Bravuurisi

Lisää
30.03.2011 19:40 - 30.03.2011 19:40 #19760 : Anonymous
Anonymous loi aiheen:
Ihan mielenkiinnosta lähdin utelemaan teidän bravuurinumeroanne ruokapuolella?
Toteutatko bravuurinumeroasi useinkin vai vain juhlapäivinä tai vieraiden läsnä ollessa?

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
30.03.2011 19:55 - 30.03.2011 19:55 #9230 : Nanun
Nanun vastasi aiheeseen: Re: Bravuurisi
Kesäisin ja kun nuo useimmin tulevat vieraat ilmestyy (kasvissyöjiä) niin teen yleensä tuommosen tomaattikeiton: paaaljon tomaattia, kaltattuna ja aika summittain leikeltynä, kalttaus veteen täysjyväspagettia kiehumaan sillä välin, soijarouhetta soijan, veden ja chilijauheen kanssa likoamaan, kun spagetti valmis, tomaatit aika hiljaselle lämmölle hautumaan mustapippurin ja hitusen chilijauhetta kanssa, sillä välin pilkon spagetin aika pieneksi ja heitän sen ja soijarouheen sekaan. Annan hautua ja lisään mitä puuttuu jo mainituista mausteista ja aika loppuvaiheessa lisään suolaa ja tarpeekso tuoretta basilikaa.
On hyvää. Tomaattia vaan saa kesäsin torilta niin pilkkahintaan että täytyypi malttaa ootella vielä hetki että saa.
Mikäs siun bravuuris on?

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
30.03.2011 20:18 - 30.03.2011 20:18 #9231 : Anonymous
Anonymous vastasi aiheeseen: Re: Bravuurisi
Hyvä kun huomautit,ajatuksissani en vastannut itse tuohon mitään
En osaa sanoa mitään yhtä tiettyä ruokaa mutta lihapuoli on mun juttuni,kasvis ja kalaruuat on vähän hakusessa ja mieheni yleensä hoitaakin tuon kalapuolen.Erillaiset pastakastikkeet,italialainen keittiö ja pihviruoat varmimmat.Juhlapäivinä vieraita tulossa ja hyvää syötävää pitäis saada pöytään ja parastaan näyttää niin taitaa mennä tyyliin:paneroitua porsaan ulko/sisä filettä,perunapyre/valkosipuliperunat ym,hunajamarinoidut kasvikset ja kermapippurikastike,raikas salaatti.Aikaahan noihin saa kulumaan kun teen kaiken yleensä alusta loppuun itse,kun lisätään vielä jälkiruoka ja kahvit ja kakut niin päivä keittiössä on varmaa mut onneksi rakastan kokkailua joten pakkopullaa se ei ole.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
30.03.2011 21:41 - 30.03.2011 21:41 #9236 : Tanja
Tanja vastasi aiheeseen: Re: Bravuurisi
Haa, miun on ehdottomasti lasagne. En hirveesti osaa kokkailla mut sen saan mielestäni onnistumaan ja maistumaan parhaiten. Juustokastike on herkkua kun sen tekee Pohjanpoika-kermajuustoon.
Teen lasagnea kuitenkin suht harvoin, ehkä muutaman kerran vuodessa tms.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
15.04.2011 08:45 - 15.04.2011 08:45 #9391 : Esme
Esme vastasi aiheeseen: Re: Bravuurisi
Ehdottomasti kana-caesarsalaatti.nam. Tuota tehdään usein ja paljon.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
16.04.2011 11:49 - 16.04.2011 11:49 #9409 : Paula
Paula vastasi aiheeseen: Re: Bravuurisi

Ehdottomasti kana-caesarsalaatti.nam.

Tuota tehdään usein ja paljon.

Herkullista myös käristetyn pekonin kera!

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
16.04.2011 13:55 - 16.04.2011 13:55 #9413 : Esme
Esme vastasi aiheeseen: Re: Bravuurisi

Ehdottomasti kana-caesarsalaatti.nam.

Tuota tehdään usein ja paljon.

Herkullista myös käristetyn pekonin kera!



Nam.Täytyykin kokeilla tuota pekonia.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
16.04.2011 16:33 - 16.04.2011 16:33 #9416 : Paula
Paula vastasi aiheeseen: Re: Bravuurisi

Ehdottomasti kana-caesarsalaatti.nam.

Tuota tehdään usein ja paljon.

Herkullista myös käristetyn pekonin kera!


Nam.Täytyykin kokeilla tuota pekonia.

Jos saanen vielä tarkentaa, vaikka varmasti osaat pekonin paistaa! Pekoni siis korvaa kanan. Kannattaa paistaa pekoni ehkä astetta koppurammaksi (ei kuitenkaan liiaksi), sen jälkeen valuttaa ylimääräisen rasvan talouspaperin päälle ja sitten pilkkoo salaatin sekaan. Sain tätä eka keran Hua Hinissa ja rakastuin.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
17.04.2011 05:40 - 17.04.2011 05:40 #9420 : Esme
Esme vastasi aiheeseen: Re: Bravuurisi

Ehdottomasti kana-caesarsalaatti.nam.

Tuota tehdään usein ja paljon.

Herkullista myös käristetyn pekonin kera!


Nam.Täytyykin kokeilla tuota pekonia.

Jos saanen vielä tarkentaa, vaikka varmasti osaat pekonin paistaa! Pekoni siis korvaa kanan. Kannattaa paistaa pekoni ehkä astetta koppurammaksi (ei kuitenkaan liiaksi), sen jälkeen valuttaa ylimääräisen rasvan talouspaperin päälle ja sitten pilkkoo salaatin sekaan. Sain tätä eka keran Hua Hinissa ja rakastuin.


kiitos vinkistä...nyt ei malta odottaa et pääsee salaatin tekoon ja syömään

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
17.04.2011 15:09 - 17.04.2011 15:09 #9425 : Sirkku
Sirkku vastasi aiheeseen: Re: Bravuurisi
Miun bravuureihin kuuluu ehkä vuohenjuustopasta, ruokaisat salaatit ja ricottatäytteiset raviolit salvia-voikastikkeessa.

Leivontapuolella ois ruisleipä ja browniet.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
01.07.2011 20:51 - 01.07.2011 20:51 #10020 : Bodil
Bodil vastasi aiheeseen: Re: Bravuurisi
Mulla on ollut vuohenjuusto-pesto-täytetty kokonainen porsaan sisäfilé, punaviinikastike ja hasselbackinperunat...
Nyt harmittaa kun mies ei syö possua lainkaan niin en pääse sitä laittamaan enää =(

Mutta osaan sen sijaan laittaa tosi hyvää pippurikastiketta =)

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
03.07.2011 15:53 - 03.07.2011 15:53 #10032 : Paula
Paula vastasi aiheeseen: Re: Bravuurisi

Mulla on ollut vuohenjuusto-pesto-täytetty kokonainen porsaan sisäfilé, punaviinikastike ja hasselbackinperunat...

Oi drool! Kuulostaa ihanalta! Saisiko pyytää reseptiä? yksityisviestillä tai jos kehtaat tähän laittaa. Olettaen, ettei se ole salainen.

Olisi kiva yllättää mies noin ihanalla herkulla.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
04.07.2011 06:16 - 04.07.2011 06:16 #10039 : mopomutsi
mopomutsi vastasi aiheeseen: Re: Bravuurisi
tämä nyt varsin ei ole ruokalaji, mut meillä kaverit sanoo "sadonkorjuuruokaa"
Eli kutsuvat itsensä syömään ja tuovat mukanaan lihaa, kalaa, kanaa, joka grillataan. Mä sitten teen sen ympärille kasvimaalta muut: haudutettua pinaattia, tomaattisalsaa, uusia perunoita, grillattua kesäkurpitaa/porkkanaa/punajuurta.

Arkiruokana tekemäni thai-kanakeitto taitaa olla kaikkien suosiossa. Mitä kylmempi ilma ulkona, sen enemmän chiliä keittoon.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
23.11.2011 19:40 - 23.11.2011 19:40 #11531 : Tilli85
Tilli85 vastasi aiheeseen: Re: Bravuurisi
Kreikkalainen makaronilaatikko. ( Itse muuntanut normaalista makaronilaatikosta tämän ohjeen)
4dl makaronia

400g kebab lihaa

(1 sipuli)

1 purkki fetaa

1 dl auramurua

1purkki oliiveja

3munaa

7dl maitoa



1. Keitä makaroni puolikypsäksi

2. Kuullota sipulit ja ruskista kebabliha

3. Sekoita kaikki aineet sekaisin ja laita uunivuokaan.

4. Ripottele päälle juustoraastetta

5. Sekoita munamaito ja kaada laatikonpäälle.

6. Paista 200asteessa n.1h



ps. Itse en tässä ohjeessa mitään mausteita käytä koska kebabliha on maustettu ja oliiveista, fetasta ja aurajuustosta tulee suola. Juustoja voi laittaa halutessaan vähemmän..

05/15 syntyneen prissessan leipova äiskä. Kynnen aluset useasti myös mullassa puutarhassa vietetyn ajan takia :)

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
01.04.2012 17:33 - 01.04.2012 17:33 #13032 : laaranen
laaranen vastasi aiheeseen: Re: Bravuurisi
Maissikuorrutettu kana ja hapankerma kastike. Tota teen monesti kun tulee vieraita syömään. Toinen "bravuurini" on lihapullasalaatti. Laitoin bravuurin lainausmerkkeihin, kun siinä ei juurikaan leikkuutaitoa kummempaa tarvita Illanistujais bravuurini on tonnikalapiirakka ja kinkkupiirakka ja vaikka teen niitä joka juhliin, niin aina kaikki menee ja kehuja satelee

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Sivu luotiin ajassa: 0.219 sekuntia
Toteutus: Kunena foorumi

Sponsorit 2017