kermankovikkeet soijaton/maidoton?

Lisää
03.11.2010 18:34 - 03.11.2010 18:34 #19682 : Nanun
Nanun loi aiheen:
Tuossahan se tärkein, eli kermavaahtoa soijattomana ja maidottomana. Sunnuntai on uudistanut tuotettaan kuohkea vispi ja uusi tuote sisältää nyt soijalesitiiniä. Onko suomessa enää yhtään täysin soijatonta ja maidotonta kermankorviketta? Riisivalmisteita on mm. ruuanlaitossa kermankorvikkeena mutta onko tästä olemassa vaahtoutuvaa versiota?

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
24.11.2010 11:09 - 24.11.2010 11:09 #8024 : MaxinMami
MaxinMami vastasi aiheeseen: Re: kermankovikkeet soijaton/maidoton?
Riisistä olen nähnyt valmiin vaahdon, jota voi pursottaa. (Riisijuoma (vesi, riisisiirappi, riisitärkkelys, riisijauho), kookosrasva, maltodekstriini (riisistä), viinihappo, sakeuttamisaineet: merileväuutteet ja arabikumi, merisuola. Ponneaine: typpioksidi) Merkki on harhaanjohtavasti Soyatoo...

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
27.11.2010 20:14 - 27.11.2010 20:14 #8065 : Nanun
Nanun vastasi aiheeseen: Re: kermankovikkeet soijaton/maidoton?
Tuohon olenkin törmännyt mutta onko joku testannut tuota? Kun ainakin tavallinen valmiskerma kun ponnekaasulla pursottuu ei pysy vaahtona kuin ehkä 10 minuuttia, kunnes lässähtää, joten en usko että tuokaan jaksaa pysyä kuohkeana varsinkaan esimerkiksi moussen seassa. Tars varmaan kirjoittaa valmistajalle ja kysäistä asiaa..

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Sivu luotiin ajassa: 0.063 sekuntia
Toteutus: Kunena foorumi

Sponsorit 2017