlaherkkujen trendikkäimmät koristeet ovat itse tehtyjä.

Suuremmissa juhlissa tai esim. lakkiaisissa, jolloin vieraat saapuvat eri aikoihin, voi rahkaherkun tarjota pienistä annosmaljoista tai suklaalla suojatuista murokupeista!
Perheen kesken herkutteluun sen voi rakentaa sopivaan kulhoon.

Toukokuun ja osin kesäkuunkin extrahaasteeseen voi osallistua kaikki Leivontafoorumin aktiivijäsenet .]

Valmista herkkusi 2. toukokuuta - 16. kesäkuuta välisenä aikana.
• Postaa resepti 1-2 kuvan kera tämän postauksen jatkoksi, niin osallistut Valion järjestämään toukokuun extraan.
• Palkintoina on kolme ”Kakkujen Kuningattaret” kirjaa.
• Valio valitsee parhaimmat. Palkitut rahkaluomukset laitetaan Valion reseptipankkiin, sekä Lf
reseptipankkiin Valion sivuilla kuukauden haasteen tapaan.




'Toukokuun höpinöissä' voimme kysellä ja myöhemmin arvostella rahkasta valmistettuja herkkuja.

Extrahaasteen vastuuhenkilö]nami-hiiri[/url]

Voisin lopettaa suklaan syömisen, jos haluaisin, mutta en ole luovuttajatyyppiä.
Aihe on lukittu.
Lisää
06.05.2013 11:29 - 06.05.2013 11:29 #16466 : Sokerivaltakunta
Sokerivaltakunta vastasi aiheeseen: Re: EXTRAhaaste toukokuu 2013
Sametinpehmeä kesäunelma




1 pkt tiramisukeksejä


Mansikkatäyte]http://www.leivontafoorumi.fi/portaali/images/icon_smile.gif[/img] Ja on oikein sopiva myöhästyneille vieraille.

Aihe on lukittu.
Lisää
11.05.2013 13:04 - 11.05.2013 13:04 #16492 : Vispilä
Vispilä vastasi aiheeseen: Re: EXTRAhaaste toukokuu 2013
VANILJARAHKAMANGOPIIRAKKA



Pohja]http://i41.tinypic.com/352nj7n.jpg[/img]
Aihe on lukittu.
Lisää
14.05.2013 10:21 - 14.05.2013 10:21 #16513 : Onneli78
Onneli78 vastasi aiheeseen: Re: EXTRAhaaste toukokuu 2013
Kuningattaren rahkaherkut mustikkasydämellä



Valitsin rahkamauksi kuningattaren, koska tykkään sen väristä ja mausta ja se sopii hyvin yhteen toisen herkkuni eli suklaan kanssa. Päätin tehdä pieniä rahkaherkkuja, joille tein suklaakupit. Rahkan sisään kätkin mustikoita piristykseksi. Hilloraita tuo rahkalle juhlavuutta ja suloista makeutta. Kuningatarherkkujen kruunuiksi leivoin sydämenmuotoiset kaakaokeksit pursotettavasta taikinasta.

Suklaakupit voi nostaa sellaisenaan lautaselle, mutta ne voidaan tarjoilla myös paperisista leivosvuoista. Herkun voi syödä joko lusikoimalla täytteen ja nakertamalla sitten suklaakupin tai haukkaamalla kuppia täytteineen.

12 kpl

Pursotettavat kaakaokeksit
(keksejä tulee noin 50-60 kpl, mutta ylimääräiset keksit voi tarjota sellaisenaan)
75 g voita
1 1/2 dl vehnäjauhoja
1/2 dl sokeria
1/2 kananmuna
1 rkl tummaa kaakaojauhetta

Vaahdota vehnäjauhot ja pehmeä voi. Vatkaa kananmunan rakenne rikki ja laita puolet siitä taikinaan. Lisää sokeri ja kaakaojauhe. Vaahdota massa. Laita taikina pursotinpussiin ja pursota leivinpaperoidulle uunipellille sydämenmuotoisia keksejä. Käytin pientä tähtityllaa (Städter 16-incx). Paista 225-asteisessa uunissa keskitasolla 5-8 minuuttia riippuen keksien paksuudesta.

Suklaakupit
(12 kpl)
500 g tummaa suklaata
italianvuokia (tai muita napakoita vuokia)

Leikkaa tuorekelmusta reilut palat italianvuokien sisään. Laita vuoat johonkin vuokaan/alustalle, jossa niitä on helppo siirrellä. Täytä vuoat vedellä ja laita ne pakkaseen. Anna veden jäätyä kokonaan.

Sulata suklaa ja laita se syvään kulhoon. Ota yksi vuoka pakkasesta kerrallaan, koska jää sulaa nopeasti. Ota italianvuoka pois ja irrota kelmu jäämuotista. Jos kelmu hajoaa, leikkaa uusi pala jäämuotin ympärille. Kasta muotti suklaaseen ja valuta liika suklaa pois. Suklaa jähmettyy nopeasti. Tipauta jääpala pois ja irrota kelmu varovasti suklaakupin sisältä. Säilytä kuppeja jääkaapissa.

Rahkatäyte
400 g (2 prk) Valio maustettu rahka kuningatar
2 1/2 dl Valio vispikermaa
1 rkl tomusokeria
1 dl kuningatarhilloa
1/2 dl mustikoita

Vaahdota kerma ja sekoita joukkoon rahka. Mausta tomusokerilla. Lusikoi täyte joko yhteen suureen tai kahteen pienempään pursotinpussiin. Pidä pursotinpussia vaakatasossa, jotta päälle jää hieman tyhjää tilaa. Laita hillo pieneen pussiin, leikkaa aukko kulmaan ja pursota hillo pursotinpussiin täytteen päälle tasaiseksi vanaksi. Hillon ei tarvitse ylettyä kärkeen saakka.

Pursota kaikkiin suklaakuppeihin pieni annos rahkatäytettä pohjalle. Laita neljä mustikka täytteen keskelle kuppeihin. Säästä loput mustikat koristeluun. Pursota päälle täytettä. Hillo näkyy hauskana raitana täytteessä.

Koristelu
mustikoita (täytteestä jääneet)
12 kpl vadelmia
12 kpl kaakaokeksejä

Upota sydänkeksit rahkatäytteeseen. Laita vierelle mustikoita ja vadelmia. Säilytä valmiit rahkaherkut jääkaapissa.

Aihe on lukittu.
Lisää
16.05.2013 16:52 - 16.05.2013 16:52 #16534 : pikkumurunen
pikkumurunen vastasi aiheeseen: Re: EXTRAhaaste toukokuu 2013
Mansikka-raparperimaljat

Valitsin rahkoista uusimman eli makean mansikan. Mansikkakausi lähestyy ja mansikan rinnalle sopii hyvin raikas raparperi. Ihan vielä ei saanut hyödynnettyä oman pihan satoa, mutta pian sekin on mahdollista. Tällä kertaa piti tyytyä tekemään tilaa pakastimeen ja käyttämään viime kauden viimeisiä raparperi- ja mansikkakätköjä. Hyvää ja raikasta tuli niidenkin kanssa Maljoissa on pohjalla raikas raparperitahna ja päällä mansikkainen rahkamousse. Koristeena mansikkalohkoja, sesam-tuilekeksejä ja pienet orvokit. Maljoina toimii pienet kertakäyttöiset viinilasit.



noin 15 annosta

raparperitahna
300 g (pakaste)raparperia pilkottuna
tilkka vettä
90 g ruokosokeria
60 g voita
1 iso kananmuna
1 iso keltuainen
5 g maissitärkkelystä

Mittaa raparperi ja vesi kattilaan. Keitä noin 10-15 minuuttia, kunnes raparperit ovat pehmenneet. Lisää vettä tarvittaessa. Soseuta raparperit sauvasekoittimella hienoksi soseeksi ja paseeraa vielä siivilän läpi. Sosetta tarvitaan 200 g. Mittaa valmis sose ja kaikki muut aineet kattilaan. Kuumenna miedolla lämmöllä koko ajan vispilällä sekoittaen, kunnes voi on sulanut. Nosta lämpöä ja anna kiehahtaa koko ajan sekoittaen. Siivilöi valmis tahna, jotta mahdolliset keittämisen aikana syntyneet kokkareet jäävät pois. Jäähdytä ja jaa maljojen pohjalle.


mansikkarahkamousse
400 g makeaa mansikkarahkaa
250 g mascarpone-juustoa
1 dl mansikkasurvosta
2 rkl sitruunamehua
2 tl vaniljasokeria
1 rkl tomusokeria
tuoreita mansikoita

Vispaa rahka ja juusto sekaisin. Lisää muut ainekset ja sekoita. Jaa maljoihin raparperitahnan päälle. Pilko pinnalle tuoreita mansikoita. Nosta kylmään.


Sesamtuilet
65 g tomusokeria
20 g vehnäjauhoja
1 tl vaniljasokeria
40 g vettä
30 g voisulaa
15 g sesaminsiemeniä

Sekoita sokerit ja jauhot keskenään. Lisää vesi ja sulatettu voi. Sekoita vispilällä tasaiseksi. Lisää siemenet ja sekoita. Nosta kylmään tunniksi. Nostele teelusikalla taikinaa uunipellille leivinpaperin päälle ja levitä ihan ohuiksi kiekoiksi. Jätä muutamia senttejä kiekkojen väliin, tuilet leviävät/valuvat pitkin peltiä jonkin verran. Paista 190 asteessa kauniin ruskeiksi, noin 7 minuuttia. Anna jäähtyä ja koristele maljat kekseillä.

Aihe on lukittu.
Lisää
19.05.2013 16:07 - 19.05.2013 16:07 #16557 : MinttuMaaria
MinttuMaaria vastasi aiheeseen: Re: EXTRAhaaste toukokuu 2013
SITRUUNAINEN MARENKIRULLA

8-10 annosta



Makea marenki ja sitruuna sointuvat hyvin yhteen. Torttu on gluteeniton ja laktoositon, joten se sopii hyvin myös erityisruokavaliota noudattaville.
Valmista lemon curd edellisenä päivänä.

Lemon curd] (noin 2dl)
1 kananmuna
1 keltuainen
1rkl maissitärkkelystä
2dl sokeria
1,5dl sitruunamehua

Mittaa ainekset kattilaan. Sekoita hyvin.
Kuumenna seosta kunnes se kiehahtaa ja sakenee.
Kaada kannelliseen purkkiin ja anna jäähtyä.


Pohja]
4 valkuaista
2dl sokeria
1/2 tl sitruunamehua
1dl mantelilastuja
2rkl maissitärkkelystä

Vatkaa valkuaiset kuohkeaksi vaahdoksi, lisää sokeria pikku hiljaa joukkoon koko ajan vatkaten.
Lisää joukkoon sitruunamehu, mantelilastut ja maissitärkkelys.
Levitä taikina uunipannulle leivinpaperin päälle.
Paista 175 asteessa 15-20min.

Kumoa pohja leivinpaperin päälle. Anna hetki jäähtyä ja irroita vasta sitten leivinpaperi.

Täyte]
2dl vispikermaa
1prk sitruunarahkaa
1/2dl lemon curdia
1,5rkl sitruunamehua
1/4dl sokeria

Vatkaa vispikerma vaahdoksi.
Lisää joukkoon täytteen muut ainekset.
Levitä täyte jäähtyneelle pohjalle. Rullaa torttu rullalle.

Koristeluun]
Tummaa sulatettua suklaata

Sulata suklaa ja tiputa suklaaraitoja tortun pintaan.


MinttuMaarian leipomukset :-)
Aihe on lukittu.
Lisää
19.05.2013 19:58 - 19.05.2013 19:58 #16558 : Tekila
Tekila vastasi aiheeseen: Re: EXTRAhaaste toukokuu 2013
Suklaaleivokset mansikkarahkalla
Ohjeesta tulee noin 20 leivosta



Pohja]
200g mantelimassaa
65 g sokeria
100 g keltuaista
2 kpl kananmunia

125 g valkuaista
65 g sokeria

60 g jauhoa
25 g kaakaojauhoa

50 g tummaa suklaata
50 g voita

Sulata voi ja tumma suklaa vesihauteessa. Siivilöi jauhot ja kaakaojauho yhteen. Nypi mantelimassa pieniksi paloiksi yleiskoneessa sokerin kanssa (65g). Kun sokeri ja mantelimassa on yhdistynyt vatkaa keltuaiset ja kananmunat yksitellen joukkoon. Vatkaa massa vaaleaksi vaahdoksi.

Vatkaa erillisessä kulhossa valkuaiset ja 65g sokeria kuohkeaksi marengiksi

Nostele ensin ohuena nauhana sula voi-suklaa seokseen, tämän jälkeen nostele jauhot joukkoon ja viimeisenä marenki. Sekoita tasaiseksi. Levitä valmis taikina uunipellille leivinpaperin päälle ja paista 170-asteessa noin 15 minuuttia. Pohja saa jäädä kosteaksi. Jätä pohja jäähtymään. Leikkaa jäähtynyt pohja annospaloiksi.

Täyte]
1 prk mansikkarahkaa
2 dl kermaa
Mansikoita

Vatkaa kerma ja yhdistä rahka. Pursota tai levitä suklaaleivoksien päälle täytettä. Koristele mansikoilla!
Aihe on lukittu.
Lisää
21.05.2013 11:50 - 21.05.2013 11:50 #16574 : Kuista
Kuista vastasi aiheeseen: Re: EXTRAhaaste toukokuu 2013
MANSIKKAKERMAJÄÄTIKUT

Jäätelöä! Ihanaa herkkua kesähelteisiin tai vaikkapa lastenjuhliin.



Mansikkakermajäätikut 8 kpl.
200 g pakastemansikoita
1,5 rkl sokeria
200 g Valion Makea mansikkarahkaa
1,5 dl kuohukermaa
1 tl vaniljasokeria

Mittaa pakastemansikat kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää sokeri ja keitä muutama minuutti. Jäähdytä mansikkasose huoneenlämpöiseksi. Mittaa rahka, kuohukerma, vaniljasokeri sekä mansikkasose tehosekoittimeen ja soseuta seos tasaiseksi. Annostele seos mehujäämuotteihin ja upota jokaiseen jäätelötikku. Pakasta jäätikkuja vähintään 4 tuntia. Jäätikut irtoavat helposti muoteistaan kun pidät muottia lämpimässä vedessä muutaman sekunnin ajan.

Aihe on lukittu.
Lisää
25.05.2013 19:45 - 25.05.2013 19:45 #16604 : PullaAkka
PullaAkka vastasi aiheeseen: Re: EXTRAhaaste toukokuu 2013



Rapeapintaiset tuulihatut sopivat kesän juhliin. Näihin käytin täytteen mauksi pakastemansikoita sekä Kuningatar-rahkaa, lisäksi myös Mango-tuorejuustoa. Täytteen punainen väri esiintyy jo pinnalle paistetussa murotaikinassa.

Murotaikina

60g pehmeää voita tai margariinia
1 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
Punaista elintarvikeväriä (tässä Wilton Rose)

Nypi kaikki ainekset sekaisin ja lisää elintarvikeväri. Laita taikina kelmun sisälle jääkaappiin odottamaan käyttöä.

Tuulihattutaikina

50g voita tai margariinia
185ml vettä
120g vehnäjauhoja
3 isoa kananmunaa

Pilko kattilaan rasva ja lisää joukkoon vesi. Kuumenna, kunnes rasva on sulanut. Hulauta joukkoon koko jauhomäärä kerralla ja sekoita nopeasti vatkaten puuhaarukalla koko ajan kattilaa vielä lämmöllä pitäen, kunnes taikina vetäytyy kiinteäksi ja irtoaa kattilan seinämistä sujuvasti.
Siirrä massa vatkainkulhoon ja lisää voimakkaasti sekoittaen kananmunat yksi kerrallaan, kunnes taikinasta tulee vaaleaa ja kuohkean tahmeaa.

Kuumenna uuni kiertoilmalla 175 asteeseen (normaali 220). Laita taikina pursotinpussiin, jossa on suuriaukkoinen tasainen tylla. Pursota leivinpaperin päälle hiukan pingispalloa pienempiä kekoja.
Kauli alustan päällä murotaikina ohueksi levyksi ja ota taikinasta muotilla renkaita. Laita jokaisen tuulihatun päälle taikinakiekko ja paista kypsiksi noin 25 minuutin ajan.

Marjatäyte

200g Kuningatar-rahkaa
150 g Mango tuorejuustoa
sokeria
300g jäisiä mansikoita (punnittu jäisinä, noin 2,5-3 dl)
6 liivatelehteä
vesi-/mehutilkka liivatteiden liotukseen

Laita liivatteet likoamaan. Sulata mansikat mikrossa ja survo sauvasekoittimella sileäksi. Lisää joukkoon rahka ja tuorejuusto sekä sokeria tarvittaessa.
Liota pehmenneet liivatteet nesteeseen ja kaada massan joukkoon. Laita massa hetkeksi jääkaappiin odottamaan tuulihattujen täyttämistä.

Täyttö
Tee jäähtyneen tuulihatun pohjaan reikä esimerkiksi pursotustyllan kärjellä. Pursota täytettä jokaisen tuulihatun sisälle ja anna massan asettua tuulihattujen sisällä ylösalaisin kylmässä, ettei vielä hyytymätön täyte valu ulos. Kun täyte on hyytynyt, voit asetella herkut tarjolle.

Aihe on lukittu.
Lisää
26.05.2013 10:18 - 26.05.2013 10:18 #16605 : Redrose82
Redrose82 vastasi aiheeseen: Re: EXTRAhaaste toukokuu 2013
Suklaiset Tuulihatut Mansikka-suklaatäytteellä

Tuulihattutaikina]
2dl vettä
100g voita
3rkl kaakaojauhetta
1tl sokeria (alkuperäisessä ohjeessa ei ollut)
1½dl vehnäjauhoja
3 kananmunaa

Mittaa korkeareunaiseen teräskattilaan vesi, voi, kaakaojauhe sekä sokeri. Kuumenna kunnes voi sulaa ja seos kiehahtaa. Ota pois liedeltä. Lisää vehnäjauhot ja sekoita puuhaarukalla kunnes taikina irtoaa kattilan reunoista ja tulee pallomaiseksi. Kaada muovikulhoon ja anna jäähtyä n.5min. Lisää munat yksitellen aina välissä kunnolla sähkövatkaimella vatkaten. Taikina valmista kun se alkaa nousemaan vispilöitä pitkin ylös. Laita pursutuspussiin jossa iso tähtitylla. Pursuta leivinpaperille isoin välein ruusukkeita tai muun muutoisia tuulihattuja. Paista 200asteisessa uunissa n.20min tai kunnes tuulihatuissa ei näy pieniä vesikuplia. Laita ritilän päällä jäähtymään ja halkaise jotta tuulihatut kuivuvat.

Täyte]
2dl vispikermaa (laktoositonta käytin)
1prk Valion Mansikkarahkaa
4tl sokeria
½tl vaniljajauhetta/ 1tl vaniljasokeria
4riviä Fazerin mansikka-vanilja suklaata rouhittuna
Mansikoita viipaleina

Mausta kerma sokerilla ja vaniljajauheella. Vatkaa kerma vaahdoksi ja vatkaa rahka joukkoon. Rouhi suklaa ja sekoita kerma-rahkaseokseen. Laita seos pursutus pussiin jossa tähtitylla. Pursuta jäätyneiden tuulihattujen sisään. Laita kerman päälle mansikka viipale.
Aihe on lukittu.
Lisää
28.05.2013 16:46 - 28.05.2013 16:46 #16626 : Henna73
Henna73 vastasi aiheeseen: Re: EXTRAhaaste toukokuu 2013
Raikas kesäpilvi

10 leivonnaista



Marengit (20 kpl)

4 munanvalkuaista
2,5 dl sokeria
4 tippaa etikkaa
½ limen raastettu kuori

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon sokeri ja vatkaa hyvin. Tipauta etikka ja raaste joukkoon ja sekoita. Pursota marenkiseos pyöreiksi kiekoiksi (20 kpl) leivinpaperille uunipellille ja paista 150 asteessa noin 20 minuuttia.

Täyte

1 prk Valio maustettu rahka valkosuklaa-lime HYLA
1½ dl kuohukermaa

Vaahdota kerma ja sekoita rahka joukkoon. Laita täytettä aina kahden marenkikiekon väliin.

Päälle

1½ dl kuohukermaa
50 g valkosuklaata
2½ dl mustikoita

Vaahdota kerma ja lisää joukkoon raastettu valkosuklaa. Pursota seos leivonnaisten päälle ja koristele lopuksi mustikoilla.

Henna73/ruokaunelmia
Aihe on lukittu.
Lisää
13.06.2013 17:58 - 13.06.2013 17:58 #16688 : taikataikinat
taikataikinat vastasi aiheeseen: Re: EXTRAhaaste toukokuu 2013 - jatkoaika 16.06.13 asti
Mansikka-valkosuklaa-macaronmaljat

Tein nämä jo toukokuussa, mutta koska haasteaikaa oli jäljellä, ajattelin odotella postauksen kanssa josko ehtisin (ja onnistuisin) tehdä näistä sellaisen version mikä tarkoitukseni oli..
Alun perin ideanani oli siis tehdä macaronseja, jotka suditaan ensin valkosuklaalla jotta sietävät paremmin täytteen kosteutta, ja väliin laitetaan siivu mansikkaa sekä Valion mansikkarahkaa.
No, macaronit eivät kuitenkaan onnistuneet, syystä tai toisesta, maussa ei ollut mitään vikaa joten tein samoilla aineksilla jälkiruokamaljat -ja sama sopisi myös moniin kesäjuhliin, jos ei ole aikaa korjata mahdollista epäonnistumista ja jotain herkkua vieraille kuitenkin täytyy tarjota, pieniin pikareihin voi samoista aineksista koota tarjolle macaronmaljat.



Macaronit]http://i41.tinypic.com/mcb51w.jpg[/img]

Lusikoi tai pursota päälle mansikkarahkaa, valuta vielä päälle sulaa valkosuklaata ja koristele valkosuklaaseen kastetulla mansikalla.
Aihe on lukittu.
Lisää
16.06.2013 10:40 - 16.06.2013 10:40 #16698 : mare78
mare78 vastasi aiheeseen: Re: EXTRAhaaste toukokuu 2013 - jatkoaika 16.06.13 asti
Mansikkamuroleivokset

10 leivosta



Muropohjat

200g voita
1,5 dl sokeria
1 kananmuna
4,5 dl vehnäjauhoja
1 sitruunan raastettu kuori

Sekoita pehmeään voihin nopeasti muut aineet. Laita kelmuun ja kylmään odottelemaan. Kauli jauhojen avulla taikina ohuemmaksi ja vuoraa bebe/tartaletti vuoat murotaikinalla. Paista 175 asteessa 10-15 min. Anna jäähtyä ja kippaa irti vuoista. Käytin koko taikinan ja tein bebe pohjia pakkaseen. Jos haluat tehdä vain nämä leivokset niin puolita taikinan määrä!

Valmista kinuskikastiketta/itsetehtyä
Koristeluun mansikoita


Täyte]

1 dl kuohukermaa
2 dl Valion makea mansikka rahkaa

Vatkaa kerma jämäkäksi vaahdoksi ja lisää mansikka rahka sekaan.


Valmistus: Levitä murokupit pöydälle ja laita jokaiseen vähän valmista tai itsetehtyä kinuskia. Laita täyte pursotuspussiin ja pursota jokaiseen muropohjaan täytettä. Pursotukseen voi käyttää pyöreäpäistä tyllaa, mutta onnistunee ihan hyvin myös ilman kunhan leikkaa pussiin sopivan reiän.Leikka mansikoita koristeeksi. Kukkakoristeet on sokerimassaa.





VINKKI! Anna leivosten hetki levätä ennen nauttimista niin murotaikina ehtii vähän pehmetä!
Aihe on lukittu.
Lisää
16.06.2013 18:08 - 16.06.2013 18:08 #16701 : MaxinMami
MaxinMami vastasi aiheeseen: Re: EXTRAhaaste toukokuu 2013 - jatkoaika 16.06.13 asti
Mansikka-Raparperi-Kakku (gluteeniton)



Pohjan esitaikina]Kupillinen tumma-paahtoista kahvia, kourallinen hyviä ystäviä ja nautitaan mansikkaisesta kesästä [/b]

Aihe on lukittu.
Lisää
03.07.2013 12:15 - 03.07.2013 12:15 #16776 : nami-hiiri
nami-hiiri vastasi aiheeseen: Re: EXTRAhaaste toukokuu 2013 - jatkoaika 16.06.13 asti
.



Valiolta tuli viesti 3. heinäkuuta 2013:
" Kisaan oli tullut paljon herkullisia leivonnaisia, joten meidän raadin työ ei ollut helppo.
Teimme kuitenkin valinnat seuraavista töistä:
Mansikka-raparperimaljat, Mansikkakermajäätikut, Mansikkamuroleivokset ."


PALJON ONNEA JA MAKEAA KESÄÄ - PIKKUMURUNEN, KUISTA ja MARE !

KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE.....näistä herkuista syntyy kesänmakuinen kesämieli !

n-h
.

Voisin lopettaa suklaan syömisen, jos haluaisin, mutta en ole luovuttajatyyppiä.
Aihe on lukittu.
Sivu luotiin ajassa: 0.220 sekuntia
Toteutus: Kunena foorumi

Sponsorit 2017