- Viestejä: 258
- Vastaanotettu kiitos 0
kermankovikkeet soijaton/maidoton?
03.11.2010 18:34 - 03.11.2010 18:34 #19682
: Nanun
kermankovikkeet soijaton/maidoton? kirjoittanut Nanun
Tuossahan se tärkein, eli kermavaahtoa soijattomana ja maidottomana. Sunnuntai on uudistanut tuotettaan kuohkea vispi ja uusi tuote sisältää nyt soijalesitiiniä. Onko suomessa enää yhtään täysin soijatonta ja maidotonta kermankorviketta? Riisivalmisteita on mm. ruuanlaitossa kermankorvikkeena mutta onko tästä olemassa vaahtoutuvaa versiota?
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
24.11.2010 11:09 - 24.11.2010 11:09 #8024
: MaxinMami
Vastaus käyttäjältä MaxinMami aiheessa Re: kermankovikkeet soijaton/maidoton?
Riisistä olen nähnyt valmiin vaahdon, jota voi pursottaa. (Riisijuoma (vesi, riisisiirappi, riisitärkkelys, riisijauho), kookosrasva, maltodekstriini (riisistä), viinihappo, sakeuttamisaineet: merileväuutteet ja arabikumi, merisuola. Ponneaine: typpioksidi) Merkki on harhaanjohtavasti Soyatoo...
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
27.11.2010 20:14 - 27.11.2010 20:14 #8065
: Nanun
Vastaus käyttäjältä Nanun aiheessa Re: kermankovikkeet soijaton/maidoton?
Tuohon olenkin törmännyt mutta onko joku testannut tuota? Kun ainakin tavallinen valmiskerma kun ponnekaasulla pursottuu ei pysy vaahtona kuin ehkä 10 minuuttia, kunnes lässähtää, joten en usko että tuokaan jaksaa pysyä kuohkeana varsinkaan esimerkiksi moussen seassa. Tars varmaan kirjoittaa valmistajalle ja kysäistä asiaa..
Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.
Sivu luotiin ajassa: 0.132 sekuntia