Kehitysideointia ja kysymyksiä

Lisää
14.07.2011 19:59 - 14.07.2011 19:59 #19804 : Tanja
Heinäkuun 2011 -arvontaketjussa on tullut ilmi muutamia toiveita tai kehitysehdotuksia foorumille. Vastailen tässä niihin ja toivoisin joihinkin tarkennusta tai tarkempaa kuvausta teiltä foorumilaisilta.

Niksipalsta foorumille! (myös kuvia)

Minkälaista niksipalstaa tässä haetaan? Tätä oli moni toivonut. Riittäisikö esim. yleistä leivonnasta -alueelle tehty niksiketju jonne kaikki voivat halutessaan lisätä omia niksejään?
Foorumiltahan löytyy jo tutoriaaleille kokonaan oma alue. Oletan siis että niksipalstalla tarkoitetaan nimenomaan foorumilaisten niksien jakoa?

Enemmän reseptien jakoa?

Reseptipalstaa ei foorumille tule vaan hyväksi koetut reseptit pongahtelevat yleensä esiin kun joku sellaisia kysyy. Tämä toimii mainiosti näinkin.

Tausta on rikki / tumma?

Tausta on nyt korjattu.

Alue uusille leivontatarvikkeille?

Kuka näitä esittelisi? Ylläpito, modet, kaikki foorumilaiset? Jos jollain on aikaa ja rahkeita esitellä leivonnan saralle tulevia uutuuksia niin ota rohkeasti yhteyttä yksityisviestillä miuhun eli Tanjaan tai Sirkkuun ja esittele ideasi!

Selkeämpiä ohjeistuksia mm. kuvien lisäämisiin?

Kannattaa kurkata tutoriaalia kuvien uppaamisesta nettiin ja viestiin lisäämisestä .

Tutoriaaleja lisää!

Kuka tahansa voi ihan mielellään tehdä opastavan tutoriaalin foorumille. Ottakaa rohkeasti yhteyttä yksityisviestillä miuhun tai Sirkkuun ja kertokaa ideanne, myö opastetaan teitä tutoriaalin teossa. Ja jokainen voi toki tehdä tutoriaalista oman näköisensä - pääasia että se on selkeä.

Pohjaa voisi vaihtaa aika-ajoin? Sivuja voisi piristää värein, kuvin? Teemoja voisi olla enemmän?

Tämä muffinssityyli on tilattu "mittatilaustyönä" ja se vei tekijältään muistaakseni yli kymmenen työtuntia joten toistaiseksi ei olla vaihtamassa tyyliä.
Jos joku kuitenkin on erittäin haka puuhailemaan tietoteknisen grafiikan, ftp]http://www.leivontafoorumi.fi/portaali/images/icon_wink_5683e144d0652.gif[/img]
Mielestäni kuitenkin, nyt kun tuo foorumin taustakin saatiin kuntoon (ei ole enää musta vaan ruskea kukkakoukeroinen), on foorumi mukavamman näköinen.

Ehkä joku Wiki oheen vai onkohan semmoinen jo?

Foorumilta löytyykin leivontawiki ja siihen pääsee tuosta -> leivontawiki
Jokainen voi halutessaan liittyä wiki-käyttäjäryhmään jonka kautta pääsee muokkaamaan wikiä.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
16.07.2011 07:02 - 16.07.2011 07:02 #10314 : Tekila
Vastaus käyttäjältä Tekila aiheessa Re: Kehitysideointia ja kysymyksiä
Tuli mieleen tutoriaaleista jota en nyt äkkiseltään huomannut täältä löytyvän.

Tutoriaali, miten käytetään silikonimuotteja. Olen niitä muutamat itse ostanut ja oivoi kun on hankalaa saada kokonainen kuva ulos. Jossain foorumeilla on ohjeita, mutta esimerkiksi tarkempaa tietoa mitä massaa ja missä suhteissa, pitääkö antaa kuivahtaa hetki, kenties pakastimessa myös tms...

Mun hermoillani homman kokeilu tyssäsi siihen, kun en vaan saanut onnistumaan helppoa kukkaa ilman että sain sen neljässä palasessa irti muotista.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
20.07.2011 19:55 - 20.07.2011 19:55 #10398 : cherry
Vastaus käyttäjältä cherry aiheessa Re: Kehitysideointia ja kysymyksiä
Vastaus tai oikeastaan 'murina' juoksi ihan väärään paikkaa. Mun koneella otsake on mustalla pohjalla, aiemmin kauniilla ruskealla. Mitä kiekurakukkia ? Ei niitä ole olemassakaan, joku son aksinut ne pois ! Laitoin varmuudeksi rillitkin päähän ja sittenkään ei näy kiehkuroita, eikä ruskeaa 'panneria'.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
20.07.2011 20:47 - 20.07.2011 20:47 #10399 : Tanja
Vastaus käyttäjältä Tanja aiheessa Re: Kehitysideointia ja kysymyksiä

Vastaus tai oikeastaan 'murina' juoksi ihan väärään paikkaa. Mun koneella otsake on mustalla pohjalla, aiemmin kauniilla ruskealla. Mitä kiekurakukkia ? Ei niitä ole olemassakaan, joku son aksinut ne pois !

Laitoin varmuudeksi rillitkin päähän ja sittenkään ei näy kiehkuroita, eikä ruskeaa 'panneria'.

Logo on tummanruskealla pohjalla jossa on hiukan vaaleampia kukkakiekuroita. Kun avaa selaimen koko ruudun kokoiseksi, on foorumin valkean taustan takana ruskeasävyinen tausta vaaleamman ruskeilla kukkakoukeroilla.
Jos näytön värintoisto ei ole kohdallaan tai resoluutio on kovin pieni, ei tausta jää juurikaan näkyviin.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Sivu luotiin ajassa: 0.155 sekuntia
Toteutus: Kunena foorumi

Sponsorit 2017