Gluteenittomien piirakoiden pakastaminen

Lisää
13.07.2009 11:43 - 13.07.2009 11:43 #19488 : Anonymous
Anonymous loi aiheen:
Olen ajatellut kokeilla tehdä TÄTÄ ihanaa Ullan tonnikala-aurajuustopiirakkaa niin, että vaihdan jauhot siihen gluteenittomaan jauhoseokseen. Kuinkahan kestää piirakka sitten pakastamista? Ettei sitten pakkasesta otettaessa olekaan jotenkin liian pehmeää tms..Kun piirakka olisi kuitenkin tulossa pojan synttärijuhlille tarjottavaksi.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
13.07.2009 14:44 - 13.07.2009 14:44 #239 : Pricilla
Pricilla vastasi aiheeseen: Mmm. kuulostaa ihanalta tuo ohje,
Mmm. kuulostaa ihanalta tuo ohje, täytyy laittaa kokeilulistalle
Mä en usko, että jauhojen vaihtaminen vaikuttaa pakastamiseen.. Oletko pakastanut tuota piirakkaa ennen? Et kuinka maitorahka kestää pakkasta?
Itselläni joskus jossain kovin rahkaisessa jutussa on pakastaminen tehnyt rahkasta ihan sellasta karkeaa, hiutalemaista. Tuskin kuitenkaan piirakkapohjassa vaikuttaa rakenteeseen?

Mä yleensä pakastan esipaistetut piirakkapohjat ja sitten vasta tarjoilupäivänä paistan täytteiden kanssa

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
13.07.2009 15:14 - 13.07.2009 15:14 #242 : Sirkku
Sirkku vastasi aiheeseen: Uskoisin, että piirakan pakastaminen onnistuu
Uskoisin, että piirakan pakastaminen onnistuu ihan hyvin. Maitorahkaahan voi pakastaa ihan sellaisenaankin purkissa. Rakenne saattaa silloin hieman muuttua.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Sivu luotiin ajassa: 0.065 sekuntia
Toteutus: Kunena foorumi

Sponsorit 2017